Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[MED] Kingpin Lemkova

Başlatan berkszaszy, 19 Eylül 2022, 23:06:31
Okunma sayısı 263 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı berkszaszy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Aralık 2024, 22:25
Toplam oynama: 66 gün, 4 saat
Köken: Rus
Son giriş: 06 Ekim 2024, 21:22
Toplam oynama: 4 gün, 0 saat
Birlik: ********* TV
[MED] Kingpin Lemkova
« : 19 Eylül 2022, 23:06:31 »
GÖREVLİ BAŞVURUSU / DÖNEM 1
(İLK DÖNEM BAŞVURU ÜCRETİNİZ DEVLET TARAFINDAN KARŞILANIR)

A. KİŞİSEL BİLGİLER

1)  İsim: *Kingpin*
2)  Soyisim: *Lemkova*
3)  Yaş: *28*
4)  E-Mail: *[email protected]*
4b) Medikal bilgi Seviyeniz(başlangıç/orta/iyi): *İyi
B. ARKAPLAN KONTROLÜ

5) OOC Sicil görüntünüz (OOC siciliniz gözükecek şekilde):
OOC sicil
*görüntünüzü ekleyin*

6) Karakter detaylarınız (/stats görüntüsü /zaman ile birlikte): *cevabınız buraya yazınız*
Stats
*görüntünüzü ekleyin*
7) Daha önce herhangi bir şekilde Medikal rol yaptınız mı?: *Evet*
8 ) Daha önce RINA RP platformundan herhangi bir remii birlikten yasaklandınız mı?: *Yasaklanmadım*
9) Daha önce LSFMD veya City Hall birliğinden çıkarıldınız mı?: *Çıkarılmadım iki kurumdada görev yaptım*
10) Daha önce herhangi bir platformda Medikal birlik yöneticiliği yaptınız mı?: *Hayır fakat yönetici kadar tecrübe-bilgi birikimine sahibim*

C. TÜRKÇE / ANLATIM BECERİLERİ

14) Damar yolu nasıl açılır?:
*Pasif elin başparmağı ile damara girilecek alanın biraz altından deriyi aşağı doğru çekerek deriyi gerdiriniz. 7. IV kanul iğnesinin açık ağzı yukarıya bakacak şekilde, girilecek venin 0,5 –1 cm altından, önce vene paralel olarak 30 – 45 derecelik açı ile giriniz.*

15) Ameliyat sonrası yaraya hangi krem sürülür?:
*Contractubex krem*

16) Dikiş atarken kullanılan aletleri sıralayınız:
* Zımba, klips ip  iğne*

17) Tarafınıza şikayet açıldı ve savunma yapıcaksınız, hangi materyalleri toplamanız gerekiyor?:
*Muayene odalarında varsa ses dinleme kamera kayıtlarından suçsuz isem suçsuz olduğumu kanıtlarım bulunmuyorsa kamera ses dinleme cihazı zaten hastanın dediğinin dışında bişey yapmam bunu belirterek ve yaptığım işlemleri anlatıp sıralayarak kendimi savunurum*

18) Yaralı bir polis memuruna müdahale ederken yanınızda sürekli size talimatlar veren bir polis var, polisi uzaklaştırmak için ne gibi cümleler kurarsınız?:
*"Bayım bende işimi yapıyorum bana talimat vermeyi bırakın polisimiz ile ilgileneyim burda üstünlük bende ben doktoru sizi hayata bağlayacak potansiyel kişi*

19) İşini yapamadığını düşündüğünüz Medikal çalışanı var kimlere şikayet edersiniz?:
*üst yönetime*

D. SORUMLULUK ONAY

21) "Med başvurum için gerekli nitelikleri karşılıyorum. Başvurumun, mülakatımın veya sınavımın hiçbir gerekçe/açıklama gösterilmeden reddedilebileceğini kabul ediyorum."
*onaylıyorum*

22) "Fort Carson MED imajına uygun olduğumu düşünüyorum. Uygun olmadığım takdir edilirse herhangi bir itirazda bulunmayacağımı onaylıyorum."
*okuyup, anlayıp kabul ettiğinizi belirtin*

23) "MED başvurum ve mülakatım başarılı olursa, sınava girdiğim takdirde sınav sonucuma dayalı olarak "1 puan olsa Nursee veya Doctor olurdum, 2 puanım eksik" gibisinden veya herhangi bir şekilde itiraz etmeyeceğimi onaylıyorum."
*onaylıyorum*

24) "Yukarıda yer alan itiraz ve mazeret haklarımın farkındayım. Yukarıdaki ilkeleri okudum, anladım ve kabul ediyorum."
*onaylıyorum*

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Kasım 2024, 17:46
Toplam oynama: 195 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Erin Yamate Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 09 Kasım 2022, 20:26
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Son giriş: 26 Ocak 2024, 14:18
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 05 Kasım 2022, 13:07
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Adam Quarty Lv.30
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: [MED] Kingpin Lemkova
« Yanıtla #1 : 20 Eylül 2022, 20:16:18 »
BAŞVURU KONTROL

Başvurunuz tarafımca değerlendirildi ve başvuru şartlarını karşıladığı gerekçesiyle kabul edildi.