Özür dilerim. Biraz fazla yedim bu akşam bu dedeleri, nineleri ama... kusura bakmayın.
Ben AKP'ye oy veren %30 kitlenin tamamının isteyerek veya güvenerek verdiğini de düşünmüyorum. Diğer muhalefet partileri, onlara bu güveni sağlamadığı için AKP'ye oy veriyorlar.
Birçok video var ama ben sadece bir videodan bahsedeceğim;
Yurtdışından gelmiş birisi var. Murat Övüç'e benziyor. Yaşlı bir amca, gözleri yaşlı, ona doğru iki paket peçete uzatıyor. O da, yaşlı amcaya ismini soruyor. Amca; "Açım" diyor.
O amcaya o kadar üzüldüm ve ağladım ki, o video'ya... anlatamam. Ben artık bu insanların üzülmesini, halkın aç kalmasını, yok olmasını ve diğer ülkelerce küçük düşürülmesini istemiyorum. Avrupa'yı tokatlayacak imkânımız vardı ama biz ezilmeyi, s**lmeyi seçtik. Afedersiniz.
Öyle çok geriye gitmenize gerek yok. Erbakan-Yılmaz-İnönü-Demirel-Ecevit döneminde olan siyasete bakın... bir de şu an olan siyasete bakın. O zaman ki türk halkına bakın, şimdi ki türk halkına bakın. Farkı anlarsınız. Neden bu kadar geriledik? Nasıl? Hiç anlam veremem. Ama bunları yaşamamıza sebep olan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Diyanet çıkıyor; "Fiyatları arttıran Allah'tır." diyor. Allah'ı da suçlu yaptılar. Tövbe estağfurullah.