kaçıncı konsept olduğunu ben bile unuttum emre, sabit bir konseptte kalmaya ne dersin? kültürünü bilmediğin birlikleri rehberler bölümünden okuyorsun ve daha sonrasında da plan yapmadan bir anda açıyorsun. umarım bunun başında sen olursun da belki adam olduğunu görürüm. hem de birazcık daha özgün olmaya bak. 
Orta parmak atmasaydın yasaklamazdım, eleştirin dozunda olurdu. Burada eğlenen insanlardan 30 kat bilgiliymiş gibi tavır takınıp yazmayı bırakmalısınız artık. Birlik yönetme ve konseptlerle ilgili üniversitelerde bir fakülte olduğunu hatırlamıyorum. At kulvarı da değil burası. Yanıtını da şans eseri gördüm, kafanda farklı düşünceler oluşmasın. Yasaklayıp sana benim gibi düşünenler adına cevap vereceğim;
Burası bir roleplay platformu ve isteyen kurallara uyduğu sürece istediği konsepti yapabilir.
Birlik adı tamamen aynı olmadıkça yapabilir. Burası bir patent kurumu değil, konseptte bir patent değil zaten. Türk Patent Kurumu üzerinden patentini aldıktan sonra gelip burada konuşabilirsin ancak gördüğüm kadarıyla ne patentin var ne de görselini attığın konuyla tanıtım arasında benzerlik. Bir birlik açarken 30 gün planlamak gerekmiyor, ne de olsa bu birliği kurup birlik üzerinde arkadaşlarıyla rol yapmasının sana veya kendisine bir çıkarı yok. İnsanların işine çamur atmamayı öğrenmelisin.
Utanmadan bir de
adamlık ile birlik yönetmeyi bağdaştırmışsın, gördüğüm kadarıyla sende 58 sayfalık bir adamsın fazlası değil gibi duruyor.