Çalındığı hakkında şöyle izah edeyim, Laptop kullanıyordum o dönem, şehir dışındaydım -bundan 2 ay önce falan- bu yüzden rinaya fazla giremiyordum. Bir şeyler indirmeye çalışırken de İnstagram Discord Steam gibi hesaplarım çalındı, aynı gün kurtarmayı başardım. Bir kaç ay sonra fark ettim ki Rina ve diğer roleplay hesaplarım da gitmiş. Benim kontrolüm dışında forum ve e-posta hesabı da değişmiş. Sonrasında içi boşaltılmış hesabın da, 0 air olarak ban atılmış. Discord'da ticket açtım, Hera yanlış hatırlamıyorsam 15 ağustos 22.00'a randevu verdi. O saatte gittim, hesabımın nasıl çalındığını sordu, aynı şeyi ona da anlattım. İlk epostamı sordu vesaire, o şekilde kurtardık ancak Probation girmemi istedi. Bu şekilde buradayım ve günlerdir haksız banın açılmasını bekliyorum.
Yapacağım role gelirsek, genelde legal rolleri yapıyorum zaten, öncesinde de yapıyordum. 0 Air açacak bir rolüm de yok, hiç olmadı. Hileye başvuracak bir oyuncu değilim, gta aimim de yeterince iyidir. Ancak DM atmak için bi sebebim yok, rollerim boyunca kavgaya veya silahlı bir çatışmaya bulaşmadım. Bulaştığım zamanlarda şöyle oldu, legal olarak illegal insanlar ile anlaştım sadece. Karakterim şirketçi, zengin, egoist bir Avrupalı kız. Tamamen legal, sosyal RP yönündeyim. İş piyasasında tamamen ve insanlara tepeden bakıyor. Eğer NC atacak olursam, metalci ve anarşist ergen tavırlı Amerikan kız rolü yapmak kafamda var, hikayesini yazıyorum. Bu iki rolden birisini yapacağım.
Benim oynadığım karakterlerin uzun hikayeleri oluyor, karakter oluşturmadan önce hikaye yazıyorum -iki Ankara birinciliğim var- ve bu şekilde oynuyorum karakterlerimi. Detay istediğiniz için hikayelerini dahi atmak isterdim ancak sanırım bu kadarı sizin için yeterli olacaktır. Anlayışınız için teşekkürler, cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.