Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hastalık sistemi kaldırılsın.

Başlatan Likyα, 16 Ağustos 2022, 16:02:52
Okunma sayısı 347 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Likyα

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 12 Ağustos 2024, 01:36
Toplam oynama: 13 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Haziran 2024, 14:15
Toplam oynama: 7 gün, 22 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 14 Ocak 2025, 01:46
Toplam oynama: 9 gün, 15 saat
Hastalık sistemi kaldırılsın.
« : 16 Ağustos 2022, 16:02:52 »
Durduk yere bir hastalığa yakalanıyorum, ASGH'a gidiyorum rol yapmak için. (Sevmediğim bir rol) Bir bakıyorum ne doktor var ne hemşire nede başka birşey. 913 TS'sine gittim, kimsecikler yok. İlgilenen yok, boşu boşuna canım inip inip duruyor, insanların bir çoğunlu ASGH ile ilgili olan rolleri sevmiyor, hoşnut değil. İnsanları sevmediği role zorla yönlendirmeniz de hiç hoş değil. Bir hastalığa yakalandınız sisteminin kaldırılmasını istiyorum. Gerçekten bıktım.

Bunu tek sefer yaşamadım, tam üç kez yaşadım. Buna dayanarak bu argeyi açıyorum ve bu yorumu yapıyorum. Gündüz vakitlerinde gidiyorum, mesai saatleri içerisinde.
1
1

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Hastalık sistemi kaldırılsın.
« Yanıtla #1 : 16 Ağustos 2022, 17:26:52 »
Kaldırılmayacak. Hastanede tedavi olma rolleri bazı zamanlarda doktor olmadığı için hoşunuza gitmiyor olabilir ama yapacak bir şey yok. Çoğu kişi hastanede yapılan rolleri sevmediği için bir sistemi kaldıracak değiliz.
1