Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

NACHT FAHRER | Los Santos'daki gece rüzgarı

Başlatan Miroglus, 03 Eylül 2022, 16:22:13
Okunma sayısı 9435 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lilbubblegum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 13 Eylül 2022, 18:40
Toplam oynama: 32 gün, 3 saat
Birlik: *** **tas
Ynt: NACHT FAHRER | Los Santos'daki gece rüzgarı
« Yanıtla #120 : 04 Ekim 2022, 00:19:49 »
destek rol geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sste rol bile yok amını siktigim ben senin gibi sizofren rp mi yapiyorum APSJMDPOQWIJMDOASNDOASNDOASNJD

sen sizofren rp yaparken ben iki etkinlik patlatip tum sunucuya rol yaptiriyordum. sende boyle forum faresi gibi ssler arasinda acik ararsin ileti gecmisinde tek bir ss bile yok tek bir birligin bile yok. sende değil birlik acacak rolünün ssini atacak ozguven bile yok ucube herif. git yat uyu yarin okulda hocaya hesap verme gec kalirsin
helal olsun sana genc adam rina icin buyuk seyler yapmissin
1

Çevrimdışı vaybearkadas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #121 : 04 Ekim 2022, 00:21:49 »
sste rol bile yok amını siktigim ben senin gibi sizofren rp mi yapiyorum APSJMDPOQWIJMDOASNDOASNDOASNJD

sen sizofren rp yaparken ben iki etkinlik patlatip tum sunucuya rol yaptiriyordum. sende boyle forum faresi gibi ssler arasinda acik ararsin ileti gecmisinde tek bir ss bile yok tek bir birligin bile yok. sende değil birlik acacak rolünün ssini atacak ozguven bile yok ucube herif. git yat uyu yarin okulda hocaya hesap verme gec kalirsin
ne oldu knk niye kıvırıyon? az once rolüme laf ediyordun ama tek bir rolün yok  :D :D karı gibi kıvırma oglum sen ne yaptin mesela onu soyle. ozguvensiz herif ya. söyleyecek bir sey bulamayinca boyle kari gibi kıvırırsın iste. git yat beynin sulanmasin daha fazla.
2

Çevrimdışı lilbubblegum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #122 : 04 Ekim 2022, 00:22:59 »
daha da senın gibi tipini siktigimle muhattap olamam acarsin dc den engeli yazarsin. burdan havlama mıllete gosterıs yapma bos tenekeden cok ses cikiyor.
instadan yaziyim moruk. anneni babani felanda buliyim istersen  :D :D takipcilerinden cikart annenle babani yoksa sorun yasariz söyliyim.  :D :D :D :D :D

esseoluessek bide rina profile insta yazmis salak orospu evladi ASDJNQAWPODJNASOPDNSAD
tipini sikeyim birader ya ucubenin tekisin git aynaya bi kendine bak ucube herif

yaz la bekliyom hadi
1

Çevrimdışı lilbubblegum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #123 : 04 Ekim 2022, 00:23:59 »

ne oldu knk niye kıvırıyon? az once rolüme laf ediyordun ama tek bir rolün yok  :D :D karı gibi kıvırma oglum sen ne yaptin mesela onu soyle. ozguvensiz herif ya. söyleyecek bir sey bulamayinca boyle kari gibi kıvırırsın iste. git yat beynin sulanmasin daha fazla.
ulan ben ne zaman rolcuyum dedım kendıme amk kendını oven sensın okudugunu anlamada yok bunda
1

Çevrimdışı vaybearkadas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #124 : 04 Ekim 2022, 00:24:29 »
pingli mesajlar gec gidiyo essege  :D :D

ben gidiyom yatiyom knk senin gibi bi ucubeye butun gece laf yetistiremem benim bi hayatim var isim gucum var.

sende forum faresi gibi boyle birilerine daha salla sonra siktir git yat uyu okulunu oku esseoluessek  :'D :'D :'D
1
1

Çevrimdışı vaybearkadas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #125 : 04 Ekim 2022, 00:25:47 »

ulan ben ne zaman rolcuyum dedım kendıme amk kendını oven sensın okudugunu anlamada yok bunda
rolcu degilsin zaten. sen kimsin ki benim rolumu elestirebiliyorsun he amını siktigim? ben kendi rolümü övmüyorum hadi sen cok biliyorsan cik daha iyisini yap? Okudugunu anlamayan sensin amk down herif. kendi kurdugun cümleleri anlamiyon daha. salak yeminle ya.
1
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Temmuz 2023, 14:14
Toplam oynama: 20 gün, 16 saat
« Yanıtla #126 : 04 Ekim 2022, 00:42:16 »
500mb oyun için bir birinizin annesini yok etmeye gerek yok arkadaşlar sizde ne malafat varsa ülkeyi doyurur maşallah çatlatan çatlatana  :?:
1

Çevrimdışı vaybearkadas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #127 : 04 Ekim 2022, 01:05:55 »
500mb oyun için bir birinizin annesini yok etmeye gerek yok arkadaşlar sizde ne malafat varsa ülkeyi doyurur maşallah çatlatan çatlatana  :?:
benlik bir sey yok kanka. ben oynamıyom bile. bu eleman dcden pkk ssleri atip ulkeye söven teroristin teki. artık nerde kuyruğuna bastıysam kudurup geliyor boyle.
1

Çevrimdışı W0LV3

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #128 : 04 Ekim 2022, 20:03:58 »
Gençler mekanın sahibi geldi, kb kızlar peşimi bırakmıyorda  :-D
@rami  dedikodu mu? Kavga mı?
1

Çevrimdışı vaybearkadas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #129 : 04 Ekim 2022, 20:44:33 »
ENDER GELİSEN OSASUNA ATAKLARİ BU TANITIM YİNE ROL ATMADAN YÜKSELİSE GECİYOR.

LOS SANTOSUN DEGİL FORUMUN GECE RÜZGARI OLAN NACHT FAHRER İLE, HEDED 25.

tum kavgalarinizi ve sövüsmelerinizi dc üzeirnden değilde bu tanitim uzerinden yapan herkese tesekkur ederiz. hedef 25. hep beraber basaracagaiz.
1