illegal agalarda 10 tane sultan alıp, bisikletle çatılara çıkıp, evlere kaçarak pd/sd ye sürekli sıkmayı bırakmaları gerekiyor, yani sniperla düşmekten rahatsız oluyorlarsa kolluk kuvveti rolü yapanlara ateş etmek zorunda değiller. Sonuç olarak kolluk kuvveti, gerekirse tank bile çıkartırlar bana kalırsa, sniperin zaten belirli kuralları var herkese verilmiyor.
: )))))
2 kisiyken neden sniper sıkıyorlar peki, ustunluk onlardayken
Sıkmayın kanka zorunlu değil
Yanıt verememişsin kanka.İllegal adam, sıkması gerektiği durumda sıkacak mecburen.Gerçek hayatta sniper gelip helikopter ile çatıya çıkıp illegal adam mı tarıyor?En azından kurşun sınırlaması,cooldown veya hasar azaltılması gerekiyor.Videoları izledim polisleri çok öne geçiriyor.300 kişilik PD-SD departmanı, günlük oyuna 100 kişi girip çıksa bile her dakika karşı koyulur.Bir TAC'a 15 kişi çıkılıyor akşam saatlerinde.Durumun büyüklüğüne göre MA çıkılıyor.Zaten IC telsiz kullanma avantajından tut,silaha kadar her hakkınız var.
Bir illegal çatışmaya girdiğinde hapise gider miyim, silahım gider mi, yakalanır mıyım diye düşünüyor.Ama sizde böyle bir durum yok, polis memurlarının çoğu deli dana gibi mermiye kafa atıyor.Eğitim yok bir şey yok.Gerçek hayatta polis memurları mermiye kafa mı atıyor?1 ay polislik yaptım, çoğu şahit olduğum çatışmada polisler gard almıyordu.Çoğu "legal dm moruqq" kafası ile PD'ye girmiş.Evlere kaçma mevzusuna gelince, eve kaçmanıza gerek mi var? /destekiste'den tut,revenge killing politikasında bile size istisnalar var.Bunlara rağmen hala yakalayamayıp sniper vuruyorsunuz :Dd