Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[DÜZENLENMELİ]Valenciano Jewerly

Başlatan justgodandcatsbaby, 28 Ağustos 2022, 01:20:57
Okunma sayısı 300 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 21:54
Toplam oynama: 142 gün, 18 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 21:47
Toplam oynama: 4 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
[DÜZENLENMELİ]Valenciano Jewerly
« : 28 Ağustos 2022, 01:20:57 »
RINA ROLEPLAY — OFİS BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi bu ofise ayırabilirsiniz?: [Haftada 20-30 saat arası, ofis açılınca bu sürenin artmasını planlıyorum. Ortalama 15-20 saat ayırabilirim.]

Ofis Bilgileri

Ofisin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): [Maria Valenciano]
Ofisin koordinatları(/pos): [1377.80, -1753.13, 14.14, 91.88]
Ofisin lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
[https://cdn.discordapp.com/attachments/780473867872632883/1013484010036535356/unknown.png]
Ofisin adı: [Valenciano Jewerly]
Ofisin tipi(sadece "diğer" olabilir): [Diğer]
Ofisin interioru: [Pırlanta Ofisi]

Kişisel Bilgiler

İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [IC olarak, gelen oyunculara nezih bir ortamda sevgililerine, ailelerine, arkadaşlarına veya değer verdikleri herhangi birisine her türden kaliteli, şık ve gösterişli takılar (Kolye, yüzük, saat, küpe, bileklik) beğenip alabilecekleri. İlgili çalışanlarla birebir muhatap olup içlerine sinen takıları özenli ve şık paketlerde sertifikalı şekilde alabilecekleri bir ofis açmak istiyorum. Aynı zamanda bu şık ve kaliteli paketler 'Valenciano'  baskılı olmakla birlikte içinde ofisimizin verdiği tatlı not kağıtları da bulunacak. Bunun dışında da hediyeyi alan kişi eğer özel olarak not ekletmek isterse kutunun içine özenle hazırlanmış kişinin seçtiği yazı tipinde ve kişinin seçtiği yazı içeriğinde olan 'Valenciano Jewerly' adlı şık ve kaliteli not kağıtlarında özel notlar hazırlatabilir. Bu not kağıtları takıyı alan kişinin isteğine göre kokulu olabilir. Mücevheri alan kişi notu kokulu isterse, kokusunu birebir tester parfüm kağıtlarında seçip istediği kokuda hazırlatabilecek. Bu koku çeşitlerini de istek üzerine çeşitlendirmeyi planlıyoruz. Alınan hediyenin bütçesine göre, ışıklı, gösterişli ve kaliteli takı kutuları bunun dışında ofisteki en uygun fiyatlı takı alınsa bile, kaliteden ödün vermeden yine şık ama sade takı kutuları kullanılmasını planlıyoruz. Pırlanta Ofisinde bulunacak olan takıların türleri her bütçeye hitap edebilen türden olmasını planlıyoruz. Gümüş, zümrüt, safir, beyaz altın, altın, pırlanta, elmas.. gibi değerli hammaddelerden her bütçeye hitap etmeyi istiyoruz. Ayrıca toplumda genel olarak bilinen özel günlerde (sevgililer günü, anneler günü, babalar günü) indirim kampanyaları yapmayı planlıyoruz. Haftanın neredeyse her günü aktif halde açmayı ve düzenli hizmet vermeyi planlıyoruz. Ödeme işleminde de birden fazla seçenek sunmayı planlıyoruz. Taksit seçeneği, nakit ve kredi kartı seçeneği şeklinde olmasını planlıyoruz. Taksit seçeneklerini üç, altı veya on iki ay taksit şeklinde yapmayı planlıyoruz. Bunun yanında her türlü banka kartının geçebileceği, banka kartı dışında, kredi kartlarının da geçebileceği, bir sistem düşünüyoruz. Bu sisteme uygun bir pos cihazı, bu sisteminde dışında nakit ödeme sistemi de planlarımız dahilinde. Bunun dışında gerçekten güvenilir, güler yüzlü ve mücevherden anlayan işini bilen çalışanlarla çalışıp müşterileri bu yönden de memnun etmeyi amaçlıyoruz. Çalışanların sayısı ofis aktifleştiğinde daha net belli olabilir, yalnız şu anda en fazla iki çalışan düşünüyoruz. Birisi müşterilerle ilgilenip onların aradığı ve uygun bulduğu takıları bulma konusunda yardımcı olurken, diğeri ise su, çay, kahve ve içerisinde alkol dozu az olan hafif alkoller ikram edip bunun dışında da gelen telefonlarla ilgilenebilen birisinin olmasını planlıyoruz. Çalışanlar müşterilere kesinlikle güven sağlayıp almayı planladıkları mücevherle ilgili detaylı bilgileri verebilecek kadar deneyimli olacaklar. Bunun dışında ofisin temizliği konusuna gelirsek, haftada bir gün detaylı temizlik, detaylı temizliğin günü ofis açıldığında daha belli olacaktır ama hafta sonu cumartesi veya pazar olmasını planlıyoruz. Bunun dışında da günlük ofisi aktif hale getirmeden önce mücevherlerin vitrinlerinin temizlenip tozlarının alınması, mücevherlerin parlatılması, özenle dizilmesi aynı şekilde yerlerinde günlük olarak temizlenmesini planlıyoruz. OOC olarak, uzun zamandır bir ofis açmak istiyordum, özellikle de pırlanta ofisi. Oyunda da şu anda aktif olarak açılan tek bir ofis var, sayısı da az olduğu için tutabileceğini ve ilgi göreceğini düşündüm. Bunun dışında yine OOC olarak, pek çok rol yaptım ofis dışında iş yeri de işlettim bir süre ve Rina da yapılabilecek çoğu rolü yaptım bu yüzden yeni rol konuları yeni rol ortamları arayışındaydım. Daha önce hiç ofis açmadığım için yeni bir rol ortamı yeni bir rol imkanı sunacağını düşünüyorum. Gelenlerle ilgilenip kaliteli roller yapmak için iyi bir fırsat olduğunu düşündüm.]
Ofisinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Ofisim oyunculara kaliteli bir mücevher ofisinde, birebir ilgili çalışanlarla sevdikleriyle gelip seçebilecekleri veya sürpriz yapmak için gelip en doğru takıları bulabilecekleri, her bütçeye uyan bir rol imkanı sunacak. Örneğin eşine sürpriz yapmayı isteyen bir kadın/erkek geldiğinde aradığı tarz takıyı söylediğinde bütçesine uygun takılar bulabilecek. Veya sevgilisine hediye almak isteyen bir erkek sevgilisiyle birlikte geldiğinde sevgilisinin dilediği takıyı seçmesini beklerken ofisimizin sıcak/soğuk içeceklerinden faydalanırken hoş ve kaliteli sohbetler edebilecek.]
Ofisiniz, bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Ofisin bulunduğu yer yol kenarı ve hemen hemen her aracın gün içinde kullandığı yollardan, aynı zamanda şehir içi ve etrafında pek iş yeri olmayan bir ofis. Hükümete yürüme mesafesinde, bu yüzden sıkça kullanılan ama iş yeri/ofis bakımından pek kullanılmayan bir bölge, bu bölgede genelde sadece vergi ödeme, maaş çekme gibi işlemler yapıldığı için pek rol yok. Bu durumda gün içinde bölgenin role daha aktif bir rol bölgesi haline gelmesini sağlar diye düşünüyorum.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Ainsley"; ofis başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silinebileceğini onaylıyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 21:54
Toplam oynama: 142 gün, 18 saat
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 21:47
Toplam oynama: 4 gün, 15 saat
Ynt: Valenciano Jewerly
« Yanıtla #1 : 28 Ağustos 2022, 01:21:41 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
Ynt: Valenciano Jewerly
« Yanıtla #2 : 05 Ekim 2022, 00:33:49 »
Burası yapacağınız roller için uygun değil, farklı bir yer seçin.