Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hatalı ban.

Başlatan Hanry_123, 16 Ağustos 2022, 18:50:27
Okunma sayısı 263 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hanry_123

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Juan Criffen Lv.13
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Şubat 2022, 21:41
Toplam oynama: 29 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Hatalı ban.
« : 16 Ağustos 2022, 18:50:27 »
Ben yaklaşık 6 7 ay önce bu sunucuad oynuyordum ve polislerle şeriflerle çatışıyorduk arkadaşlarımla ve yakalnınca crash attırıyorduk codsmpyle bigün yine şerife karşı /sq yazdığımda OP den ban yedim ben de ticket açmadım arkadaşlarım seste hile kullanmışsın crash atmışsın dedi ben de sq crash diye birşey dememiştim.

Şimdi yine konuşurken söyledim bahsi geçti sq attım ve ban yedim kullanmyın onu ban yedirtiyor dedim ve arkadaşlarım ban yemek ne alaka dedi bende anlattım OP sobeitle alakalıo birşeymiş crash attırıyormuş oda bende şimdi öğrendiğim için şimdi ticket açıyorum. Ben /sq komudunu kulandım ve admin arkadaş yanlış anlayıp banlamış beni.

Kısacası hile kullanmadan ban yedim.
Seviye: 13
Yasak No: Hatıralmıyorum.
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: Buda yok maleef.
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam hatalıydı.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: OP
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Hatıralmıyorum birkaç tane daha üdşük levelli hesabım varıd.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Hatalı ban.
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2022, 18:50:42 »
Yasağınızın itiraz süresi doluğu için probationa girmeniz gerekiyor. Bu konudan devam edecek.