RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU
Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.
Genel Bilgiler:
1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: Haftada Her gün Aktifim Her gün 6-7 Saatimi Ayırabilirim.
İş yeri Bilgileri:
2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): 1676.36, -1930,13,51,89, 196:35
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
https://www.hizliresim.com/s857c6d2.3 - İş yeri adı: Markhov Bar
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar
2.5 - İş yeri interioru: Porchlight Bar
Kişisel Bilgiler:
3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC : Çalışan işcilerimiz yorgunluklarını insanlarla tanışıp zaman gecirebilecegi ve eğlenebilecegi yer Suzion Bar OOC: Eğlenceli ve zaman gecirebilecek bi ortam, ve Ortamdaki rol fazlalığını arttırcağını düşünüyorum yeni yapılmış map tutar diye düşünüyorum.
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Öncelikle iş yerini açma amacım Oyunculara yapacagım roller ile kişilere rol imkanı sunmayı hedefliyorum, Bunların içinde Garson ve Barmen Rolleride yapacagım.
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Bölgede Çok fazla aktif rol göremedim yani map yeni olduğundan. Çevredeki rol ortamını geliştirecegiz, rol paslayacağımız Birden fazla kişi olucak. Rol planım sunucudaki rol ortamına da artıracaktır.