Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Arthur_ Wright - Joseph_ Seiga - CK Talebi

Başlatan inanilmaz, 03 Eylül 2018, 18:20:01
Okunma sayısı 391 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
Arthur_ Wright - Joseph_ Seiga - CK Talebi
« : 03 Eylül 2018, 18:20:01 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : "Joseph_ Seiga,Arthur_ Wright"
Olay Tarihi: "SS"
Olay Zamanı: "SS"

Oyun için adınız: "Leonardo_Martinez"
CK etmek isteme sebebiniz : Tecavüz rolüne izin almadılar.Şahıslar bana kendi hood bölgemde izin almadan bizi bir anda dövdüler sonra beni bir yere çekerek benden izin almadan tecavüz rolü uyguladılar hem kendi hood bölgemde.Bu olaydan çok rahatsız oldum.SSlerde görünüyor herşey daha detaylı incelemek için şikayet açmışlardı bize ona bakabilirsiniz.Bu olaydan rahatsız oldum lütfen talebim onaylasın.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar: " Bu arada ssi ben almadım şahıslar aldı zaten kendilerini ele veriyorlar yerde yatan benim.
Burada penisime vuruyorlar.

Burada Fear-RP kuralını çiğnediğimi söylüyorlar bu konuya birazdan açıklık getireceğim.

Asıl çiğnen yer burası benden izin almayıp tecavüz kural ihlalini gerçekleştiriyorlar (hemde eski bölgemde)

Az önceki FearRP olayının detayı Muerte admin yanıtlamış hem şahıslar tecavüz iznini almadığının kanıtı

Muerte admin onu cezalandırıyor.

(Şikayetin ayrıntıları)
http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,20788.0.html

Bu konuda benim eski bölgemde asıl olan kurucusundan izin almayıp başkasından alan ve orayı onların gibiymiş kullanan kişilerin eski bölgemizde bana yapılan tecavüz rolünü izin almayıp yapıyorlar Joseph Seiga adlı şahısta yaptı fakat onun çok kanıtı yok  Arthur Wright ama bu şahıs apaçık yaptığı belli kendilerini ele veriyorlar.
 "

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp