Buraya yorum atan hiçbir birlik üyesi Emre'nin açtığı konseptlere ve yapılan rollere dayanacak kapasiteye sahip değil. Roleplay hayatını Medium rp seviyede geçirmiş saçma insanlar Emre'nin açtığı kaliteli birliklere yorum atmaya yetebilecek onura bile sahip değiller. Forum faresi olmaktan çıkın ve bu adamlarla role girin, kendinizi veya yaptığınız rolleri başka bir tanıtıma atarak sidik yarıştırmaya çalışmayın.
Devam et, Emre Abim. Seni destekliyorum, kralım.
Hayatini medium rp seviyesinde gecirmis diye sallayip medium rp bi sunucuda oynamak :d
bu kadar yalama olmayin be birader ya, en azından belli etmemeye calisin. cok komik oluyonuz.
Sunucudan çıkamayıp sunucuyu kötüleyen klasik tayfadan bir forum bağımlısı. Medium RP sunucu demişsin. Her koyun kendi bacağından asılır, kardeşim benim. Belki çok büyük rpler dönmüyor olabilir ancak ben rolümü kaliteli yapıyorsam bu beni medium rp yapmaz. Şu zamana kadar emreyle beraber 2 tane birlikte rol yaptım sadece ve şu zamana kadar bana rol ve kültür bilgisi dışında herhangi bir yardımı dokunmadı. Yetkisini asla torpilli bir şekilde kullanmadı. Emreyi tanıyan herkes onun karakterini ve neden en sevilen adminlerden biri olduğunu anlar zaten. Gelip burada bilmediğin işlere konuşmanın mantığı yok. Yalan yanlış bilgiyle geliyorsunuz buraya; "aynen kardeşim admin pavır eğeğeğe yetkili birliği olmasa onay almazdı" diyip konuşmaya devam et. Bu adam daha da ileriye gidecek.
Evet klasik yazdığım iletiye kudurup laf yetiştirmek icin hicbir alakası olmayan seyleri yazan 16 yasindaki ergenlere bir yenisi daha eklendi.
Sunucudan çıkamayıp kısmına güldüm, son giriş tarihime keşke bir göz atsaydın. Değil sunucu SA:MP ile hiçbir alakam bile yok. Sizin gibi hayatını sunucuya adamış yalama herifleri yoklamak için foruma girip çıkıyorum onun dışında oynadığım bile yok. Ama sen istediğin gibi sallayabilirsin hayatımdan bir şey eksiltmeyecek, hayatsiz rina oyuncusu veya forum bağımlısı gibi şeyler sikimde olmuyor. Sen kendini laf soktum yeah diye avutabilirsin tabi.
Okuduğunu anlama sıkıntın var veya gözlerinde büyük bir problem var bro, yoksa kudurduğun için mi götünden sallıyorsun bunları he? Bak bakalım ben oraya "birlik admin birliği diye onay aldı, torpil yaptı, şöyle yapti" diye bir şey yazmış mıyım? veya rolünüze herhangi bir laf söylemiş miyim? Emreyle alıp veremediğim herhangi bir şey de yok. Olsaydı muhattabım sen olmazdın, seni sikime bile takmazdım açıkçası. Ben doğrudan senle muhattap oluyorum ve yazdığın şeye cevap veriyorum sen gelmişsin bana yok emre iyi yerlere gelecek yok şöyle yok böyle

Oğlum ne anlatıyon sen? Emreye sallamadığım halde gelip emreyi savunuyorsun burdan bile yalayacak yer çıkartmışsın kendine.
Kendin "HARD-RP" seviyesindeysen veya en azından "hayatını medium rp seviyesinde" geçirmemişsen, rolünü yüceltiyorsan birilerinin yalaması olacağına git kendi birliğini kendin aç. Birilerinin yalakası olma.