Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Dust Television | Ear of the city's..

Başlatan Bishere, 01 Eylül 2018, 23:00:41
Okunma sayısı 1185 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Dust Television | Ear of the city's..
« : 01 Eylül 2018, 23:00:41 »
                                                                 Dust Television

Dust Television, 1986 yılında "Londy Dusty" isimli orta çaplı bir iş adamı tarafından kurulmuş bir haber ajansıydı. Ülkenin karışık zamanında, politikacıların ve devrimcilerin boy gösterdiği zamanlarda
"Londy Dusty"  yakın çevresinden olan ve zamanın ünlü politikacılarından, yatırımcılarından olan bir kaç kişiden aldığı destek sayesinde %80 bir yatırım yaparak bu şirekti kurmuş, ve kurduğundan itibaren "Eşit yayıncılık, tarafsız politikacılık ve özgür habercilik" ilkesini ajansı için benimsemişti. Dust Television kurulduğundan 4 ay sonra 46 personel ile ufak çaplı yayınlar yapmaya başladı. Bu yayınlar belirli zamanlar haber, gerek müzik gerek de şehirin tepkisiyle ilgili yayınlar oldu. Yaptığın yayınlar boyunca genel olarak ülkenin durumu göz önünde bulundurulduğunda hiç bir sorunla karşı karşıya kalmamış, ve yoluna devam etmişti. Dust Television, işleyişini ve yaptığı bu yayınları aralıksız olarak 1,5 yıl boyunca sürdürdü. Yaptığı bu ufak çaplı yayınlar sonucu, kendisine her ne kadar büyük olmasa da belirli ve sabit bir kitle toplamayı da başardı. Bunun yanında da doğal olarak bir miktar kazanç sağlayabildi. Topladığı kitle, sağladığı belirli kazanç ve ajansın durumu oldukça iyi gidiyordu. Bu durumu fark eden bir ticaret şirketi olan "Curtis Commarcial Industries" haber ajansıyla ortak bir anlaşmaya imza atarak Dust Television'a güzel bir gelir kaynağı sağladı. Bu anlaşma sayesinde ajansta bir ayda %21 oranında kitle sayısında ve kazançta artış gözlemlendi. 1989 yılına kadar her şey olumlu bir biçimde ilerledi, ajansa yeni personeller dahil edildi, atamalar yapıldı, ajans için bölgelere yeni merkezler açıldı ve buna benzer gelişmeler görüldü. Zaman, 12 Eylül'ü gösterdi. Şirketin kurucusu olan Londy Dusty, sıradan bir gün gibi şirket için gerekli kontrolleri yaptı, ve çalışmalarını da yaparak mesaisini sonlandırdı. Saat akşam 11:10'u gösteriyordu, Londy ajans merkezinden çıkış sağlayıp evine geçmek için verdiği talimatla aracını hazrılattı. Aracına beş dakika sonra geçiş yaptı, ve şöförüyle ufak bir sohbetten sonra yıla çıkış sağladı. Yoluna oldukları gibi devam ettiler, aradan 15-20 dakikalık bir süre zarfı geçti. Londy, yorgunluğundan dolayı aracı kullanan görevlisine evine "kestirme" bir yol olan "216. Colomb Parkı'ndan" geçmesi talimatını verdi. Bahsedilen park, genel olarak şehirin dış kesiminde kalan ve sık sık kullanılmayan, sadece kasaba halkının ve çevrelerden gelen kişilerin nadiren kullandığı bir bölgeydi. Sürücü normal gidişatında ilerlerken, aniden arkalarından süratle gelen mavi bir otomabilin önüne çok hızlı bir biçimde kırması sonucu sağ taraflarında bulunan ağaca normalden fazla bir şiddet ile çarptılar. Çarpmanın etkisiyle sürücü ani bir sarsılma geçirerek kafasını direksiyona vurarak uzun süreli bir baygınlık geçirmiş, Londy ise sadece çarpmanın etkisiyle ufak çaplı bir baygınlık, bir çıkık ve kanama ile kurtulmuştu. Kaza gerçekleştikten 1-2 dakika sonra aniden araçtan inen kar maskeli, uzun namlulu ve kısa namlulu silahlara sahip bir grup Londy'nin aracının etrafını çevrelediler. Maskeli grubun içindeki birisi yaptığı bir el işareti sonucu aracın kapısını hızlıca açtı ve Londy'nin durumunu kontrol etti. Nabzının hala gidişatının hafif bir miktar altında attığını, ve genel olarak bir sorunu olmadığını gözlemledi. Bunun üzerine maskeli grup bir süre birbirlerine bakındı. CCTV kayıtlarına göre 4 dakikalık bir beklemeninin ardından grubun içindeki birisi, silahını Londy'nin kafasına doğrultarak toplamda altı el ateş açtı. Silah sesi parkın içerisinde, adeta sessizliği parçalayarak büyük bir gürültüyle yankılandı. Bu yaşanan olay, günler sonra medyaya ve güvenlik kuruluşlarına yansıyarak gerekli işlemler başlatıldı / soruşturmalar yapıldı.

Bütün bu olaylar sonucuyla şirket 2003 yılında faaliyetini durdurma kararını alarak gerekli işlemler sonucu bir yıl sonra faaliyetini resmi olarak durdurdu. Şirketin mal varlıkları şirket bünyesinde pasif olarak kaldı. Gerekli bütün personeller de şirketten ayrılınca, şirket bütün işlemlerine son verdi. Ama, hala bir şirket tam anlamıyla "bitti" sayılmazdı. Londy'nin oğlu Dusty, resmî olarak artık şirket ve şirketin mal varlıklarına sahipti, sahip olucaktı. Gerekli
işlemler yapılarak şirket ve bununla birlikte şirkete kayıtlı, Londy Dusty'e kayıtlı bütün mal varlıkları Barney Dusty'e tahsis edildi. Lakin, Londy Dusty'nin oğlu olan Barney, Barney Dusty şirketin sorumluluğunu üzerine almayı geri çevirerek faaliyetlerin hala durdurulmuş olarak şirketin devam etmesi kararını verdi

Aradan tam olarak 14 yıl geçti. Şirketin gerek vergi borcundan, gerek işlevsiz olarak devam etmesinden, gerek de bir çok resmî borcundan dolayı mal varlıklarına el konulması kararı alındı. Barney, bu duruma engel olamayarak mal varlıklarının el konulmasına göz yumdu. Lakin bir yıl sonra ortaya büyük bir miktar parayla dönüş sağlayarak aniden şirketin yürürlüğe girmesi için işlemleri başlatarak gerekli borçlar ve maddi gereksinimler içinse devreye girerek büyük bir yatırım ile masrafları ve borçları karşıladı. Nasıl / ne şekilde bu parayla ortaya çıktığı bilinmese de, şirketi kısa zamanda yürürlüğe sokmayı başardı. Bunun üzerine bir miktar daha yatırım gerçekleştirerek şirkete gereken varlıkları atadı, ve artık masasının başına geçti.

Artık, şirket Barney Dusty'nin yönetimi altında. Cidden ajansı yönetibelecek mi, eski kalitesine kavuşabilecek mi, ve en önemlisi bu ajans şehirin ilgisini toplayabilecek mi?

[ Hikaye gelişen, ortaya çıkan rollere ve senaryolara göre devam edebilir. ] 

Prensibimiz nedir?

Ajansımızın prensibi, kuruluşundan itibaren olduğu gibi elbette ""Eşit yayıncılık, tarafsız politikacılık ve özgür habercilik" olucaktır. Bunun yanında, çalışanlarımıza geniş ve uygun bir ortam sunmayı, onların çalıştığı koşulları daha ferah bir hale getirmeyi ve şu anda bulunan "taraflı haberciliği" kaldırmayı hedefliyoruz.
Gerek politika da, gerek habercilikte bütün her şeyimizi ortaya kurarak bu temel şartlarımızı sağlamaya çalışacağımızdan emin olabilirsiniz.

Bizi neden tercih etmelisiniz?

Çünkü, biz ( Dust Television ) size en uygun ortamı, tarafsız yayıncılık ve politikacılığı, bunun yanında da eğlenceyi ve bütün olayları koşulsuz ve şartsız olarak sunmayı hedefliyoruz. Biliyoruz, şu anda şehirde faaliyette olan bir çok ajans ve yayın kanalı var, fakat emin olun ki biz diğer ajanslara göre size en uygun şartları oluşturacak, ve sizin istediğiniz bütün koşulları yerine getireceğiz. Dust Television, her zamna bütün soru ve sorunlarınız da sizin yanınızda olarak sizi yalnız bırakmayacak.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Dust Television | Ear of the city's..
« Yanıtla #1 : 01 Eylül 2018, 23:00:56 »
Öncelik olarak hepinize selam vererek konuşmama başlamak istiyorum. Haber ajansının rolsel olarak şu anki gidişatı ve faaliyetlerini sergilemek için elbette insan gücüne ihtiyaç duyuyoruz ve duyucağız. Ajans tamamiyle legal olarak işlemekle birlikte, ajans içerisinde bulunan ve bulunacak kişilerin hiç bir şekilde il-legal rollere kol uzatmamasını da önemle talep ediyoruz.

Şu anda, "Dust Television" ajansına hem oyun içi  ( IC ) hem de oyun dışı ( OOC ) alımlarımız mevcut. Eğer ajansa dahil olmak ve bizimle beraber rol yapmak / rollerimizi gözlemlemek isteyen arkadaşlarımız olarak
@Berkay57 hesabına ( bana ) mesaj gönderebilir. Alım yaparken de rol kalitesine de özen göstereceğimizi belirtiyorum(z).

Ayrıca tanıtım tamamiyle bana ait olmak üzere hiç bir yerde iznim olmadan kullanılamaz / sergilenemez. Biraz acemi bir tasarım olsa da az çok elimden geleni ortaya koydum. Eğer beğenirseniz ne mutlu bana, olumlu ve olumsuz eleştirilerinize hakaret karışmadığı sürece daima açık olucağım(z).

Dipnot: Konu belirli aralıklarla güncellenip düzenlenecektir.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2018, 19:56:51 »

Çevrimdışı Varbareoth

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Eylül 2018, 16:29
Toplam oynama: 5 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2018, 20:24:00 »
Açık konuşmak gerekirse tanıtımına sadece göz gezdirdim, hikayeyi falan okumadım. Benim tek diyeceğim şey şu olucak; Sunucunun ihtiyacını karşılayan bir birlik olacağını düşünüyorum, seninle role girdim ve diğer iki kelimeyi bir araya getiremeyen ajans sahiplerinden veya aldıkları habercilerden daha iyi bir konuşmaya sahip olduğunu farkettim. Aynı şekilde yayınlarına katıldım, gâyet iyi bir hitap şeklin var ve özellikle dikkat ettiğim imla kurallarına sende dikkat ediyorsun. Bu şekilde devam edersen ve aklında ki planları(varsa) gerçekleştirebilirsen iyi yerlerde olacağını düşünüyorum. Seni tanımıyorum fakat iyi işler yapacağını düşünüyorum, başarılar.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2018, 22:51:48 »
Açık konuşmak gerekirse tanıtımına sadece göz gezdirdim, hikayeyi falan okumadım. Benim tek diyeceğim şey şu olucak; Sunucunun ihtiyacını karşılayan bir birlik olacağını düşünüyorum, seninle role girdim ve diğer iki kelimeyi bir araya getiremeyen ajans sahiplerinden veya aldıkları habercilerden daha iyi bir konuşmaya sahip olduğunu farkettim. Aynı şekilde yayınlarına katıldım, gâyet iyi bir hitap şeklin var ve özellikle dikkat ettiğim imla kurallarına sende dikkat ediyorsun. Bu şekilde devam edersen ve aklında ki planları(varsa) gerçekleştirebilirsen iyi yerlerde olacağını düşünüyorum. Seni tanımıyorum fakat iyi işler yapacağını düşünüyorum, başarılar.

Öncelikle yaptığın uygun bir dille eleştiri için kendi adıma sana çok teşekkür ediyorum. Bunun dışında bahsettiğin konularda gerçekten haklısı aslında, bu yayın ajansını açmadan önce de açtıktan sonra da bahsettiğin bir çok yayın ajansıyla, ajanslarıyla karşı karşıya kaldım. Fakat bizim açıkçası tek amacımız rol çıkartmak, "Sahte bir Infernus çekilişi yapayım, seyirci toplayıp para biriktireyim" gibi amaçlar sadece önemsiz ve asılsız amaçlardan ibaret. Onun dışında zaten sen durumu özetlemişsin.

Tekrardan yaptığın uygun bir ûslup ve uygun bir dille eleştiri için çok teşekkür ediyorum, iyi geceler diliyorum.

Çevrimdışı ArKaDaTa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ocak 2024, 23:19
Toplam oynama: 85 gün, 23 saat
« Yanıtla #5 : 02 Eylül 2018, 23:41:13 »
Başarılar dilerim sana...

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 03 Eylül 2018, 13:06:31 »
Başarılar dilerim sana...

Teşekkür ederim(z).

Çevrimdışı ATILLA KAYA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ocak 2025, 00:39
Toplam oynama: 10 gün, 7 saat
Cin Galvez Lv.23
Köken: İtalyan
Son giriş: 17 Nisan 2022, 18:47
Toplam oynama: 137 gün, 20 saat
« Yanıtla #7 : 03 Eylül 2018, 13:11:01 »
Başarılar dilerim,gerekiyordu.Umarım daim olursun.

Çevrimdışı Stayrexx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Garnett Lv.20
Son giriş: 10 Ekim 2023, 20:34
Toplam oynama: 109 gün, 3 saat
« Yanıtla #8 : 03 Eylül 2018, 13:11:19 »
Başarılar canım.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 03 Eylül 2018, 13:36:16 »
Başarılar dilerim,gerekiyordu.Umarım daim olursun.

Açıkçası "40 kişiyle infernus veriyoruz" çekilişlerinden kurtulabilirsek çok hayırlı olucak fakat teşekkür ediyoruz yine de.

Başarılar canım.

Teşekkürler bal kabağım.  :-\