Spoiler :
acayip zortladım, bu roller ne? Levelini görünce zortladım ÖQLWPDLXKSPWĞDMDPSPSMPSDLS. Daha iyisini sen yap, tanıtımımdan da kaybol. Sallamaktan başka bir işiniz yok. Git çimentonu taşı sen, bu işleri de büyüklerine bırak.https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=201795.0 Daha iyisi burada, bir kaç rol falan bakarsın bakmak serbest. Level önemli değil, yapılan rol önemli rol hakkında bu kadar düşük sözlerin olduğunu bilsem yardım ederdim daha önce neden söylemedin? Bu sunucuda oynadığın kadarın 4 katı kadar rol yapmışlığım var, bunun bilincinde ol. FD girip yan karakterinle illegal rol yapmaya devam et şimdi. Ha kanka öyle mi olmuş ya? Bu arada attığın roller beş para etmez. Ssler de aynı şekilde. Şimdi tanıtımımdan uzaklaş, rol bilgin iyiyse git birliğinde rol yap. Low. Ha bir de... Prim için teşekkürler be primi birader zacosta alhambrada seni düşürünce vlad Dost olak diyen adam bana mı sallıyo ya birader bayılıyorum şu iftiralarına AÖSŞDĞCÖLSŞSÖDSŞSÖXKXŞAÖSLXLDMSŞXM Şaka yapmıyorum bak, bana gelip burada beni veya benim herhangi bir karakterimi düşürdüğün, video olsun resim olsun, at buraya. BAK SANA YEMİN EDİYORUM BIRAKIYORUM BİRLİĞİ.eleman haftaya yeni pc alıcak sen SS diyosun, hayatsız değiliz o kadar
[/quote]olm PC mi var eski PC olsa girip atıcam ss i, yükselişe geçip bana sallıyor herif, iki cümleyi bağdaştıramayıp sallamaya devam etsinler.
[/quote]
Bak şimdi son kez yazıyorum, tüm sayfalar senin birlik tanıtımın gibi yorum ve kavga olmasın diye.
Bak şimdi türeme ve maymun Vladimir. Seninle bırak Gunrp'yi ortak role bile girmedim. Defol git JeodoR ismini her yerde araştır. Sana forum dışında başka hiçbir yerde sallamadım - ki onlar da senin boş kişiliğin ve yorumların yüzünden-. Bu birlikte de daha önce hiç bulunmadım. Senin gibi anne baba sevgisi görmemiş, sırf bu yüzden de önüne bilgisayar konup bi odaya hapsedilmiş başka kimseyi de görmedim. Git kime bok atıyorsan at, benden uzak dur. Kimse sevmiyor oğlum seni, bu şekilde mi ilgi çekmeye çalışıyorsun?