Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ölüme olan bakış açınız nedir?

Başlatan 13579, 31 Ağustos 2022, 03:58:53
Okunma sayısı 3985 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Ölüme olan bakış açınız nedir?
« Yanıtla #20 : 03 Eylül 2022, 21:48:47 »
Bazen uyuduğumuzda rüya görmeyiz, uyuyup hemen uyanırız fakat bu uyku ve uyanma arasındaki süre aslında çok uzundur. Bu sefer rüya görmeden sonsuza kadar böyle uyuyacağız ve bunun farkında bile olmayacağız çünkü beynimiz çalışmayacak.
Onca şey yaptık örnek veriyorum milletin hakkına girdik kötülük yaptık insan öldürdük milletin kalbini kırdık ve yaşlandık öldük. buna rağmen sadece derin bir uykuya mı dalacağız? o zaman cennet ve cehennem sizin yazdıklarınıza göre yok Allah'a inanmıyorsunuz yada ben anlamıyorum. Ama yorumunuza saygı duyduğumu belirtmek isterim herkesin kendi düşüncesi. Bu kadar soru sormamın nedeni bunca şey yalan mı dünyayı kim yarattı kendi kendine mi var oldu insanları kim yarattı.
Zamanında zenginler bunu fakirleri avutmak için kullanırdı. Zengin yolsuzluk yapar insanların hakkına girer bir tane imam, papaz tutar ve bunların hepsi karşı tarafta cezası var derler. Kötülük yapanlar yaptığı ile kalır, ceza almaz.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #21 : 03 Eylül 2022, 21:58:03 »
Ölüceğini tek bilen varlık insandır ve başka canlılar bunu düşünmez. Bana göre bir yaratıcı yok çünkü bunun tarihi bizim atalarımıza dayanıyor. Bu zamana kadar dünya üstünde birçok din gelip geçti ve hangisinin gerçek olduğunu hiçbir zaman bilemiyeceğiz. Ölmeniz bir bakımdan doğa için faydalı bir şey. Siz öldüğünüzde cesediniz bakterileri besliyor. Benim görüşüm dinlerin var olması gelişmemiz açısından engel, tarihe bakarsakta ortaçağda dünya düz değil diyen adamın nerdeyse kellesini alıcaklardı.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Haziran 2022, 22:04
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
« Yanıtla #22 : 04 Eylül 2022, 13:31:03 »
Cinler insanlara büyü yolu ile veya başka bir sebepten ötürü musallat olabilir. Musallat'a uğramış bir insanın yardım isteyeceği tek kişi hocalardır. Hocalar ise cinleri çıkarmak için Allah'ın ayetlerini okur ve Allah'ın ismini sürekli olarak anar ve besmele çekerler. Musallat'a uğramış insanın içine giren cin bu ayetlerden rahatsız olur ve o bedeni terk etmek zorunda kalır.  Allah'a inanmayan kişi büyüye ve cinlerede inanmaz. İnanmadığınız için de size kendi kendinize kanıtlama fırsatı veriyorum. Cinlerle ve büyü ile uğraşan kişilere gidip "Bana " büyü yapar mısınız deyin. ve ondan sonra olacakları kendi gözünüzle görün ve şahit olun. Bakalım huzurlu bir şekilde rahat rahat uyuyabilecek misiniz.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #23 : 04 Eylül 2022, 17:09:59 »
Cinler insanlara büyü yolu ile veya başka bir sebepten ötürü musallat olabilir. Musallat'a uğramış bir insanın yardım isteyeceği tek kişi hocalardır. Hocalar ise cinleri çıkarmak için Allah'ın ayetlerini okur ve Allah'ın ismini sürekli olarak anar ve besmele çekerler. Musallat'a uğramış insanın içine giren cin bu ayetlerden rahatsız olur ve o bedeni terk etmek zorunda kalır.  Allah'a inanmayan kişi büyüye ve cinlerede inanmaz. İnanmadığınız için de size kendi kendinize kanıtlama fırsatı veriyorum. Cinlerle ve büyü ile uğraşan kişilere gidip "Bana " büyü yapar mısınız deyin. ve ondan sonra olacakları kendi gözünüzle görün ve şahit olun. Bakalım huzurlu bir şekilde rahat rahat uyuyabilecek misiniz.
yatağıma kırıntı aktı diye cin gece gelip benimle uyudu

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #24 : 04 Eylül 2022, 17:48:37 »
ya abi ben bazen yalnızlıktan geceleri keşke cin arkadaşlarım olsa diyom keşke olsa ya off
1
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Haziran 2022, 22:04
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
« Yanıtla #25 : 04 Eylül 2022, 18:10:52 »
Olur abisi  olur cin arkadaşlarında olur merak etme.

Çevrimdışı Vinograd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 05 Eylül 2022, 02:38:24 »
Hiçlik...

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #27 : 05 Eylül 2022, 11:42:56 »
Hekimoğlu Türküsü

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #28 : 05 Eylül 2022, 14:20:33 »
ya abi ben bazen yalnızlıktan geceleri keşke cin arkadaşlarım olsa diyom keşke olsa ya off
geceleri cinim yanıma gelip yatıyo harika inş kız cindir ve yakuza kabilesinden gelmez inş

Çevrimdışı Heechi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ekim 2024, 19:08
Toplam oynama: 105 gün, 13 saat
Köken: Japon
Son giriş: 19 Ekim 2024, 21:42
Toplam oynama: 3 gün, 6 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Ekim 2024, 21:33
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Son giriş: 22 Ekim 2024, 19:28
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #29 : 09 Eylül 2022, 10:30:23 »
beni korkutuyor ölüm, gerçi aksi bir durum olmadıkça yaşayacak 60 70 yılım daha var belki de ama sonunda ne olacağını bilemiyorsun. Hiçbir şey olmayabilir, ki bu durum çok korkutucu. Cennet, cehennem en azından İslam dininde benim fark ettiğim bazı (hatalara) bile sahip olsa olabilir, ki aynı zamanda böyle bir şey varsa Tanrı hata yapmış sayılır, en azından benim gözümde. Bu sonuç hiçbir şey olmaması gibi aynı zamanda korkutucu.