Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[GÖREV VERİLDİ] Javelin Lebedev - Hile Kullanımı

Başlatan vallonea, 11 Eylül 2022, 00:54:35
Okunma sayısı 615 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vallonea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Eylül 2023, 19:28
Toplam oynama: 18 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Rus
Toplam oynama: 7 gün, 14 saat
Birlik: **** ***mly
Probation'a girmek istiyorum.
Seviye: 15
Yasak No: 21160
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://www.hizliresim.com/p0a3o0q
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile kullanımı.
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: -

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Ynt: Probation başvurusu.
« Yanıtla #1 : 11 Eylül 2022, 19:07:05 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.

Çevrimdışı vallonea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 11 Eylül 2022, 20:08:58 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.
1- Biz kol oynarken hileli şekilde geldiler, rapor attık bakan kimse yoktu 2. kez aire kalktılar buna dur dedik yapmayın yanarsınız dedik dinlemediler, verdik paylarını.
2- Karakterimin jailini bitirdikten sonra nc atıp zenci bir karaktere dönüşeceğimi belirtmek isterim, daha sonrasında ise ilk önce araç ve uyuşturucu gibi işlerimi tamamlayarak bir birlik açmayı düşünüyorum, açtığım birliğe tanıtımlar atacağım roller atacağım ve elimden geldiğince tanıtım kılıp birliğime onay aldırmayı düşünüyorum, sonrasında ise bir süre böyle devam edeceğim eğer birlik üyelerim daha fazlasının gelmesini isterse diye bir gate yaptırmayı düşünüyorum eski sırp birliğinin yaptırdığı gibi bir şeyler yaptırmayı düşünüyorum fakat ne kadar yaptırılır onu bilmiyorum daha sonrasında ise mahallemde uyuşturucu ticareti gerçekleştireceğim gerçekleştireceğim uyuşturucu satışının rollerini de tanıtımıma atacağım olabildiğince emek vereceğim elimden ne kadar geldiyse, gerek polislerle rollerimiz olacak gerek diğer illegal birliklerle beraber dost rolü alıp tüm sevkiyat ve uyuşturucu ticareti gibi bir çok rolleri gerçekleştireceğiz ekibim şuan 5 kişi ve bunu bekliyorlar eğer açtırırsam zaten yapacağım daha bir çok roller var inanın yazsam anlatamam size zenci karakterimin hobileri fobileri olacak vesayre vesayre.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Byrne Lv.39
« Yanıtla #3 : 13 Eylül 2022, 01:14:56 »
Probation sürecinde araç, silah kullanamaz para alıp veremezsiniz. Sistemden ticaret yapmanız da yasak. Buna uygun bir rol planı oluşturun.

Çevrimdışı vallonea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 13 Eylül 2022, 21:16:54 »
Probation sürecinde araç, silah kullanamaz para alıp veremezsiniz. Sistemden ticaret yapmanız da yasak. Buna uygun bir rol planı oluşturun.
Ilk olarak jailimi bitirip direk olarak spawnda başlayacağım için bir araç kiralamak olacak, daha sonra büyük ihtimal ya kendi birliğim için ya da arkadaşlarımla buluşacağım için bir motor rolü patlatırız rol ss için daha sonrasında büyük ihtimal oyundan çıkar valorant zümrüte kasarım hala kasıyorum diadayım şuan. Akşam olur girerim barlarda beti admin hera adminin bulunduğu ortamlarda cidden rol paslamak isterim ic olarak kanıtlı brawllar araçta gezme adam kaçırma gibi roller sergileyeceğimden emin olabilirsiniz gerekirse eğer illegal işlere bulaşırım fakat sanmıyorum çünkü bilirsiniz polise bulaştığınız zaman jailden kaçma gibi bir hükmünüz yok daha çok legal rolleri ortalayacağım zaten okullar açıldı bilirsiniz.

Çevrimdışı Asiz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 20:15
Toplam oynama: 260 gün, 23 saat
Son giriş: 02 Ekim 2022, 03:06
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
« Yanıtla #5 : 15 Eylül 2022, 01:30:02 »
Daha ciddi bir şekilde rol planınızı detaylandırın ve sadece yapacağınız rolden bahsedin, Valorant liginiz bizi ilgilendirmemekte.

Çevrimdışı vallonea

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 15 Eylül 2022, 13:08:23 »
Daha ciddi bir şekilde rol planınızı detaylandırın ve sadece yapacağınız rolden bahsedin, Valorant liginiz bizi ilgilendirmemekte.
Legal roller olarak yeniden bir şirket açmayı düşünüyorum daha sonrasında ise nc param var şuanlık okullar olduğu için bir nc atıp dolayısıyla gelişen olaylardan dolayı yapacaklarımı zaten yukarılarda belirrttim, nc atıp zenci karaktere geçeceğim daha sonrasında birlik işlerimle uğraşacağım vesayre vesayre, yukarıda size her şeyi belirttim. Kısaca özet geçeyim ilk baş jail bittikten sonra nc atacağım amerikalı doğum yeri ispanya olan bir zenci rolü yapacağım. Hood almaya çalışacağız olabildiğince rollere dahil olacağız gerekirse rol ssi falan atacağız ne gerekirse yapacağız ona göre rollerimi ekibimi geliştirip tekrar eskisi gibi tehlikeli uzak illegal uzak ve sakin rollerle devam edeceğim bir kurallara uygun bir şekilde rollerimi sergileyip roller yapmak istiyorum çok detaylı anlatamadım fakat siz ne demek istediğimi az çok anladınız biraz bakarsanız zaten görebilirsiniz şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Byrne Lv.39
Ynt: [18/09/2022] Javelin Lebedev - Hile Kullanımı
« Yanıtla #7 : 15 Eylül 2022, 20:28:10 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

18/09/2022

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

Çevrimdışı Asiz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 20:15
Toplam oynama: 260 gün, 23 saat
Son giriş: 02 Ekim 2022, 03:06
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Ynt: [18/09/2022] Javelin Lebedev - Hile Kullanımı
« Yanıtla #8 : 22 Eylül 2022, 14:52:16 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 60 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.(konu linki buradan)
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 40 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 5 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 4 gün ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI