Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

/sq ve rol baltalanmaları.

Başlatan sthasy, 20 Eylül 2022, 22:57:25
Okunma sayısı 1378 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: /sq ve rol baltalanmaları.
« Yanıtla #10 : 21 Eylül 2022, 01:33:43 »
iyide dostum artık pd rollerinde crash yediğin gibi atıyorlar q dan, bu çok yanlış bence oyun çok eski bir oyun sağlam bir bilgisayar bile olsa insanlar crash yiyebiliyor bence bu 3 dakika olayı kalması lazım /sq atanlar loglara düşüyorsa işlem yapılsın.

zaten hepside yaralıya düşünce crash yiyor nedense çatışırken 4k 60 fps video render alıp youtube yüklemekte bir problem yok

Çevrimdışı Laurant

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Eylül 2024, 20:51
Toplam oynama: 46 gün, 21 saat
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 14:03
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #11 : 21 Eylül 2022, 02:42:34 »
iyide dostum artık pd rollerinde crash yediğin gibi atıyorlar q dan, bu çok yanlış bence oyun çok eski bir oyun sağlam bir bilgisayar bile olsa insanlar crash yiyebiliyor bence bu 3 dakika olayı kalması lazım /sq atanlar loglara düşüyorsa işlem yapılsın.

zaten hepside yaralıya düşünce crash yiyor nedense çatışırken 4k 60 fps video render alıp youtube yüklemekte bir problem yok

genelleme yapmaya gerek yok dostum masum birisi de crash yiyebilir. Daha once başıma geldi crash yiyip hemen girmeme rağmen pd" düşmeseydin, role uymak zorunda değilim" diyip beni yerde bırakıp yanımdan uzaklaştı daha sonra jailletti mesela, pd de çok masum sayılmaz.

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 21 Eylül 2022, 03:23:29 »

genelleme yapmaya gerek yok dostum masum birisi de crash yiyebilir. Daha once başıma geldi crash yiyip hemen girmeme rağmen pd" düşmeseydin, role uymak zorunda değilim" diyip beni yerde bırakıp yanımdan uzaklaştı daha sonra jailletti mesela, pd de çok masum sayılmaz.

kaç kere pd girdim hiç birinde kelepçeliyken yada yaralıyken gerçekten oyundan dolayı crash yiyen birini görmedim bu yüzden genellememide yaparım. heranın yapabileceği en iyi şey bana kalırsa /sq komutu girildiği zaman crash yerine kendi isteğiyle çıkış yaptığı görünsün ayarlamak o kadarda zor olmamalı.

Çevrimdışı OnlyWord

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2023, 21:14
Toplam oynama: 297 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:21
Toplam oynama: 1 gün, 12 saat
Son giriş: 02 Haziran 2024, 22:05
Toplam oynama: 48 gün, 7 saat
Son giriş: 15 Eylül 2023, 19:20
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #13 : 21 Eylül 2022, 09:22:26 »
PD ve SD rollerinde crash durumunda üç dakika bekleme olayı kalktı. Kolluk kuvvetleri (sadece kolluk kuvvetleri değil) ile girilen rollerde crash alan bir kişi direkt olarak hapse yollanır. Durum ne olursa olsun yaşadığı problemi kanıtlaması gerekiyor. Aksi takdirde cezasında bir değişiklik yapılmaz. Politikayı aşağıya bırakıyorum.

21. ROLDEN KAÇMAK

Karşı tarafın onayı olmadığı takdirde hiçbir şekilde gidişatını kötü bulduğunuz bir rol esnasında oyundan çıkış yapamazsınız.
Karşı tarafın onayını almadan kasıtlı olarak rol esnasında oyundan çıkış yaptığınız takdirde, ilgili role devam etmeniz durumunda bile ceza alabilirsiniz.
Rolden avantaj sağlayacak bir biçimde veya karşı tarafa dezavantaj yaratacak biçimde çıkış yaptıysanız/crash aldıysanıza bu durumda süre sınırı bulunmamaktadır, avantaj sağladığınız saptanırsa direkt olarak cezalandırılırsınız.
Bağlantı problemleriniz / teknik problemleriniz olduysa bunların kanıtını elinizde bulundurarak cezanızı kaldırtabilir, ceza yediğiniz süre üzerinden tazminat talep edebilirsiniz.
İlgili bağlantı problemlerinizi & crash problemlerinizi net ve kuşkusuz bir biçimde kanıtlamalısınız.
1
1