Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[REDDEDİLDİ]BeneKli - Vehicle Repair Shop

Başlatan BeneKli, 28 Ağustos 2022, 23:02:32
Okunma sayısı 390 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BeneKli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 16 Ocak 2025, 22:09
Toplam oynama: 1 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 16 Ocak 2025, 22:09
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
[REDDEDİLDİ]BeneKli - Vehicle Repair Shop
« : 28 Ağustos 2022, 23:02:32 »
RINA ROLEPLAY — OFİS BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi bu ofise ayırabilirsiniz?: " Günlük 5 ila 7 saat aralığında işyerimde rol yaparak aktifliğimi korurum. "

Ofis Bilgileri

Ofisin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): " Eddie Johansson "
Ofisin koordinatları(/pos): " 2103.42, -2083.93, 13.59, 181.09 "
Ofisin lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
Ofisin adı: " Vehicle Repair Shop "
Ofisin tipi(sadece "diğer" olabilir): " diğer "
Ofisin interioru: " Yedek Parça Ofisi "

Kişisel Bilgiler

İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: " IC : Eddie çoğunlukla il-legal işlerle uğraşmak yerine artık daha çoğuncası araç tamir, araç bakım merkezi açarak il-legal işlerden kendini bir nebze uzak tutmak istiyor. İşle ilk başlaması kendi aracı üzerinde olucak ve kendi araçlarını tamir ederek legal yarışlara katılmayı planlıyor. Tamirciliği daha sonrasında işe dökerek bu sektör üzerinden para kazanmak istiyor.
OOC : Karakterim artık il-legal'den sıkılmıştır, çoğuncası tamirhane rolleri ve araç bakımlarıyla uğraşmak hevesi gelmiştir. Bu roller üzerinde birlik kurarak hem " ss edit " yaparak büyümek hemde bu sektörü birazda olsa canlandırmak istiyorum.
Ofisinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: " Bu rolleri yapıcak olan oyuncular genellikle ofisten yedek parça alma rolleri, tamircilik rolleri, yarış rollerini sağlayacağımı düşünüyorum. Bu roller genelde döngü içerisinde olduğu için fazla bir rol imkanı sağlanabileceğinin hem fikrinde değilim. "
Ofisiniz, bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: " Konsept eğer tutarsa bölgeye gerçekten fazlasıyla canlandırabileceğimi düşünüyorum, bu gibi rollerde genelde ofisde ve ofis dışarısında olur. Bu ne demek oluyor? Bölgenin canlanması ve bölgenin tanınması birliğin tanınması demek. Fakat en büyük mevzu konsepti tutturabilmek.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "BeneKli"; ofis başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silinebileceğini onaylıyorum.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat