arkadaşlar herkese merhaba
bugün, burada bir birlik kurmuş bulunmaktayız ve sizlere bu birlik hakkında aslında yapacağımı MC kültürü adı altında birkaç bilgi, açıklama yapmak için bu yazıyı yazıyorum.
yapacağımız roller, günümüz MC hiyerarşisinden biraz daha uzak olacak, rahat bir yaşam süreceğiz fakat bu yeri geldiğinde tam tersi olacak, sertliğimiz ve ağırlığımız en üst seviye olacak bunda kimsenin bir sakıncası olmasın.
kafası çatlak iki tane hastanın hapishanede karşılaşıp, birbirlerinin götünü kollayıp hapishane sonrasında ise kendi kulüplerini açarak bu yola adım atmış karakterleri canlandırıyoruz.
bu işe başlarken hep aklımızda olan şey, bunu yapacağız ve tüm servera kanıtlayacağız mantığı değil, kendi aramızda rolümüzü yapacağız ve mutlu olacağızdır. Zaten aranızda bizi tanıyan arkadaşlarımız var, iyi kötü yaptığımız rolleri ve bizleri biliyorlar, hepsine de bizleri destekledikleri için teşekkürlerimi sunuyorum.
Kendi kurduğumuz bu kulüpte herkesin bildiği yama paylaşımları tabi ki var, bunları klasik yoldan seçtik ve kendi kulübümüze özel yamalar çıkartmadık fakat bu çok normal bir şey.
Bir insan kendi kulübü olduktan sonra o kulübe "bird" yaması bile ekleyebilir bu onun isteğine kalmış fakat MC rollerini dışarından bizi izleyecek, değerlendirecek olanlar için yaparken sanki 80'ler zamanlarıymış, kafalar rahat gibi yapacağız, çünkü rollerimizi realistlik yapınca cidden işin tadı tuzu kaçıyor ve kimse bizimle rol yapmak istemiyor. Bunu yaşadığımız için biraz daha rahat olacağız bunu şimdiden belirteyim fakat bu yazdıklarımı yanlış anlamayın kimseye giydirme/aşağılama gibi bir durum yok.
okuduysanız ne mutlu bana herkese iyi roller.