Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yeni gelen mapler

Başlatan yeterli, 31 Ağustos 2022, 19:56:47
Okunma sayısı 1949 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SayMyName

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Nisan 2024, 13:18
Toplam oynama: 187 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Yeni gelen mapler
« Yanıtla #10 : 01 Eylül 2022, 10:19:03 »
Kaldı ki yeni evleri genellikle VİP arkadaşlar ve yönetim kadrosu alıyor. Normal IC de oyun oynayan arkadaşlara da fırsat verilmeli ve yeni alınan evlerin satış miktarlarına bir sınır getirilmeli server öyle bir durumda ki ne değerinde araç satılıyor ne de ev adam 145-150K bandında aldığı bir evi mobilyasız bir şekilde 1M e satışa koyuyor. Bunun için bir çalışma yapılmalı, bu konu hakkında Ar-ge açıldı mı bilmiyorum açılmadıysa eğer ben açacağım.

Çevrimdışı yeterli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cliff Ethan Lv.22
Son giriş: 02 Eylül 2024, 20:14
Toplam oynama: 86 gün, 13 saat
Sophia Hill Lv.22
Son giriş: 22 Şubat 2024, 06:14
Toplam oynama: 7 gün, 12 saat
Diana Cook Lv.22
Son giriş: 22 Şubat 2024, 06:14
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: Rus
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 09:40
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
« Yanıtla #11 : 01 Eylül 2022, 10:54:42 »
Kaldı ki yeni evleri genellikle VİP arkadaşlar ve yönetim kadrosu alıyor. Normal IC de oyun oynayan arkadaşlara da fırsat verilmeli ve yeni alınan evlerin satış miktarlarına bir sınır getirilmeli server öyle bir durumda ki ne değerinde araç satılıyor ne de ev adam 145-150K bandında aldığı bir evi mobilyasız bir şekilde 1M e satışa koyuyor. Bunun için bir çalışma yapılmalı, bu konu hakkında Ar-ge açıldı mı bilmiyorum açılmadıysa eğer ben açacağım.
yanlış yazmışsın kanka 1.5m en az

Çevrimdışı mahleban

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 10 Haziran 2024, 17:42
Toplam oynama: 311 gün, 3 saat
Son giriş: 01 Nisan 2024, 14:03
Toplam oynama: 8 gün, 2 saat
Son giriş: 19 Nisan 2024, 23:29
Toplam oynama: 3 gün, 6 saat
Son giriş: 26 Ekim 2023, 20:51
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 10:31
Toplam oynama: 2 gün, 13 saat
« Yanıtla #12 : 01 Eylül 2022, 14:20:01 »
Sistemsel bi problem olamaz zaten rinada 200 fps alan sistem sağlam bi sistemdir mapler gerçekten fps düşürüyor milletin sistemine kötü yorumlar yapmayın ve şunu ekleyeyim 1-2 kişide bu fps sorunu olsa senle alakalıdır denebilir fakat bu fps sorununu son güncellemeden sonra hemen hemen 100 kişiden 50'si yaşıyor

Çevrimdışı WialeyN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 11 Mart 2025, 23:31
Toplam oynama: 672 gün, 6 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 11 Mart 2025, 22:11
Toplam oynama: 75 gün, 15 saat
Tina Collier Lv.43
Son giriş: 11 Mart 2025, 22:11
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
« Yanıtla #13 : 01 Eylül 2022, 14:37:59 »
Sistemsel bi problem olamaz zaten rinada 200 fps alan sistem sağlam bi sistemdir mapler gerçekten fps düşürüyor milletin sistemine kötü yorumlar yapmayın ve şunu ekleyeyim 1-2 kişide bu fps sorunu olsa senle alakalıdır denebilir fakat bu fps sorununu son güncellemeden sonra hemen hemen 100 kişiden 50'si yaşıyor

Çevrimdışı Beton

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jaric Rodii Lv.14
Son giriş: 07 Kasım 2023, 04:11
Toplam oynama: 36 gün, 13 saat
« Yanıtla #14 : 01 Eylül 2022, 15:22:50 »
Boşuna nefesinizi tüketmeyin yönetim serbest piyasa diyip bırakacak.

Çevrimdışı IrResistibLe

Mapper
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vera Volkova Lv.47
Son giriş: 01 Mart 2024, 04:01
Toplam oynama: 21 gün, 8 saat
Amor Cuellar Lv.47
Köken: Meksikan
Toplam oynama: 763 gün, 19 saat
Barry Ellery Lv.47
Son giriş: 01 Mart 2024, 04:00
Toplam oynama: 47 gün, 2 saat
Son giriş: 01 Mart 2024, 03:53
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
Jeff Mays Lv.47
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #15 : 01 Eylül 2022, 16:47:39 »

Çevrimdışı IrResistibLe

Mapper
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vera Volkova Lv.47
Amor Cuellar Lv.47
Barry Ellery Lv.47
Jeff Mays Lv.47
« Yanıtla #16 : 01 Eylül 2022, 16:57:44 »
Saçma saçma bir sürü yorum yazmışsınız. Size olayı kısaca mapleri yapan kişi olarak özetliyorum...

İlk baş Idlewood'da ki maplerden başlayalım ve hepinizin aklında ki bot sunucudan çalıntı olayını kaldıralım.
Idlewood'da ki map ve çevresi eski kapanan bir sunucunun özel 3Ds Max tarafından yapılan obje ile yerine getirilen 72 objelik bir harita tasarımıdır. İlk başta kastırmasının sebebi evet haklısınız haritalardı. Fakat şuanda kastırmaması için haritaların texture dosyalarının boyutu düşürüldü. Haritalarda artık herhangi bir şekilde kastırma olması imkansızdır.

Onun dışında ikinci konuya gelecek olursak...
Idlewood ve çevresinde ki haritada herhangi bir değişen alan olmadı... Tamamı ile kullanılmayan ve boş olan alanlara ev eklendi diyebiliriz.

Üçüncü konuya gelirsek...
FPS Boost paketlerini kullandığınızda GTA Sa'nın orjinal haritasında boostlar fakat özel haritada boostlamaz ve kendi sistem FPS'inize geri dönersiniz. Bu yüzden bunu çok takmayın, yani yeni bir bilgisayar alın demiyorum. Fakat bunu takacağınız bir durum haline getirmeyin.

Dördüncü konumuz ise rol alanı çokluğu...
Şu saçma yorumlara bakıyorum(eleştiri) hepsi mapler kötü olmuş. Yok o olmuş bu olmuş. Sunucuya DM atmaya veya polisten kaçmaya giriyorsanız evet mapler kötü olmuş. Fakat rol için giriyorsanız artık emin olun eskisinden daha iyi olmuş. En azından Idlewood kanalizasyonunda ki saçma noob dmci tayfa eksildi...

Beşinci konumuz ve kasma sorunları...
Dostlarım şunu bilin ki yol modu, araç modu ve skybox veya enb tarzı şeyler bilgisayarınızın kasmasına sebep olmaktadır. Zaten sunucuda araçlarda mod bulunuyor. Size tavsiyem bilgisayarınız kötüyse 2 gb ram'e sahipseniz modu boş verin. Çalışın kazanın yeni bilgisayar alınca mod kurun.

Son konumuz ve ayrımcılık...
Ayrımcılık olmaması için evleri farklı saatte ve farklı bölgelerde açmaktayız. Bu sebepten ötürü mapi ben yaptığım halde bir tane bile ev alamamış durumdayım. Aynı şekilde yönetim kadrosu zaten orada ihlal yapanları izlemekle meşgul ve ev alamıyorlar. Ekstra olarak VIP olan bir adama herhangi bir öncelik tanınmıyor ve herhangi bir sisteme sahip değiller. Bu yorumu ne düşünerek yazdınız bilmiyorum fakat baya beğendim.

Bu maplerin gelme sebebi rol kalitesini ve çevresini arttırmak. Fark ettiyseniz artık Idlewood ve çevresinde herhangi bir saçma noob DM'ci kalmadı. Olabildiğince çevreye dağıldılar ve belki rol yapıyor belki de farklı bir yer seçtiler. Bu sebepten dolayı amacımız her zaman rol ortamı oluşturmaktı. Maplerden sadece Idlewood ve çevresi alıntıdır. O alıntıyı da o saçma bot sunucudan almadık, mapin kendi yapımcısından aldık. Umarım buraya kadar okuyup fikrinizi daha iyi sunarsınız.

Çevrimdışı #oFFLu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 29 Ocak 2025, 21:34
Toplam oynama: 165 gün, 9 saat
Daryl Howell Lv.27
Köken: Arap
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 21:55
Toplam oynama: 26 gün, 14 saat
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 21:51
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #17 : 01 Eylül 2022, 17:54:01 »

he kanka öyle olmuş yeni topladığım sistemde güncelleme gelmeden 2 gün önce şehir içi ister idle ister temple neresi olursa olsun 100-120 fps aralığında gezen fps değerlerim ne hikmetse güncellemeden sonra yeni maplere yaklaşınca 30-40 dan yukarı çıkmıyor... Şimdi diyeceksin ki bu senin ile alakalı bir şey bak sen Allahın işine güncelleme geldiği gün benim sisteme ne olduysa birden fps düştü tüh  '.'

Çevrimdışı IrResistibLe

Mapper
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Vera Volkova Lv.47
Amor Cuellar Lv.47
Barry Ellery Lv.47
Jeff Mays Lv.47
« Yanıtla #18 : 01 Eylül 2022, 17:57:33 »

he kanka öyle olmuş yeni topladığım sistemde güncelleme gelmeden 2 gün önce şehir içi ister idle ister temple neresi olursa olsun 100-120 fps aralığında gezen fps değerlerim ne hikmetse güncellemeden sonra yeni maplere yaklaşınca 30-40 dan yukarı çıkmıyor... Şimdi diyeceksin ki bu senin ile alakalı bir şey bak sen Allahın işine güncelleme geldiği gün benim sisteme ne olduysa birden fps düştü tüh  '.'

Sistem özelliklerini yazsana bi kardo.

Çevrimdışı #oFFLu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 29 Ocak 2025, 21:34
Toplam oynama: 165 gün, 9 saat
Daryl Howell Lv.27
Köken: Arap
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 21:55
Toplam oynama: 26 gün, 14 saat
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 21:51
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #19 : 01 Eylül 2022, 18:09:14 »

Sistem özelliklerini yazsana bi kardo.

İleti attım bakabilirsin.