Adı : BurjuvaSoyadı : MarshDoğum Tarihi : 01.08.96İlişki Durumu : YokDoğum Yeri : Amerika Birleşik Devletleri
Hobileri : Sinemaya gitmek, motor kullanmak bilgisayar oynamak, dans etmek, sevmek ve sevilmek.Fobileri :Sevilmemek, çok küfürlü konuşmak, futbol oynamak, egolular.
01.08.1996
Burjuva Marsh, Los Santos'da doğdu, Annesi tarafından Burjuva adı verildi.
05.04.2000
Burjuva dört yaşına gelmişti babası öldü, küçük yaşta büyük zorluklara giriyordu.
07.01.2006
10 Yaşına gelmişti, anneside ölmüştü.Annesinin ve babasının aile düşmanı olduğu için onlara saldırı yapıyorlardı.Ben sokağa düşmüştüm fakat o gelene kadar, karşıma bir zenci çocuk gelmişti ismini ve soyismini bilmiyordu, annesi ve babası yaşadığı bile bilinmiyor.Bana gerçek yaşamı öğretti bana yardım etti.
11.08.2010
Kendine isim koymuştu ismini Michael Marsh yaptı.Benim soyadımıda Marsh yapmıştı.Hayatımı ondan öğreniyordum, okula gidiyordum bütün zorluklara karşı.
07.05.2014
Bu kötü bir yıldı, Michael il-legal olmaya karar verdi, benide çağırdı ama ben FD olmaya karar vermiştim.Michael bana çok kızıyordu ama kendim için FD sınavına girdim.
01.09.2018
İyi bir eğitim aldıktan sonra FD sınavını geçtim, maaşımı alıyordum çalışıyordum.Bir sivilin hayatını kurtarıyordum.İşim çok iyi gidiyordu.