Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROB][18/09/2022] Bertwin Dunsford - Hile Kullanımı

Başlatan ealaot, 12 Ağustos 2022, 22:25:08
Okunma sayısı 947 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ealaot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pedro Mescal Lv.20
Köken: İspanyol
Son giriş: 06 Eylül 2024, 00:08
Toplam oynama: 82 gün, 22 saat
Birlik: **** ******eri
Köken: İsrail
Son giriş: 02 Eylül 2024, 21:57
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
ozur dılerım

Seviye: 19
Yasak No: 20259
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://prnt.sc/qn2gzWHdcy21
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: hile kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Bertwin Dunsford
Uhan Akisanses

Çevrimdışı Asiz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 20:15
Toplam oynama: 260 gün, 23 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ekim 2022, 03:06
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Ynt: probatıon
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2022, 22:37:21 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.

Çevrimdışı ealaot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pedro Mescal Lv.20
« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2022, 17:20:25 »
1-Arkadaşlarımla il-legal rol içindeyken sürekli anlam veremediğim şekilde maskeli olsak bile bir süre sonra departman tarafından yakalanır vaziyete düşüyorduk ve hani bu olay birçok kez yaşandı. Kendimi nedense diğer oyuncularla eşit görememeye başladım ve arkadaşlarımın da mağdur düşmemesi adına kendimce böyle bir işe giriştim fakat kulağa garip gelse de kötü bir niyetim yoktu. Kullanmamın tek sebebi yaşanan bir takım haksızlıklara göğüs germekti ki bunun doğru yol olmadığını sonradan fark ettim. Ban yediğim gün abarttığımın farkındayım ve hile kullandığım için manipüle etmeye veya yalan söylemeye çalışmayacağım, pişmanım.

Çevrimdışı ealaot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pedro Mescal Lv.20
« Yanıtla #3 : 13 Ağustos 2022, 17:21:05 »
2- Yapacağım rol şöyle olacak, il-legal oynamaktan zevk aldığım için bırakmayı düşünmüyorum ama evet benim gibi insanların sunucu içinde rahat rahat o ortamda rol yapamadığını biliyorum ve bu yüzden sessiz sakin etrafta takılan ama yeri geldiğinde her işten anlayan bir karakter geliştirmeyi planlıyorum. Geliştirmekten kastım tam olarak şöyle; karakter kendisi sürekli iyi bilmiş birisi olacak fakat günler geçtikçe bu normal hayattan sıkıldığını anlayacak ve artık gün yüzü görmemiş işler, namı diğer il-legal işlerle ilgilenmeye başlayacak. Bu işlere başladığını hiçbir arkadaşına direkt olarak söylemeyecek, konuşmalar sırasında sürekli alttan alttan bunun göndermesini yapacak ki arkadaşlarının zeki olup olmadığını ve bu işe yatkın olup olmadıklarını öğrenebilsin. Kendisini bisiklet aşığı yapmayı düşünüyorum ki ortamlarda en azından konuşabileceği yaygın bir konu olsun. Ha bu arada, yıllardır bisiklet sürmek konusunda yetenekli birisi olacak.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Ynt: [17/08/2022] Bertwin Dunsford - Hile Kullanımı
« Yanıtla #4 : 14 Ağustos 2022, 17:14:48 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

17/08/2022

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

Çevrimdışı Asiz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [17/08/2022] Bertwin Dunsford - Hile Kullanımı
« Yanıtla #5 : 18 Ağustos 2022, 15:21:25 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 3 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 30 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.(konu linki buradan)
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 20 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 2 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 3 gün ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

Çevrimdışı ealaot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pedro Mescal Lv.20
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Bertwin Dunsford - Hile Kullanımı
« Yanıtla #6 : 19 Ağustos 2022, 21:46:50 »
[!]1 ->> https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=124980.0
Sadece sunucu içerisinde takılırken değil normal olarak bilgisayar kullanım sürecinde insanlar farkında olmadan klavye dil değişikliğine gidiyor (L Alt + L Shift kombinasyonu) bunun sonucunda Türkçe harflere bastığımızda parantez, virgül, noktalı virgül gibi otomatik sonuçlar alıyoruz. Çoğu insan bu klavye kombinin farkında değil ve sunucu içerisinde bu gayet olağan bir şey. Alt ile yavaşça yürürken bir anda zıplayarak bu kombini yapıyor ve bilmeyen bir insan bu tamamen bir zulüm. Bu rehber sayesinde oyuncular Türkçe-İngilizce klavye değişikliğinin farkına vararak bilgisayar resetlemekten kurtulacaktır.
2->> https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=174751.0
Bu yıllarda SAMP oynayan insanların yarısından fazlası yeterli donanıma sahip olmadığından dolayı GTA zevkini en yükseklerde yaşamak adına oynuyor. Çoğu insan elbette herkesin de isteyeceği üzere yüksek frame rate alarak oynamak ister, bu linkteki rehber sayesinde teknik açıdan kolay bir şekilde bilgisayarımız için performans boost yapabiliriz. Bilen insanlar elbette vardır ama bu konuda bilgisi olmayanlar için gayet mutlu edici ve yararlı bir rehber olacağını düşünüyorum.
3->> https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=131426.0
Sunucu içerisinde gerek rol yapan, gerek kendi halinde kendini para kasmaya adayıp sadece meslek yapan gerekse evet hepimizin de farkında olduğu trollerin sayısı kendine özgün şekilde parça parça ayrılmış durumda. Rol yapma sunucusu olan Rina-RP'de uygun görüldüğü üzere rol yapan insanların sayısını arttırmak tüm yetkililerin ve diğer sevdalıların amacı olmalı. Rehberi gerçekten oturup okudum ve sonucunda sadece oyun içinde değil ama onun dışında olarak empati ve psikolojiye de değindiğini gördüm. Rehberi okuyan bir insanın diğerlerini rol yapmaya teşvik etme isteğini arttıracağını ve yardımcı olacağını düşündüğüm yararlı bir rehber.
[!]1--> https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=203549.0
Aslında farklı açıdan baktığımızda gayet oturaklı bir sistem gibi görünüyor çünkü hepimizin de bildiği üzere brawl rolleri oldukça sık görülmekte, insanların sırf vip paketleri daha fazla hasar verdiği için kavga rollerinden kaçındığını gördüm. Eğer spor yaparak max 2-3 yumruk hasarını arttırabileceksek gayet yerinde olacağını düşündüğüm bir sistem. Getirildikten sonra yararlı olacağını düşünüyorum.
2--> https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=200377.0
Kesinlikle desteklediğim bir sistem, düşünsenize oyundayken acil bir işiniz çıktı ve AFK atmak zorunda kaldınız ve bu sırada telefonunuza bir çağrı düştü ama kaçırdınız. Bu rolünüzü arayan kişi ile olumsuz etkileyebilir çünkü bu sırada size ulaşabiliyor fakat cevap vermediğiniz için bilerek vermediğinizi düşünebilir. Eğer mümkünse yararlı bir sistem olduğuna inanıyorum.
3--> https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=203874.msg2412468#msg2412468 Yıllar önce de yaşanmıştı ve kötü donanıma sahip olan insanlar için zulüm derecesindeydi. Gereksiz olan haritalar eğer yüksek mertebelerde de uygun görülürse kaldırılması harikulade olur. O maplerin sunucuda yer kaplaması sonucu oyuncuların performansını da etkileyeceğini düşünüyorum. Yapılması gerekli olan mantıklı bir şey olduğunu varsayıyorum.
4--> https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=189682.0
İnsanların bar veya iş yeri rollerini sevdiğini biliyoruz. Sunucuda yüksek seviye insanların çoğu barlarda falan takılıyor ama işçi olarak rol yapanların büyük bir kısmı para için değil de sırf rol olsun diye yapıyor ama yine de gerçekçiliğe yakın olması amacıyla bu işi ilerletebilir bu iş başı/iş sonu olayını getirebiliriz. Maaşlı bir olay gibi ve mantıklı duruyor.
5--> https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=183442.0
Doktor veya hemşire rolü yapan insanların ve bunu severek yapanların sayısı sunucuda belirli. Bu insanları daha da role teşvik etmek adına böyle bir sisteme başvurabiliriz. Çünkü sedye rollerine giriştiklerinde ortada kayda değer/görünür bir şey yok ve bu onlar için eminim ki can sıkıcıdır. Eğer bu objelerin bir komut üzerine yansıtılması masraflı ve uzun süreli kodlama sonucu oluşmayacaksa yani kolaysa sunucuya eklenebilir. Çok sıkıntı olacağını düşünmediğim yararlı bir AR&GE.
[!] https://prnt.sc/oqcGQK5cK8Go ve https://prnt.sc/Xf-C6ntkswsB
[!]Sunucuyu oyladığımın ekran görüntüsü: https://prnt.sc/d64Wc6DQ9s6S
[!] https://www.rockstartr.com/forum/profile/?u=6765 İsteğiniz üzerine profil linkim burada ve iletilerimi görebilirsiniz onun dışında ise açtığım yararlı konular sırasıyla:
1-->https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/los-varios-aztecas-cetesi-hakkinda-bilgilendirme/new/#new
2-->https://www.rockstartr.com/forum/donanim/elleri-benim-gibi-ufak-olanlara-fare-onerisi/new/#new

Çevrimdışı Asiz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Bertwin Dunsford - Hile Kullanımı
« Yanıtla #7 : 19 Ağustos 2022, 23:40:34 »
Rina Roleplay resmi hesaplarını takip edip abone olduğunuz görevde ekran görüntüsünün tam ekran şeklinde olması gerekmektedir.

Çevrimdışı ealaot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pedro Mescal Lv.20

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Ynt: [MAL VARLIĞI] Bertwin Dunsford - Hile Kullanımı
« Yanıtla #9 : 20 Ağustos 2022, 12:51:06 »

PROBATION SONUÇLANDIRMA / EL KOYMA RIZA BİLDİRGESİ

Probation işlemleriniz sona ermek üzeredir.
Probation işlemlerinizin tamamlanması ve un-ban işlemi ile birlikte sizi probation aşamasına dahil edebilmemiz için aşağıdaki miktarda/nitelikte mal varlığınıza el koyulacaktır:

[!] Araç: Araçlarınızın tamamına,
[!] Ev: X
[!] Nakit/Banka Hesap: Tüm paranıza,
[!] Diğer: Sultan ve Moonbeam marka aracın içerisindeki silahlarınıza.

Bunu onaylıyor iseniz "Belirtilen mal varlığıma el koyulmasını onaylıyorum." yazarak probation konunuza gönderiniz.
Onaylamıyor iseniz veya pazarlık yapmaya kalkışır iseniz un-ban talebiniz reddedilecek ve karakteriniz kalıcı olarak yasaklanacaktır.