Bu arkadaş bir ikon gibi, kendisi gibi "Takdir etmeyi ve alkışlamayı bilmeyen" kitleyi temsil ediyor resmen. Tanıtımda rolleri takip etmek için geçirdiğim 15 dakikada, her konunun altında bu arkadaşı ve sözde eleştirilerini okuyup inceledim, cevap verilmeyi hak eden bir arkadaş olduğunu düşünmüyorum, benim aksime görmezden gelin. Ayrıca bahsetmek istediğim bir şey var.
Daha önce BM'lerinde belirttiği gibi, birlik onayları sunucunun içerisinde bulunduğu döneme ve rollerin gerçekçiliğine göre verilir, sayfa sayısına göre değil. 60 sayfada u onayı aldılar diye nefret kusan arkadaşların göremediği şey kaliteli rol ile low rp arasındaki çizgidir, zira bir birliğin kalitesini kastıkları sayfa sayısına göre değerlendirdikleri apaçık ortada. Size kimse birlik tanıtımlarındaki rolleri takip edin, veya bu sunucuyu oynayın demiyor. Madem bir şeyler başaran insanları takdir etmesini bilmiyorsunuz, o zaman birçok kişi gibi foruma girmeyip Idlewood'daki o boombox rollerinize tıpış tıpış ikileyip kimsenin sinirlerini germeyin.
Ek olarak bunun gibi zırlayan ve aktif ve yeni açılan birlik bir haftada 60 sayfa kasabilir diyen birkaç arkadaşa rastladım. Herkesin zamanı kendine. Prazdnikov birliğindeki çoğu kişiyi OOC olarak tanıyorum ve hepsi işinde gücünde, belkide bu oyuna günlük 1 - 2 saatini ayırabilen arkadaşlar. Bu kadar meşgul olmalarına rağmen bu noktaya gelmeleri takdir edilesidir. Keza bende öyleyim. Uzun lafın kısası gerektiğinde alkışlamasını bilin, birisini tebrik etmek bir saygısızlık değildir.
MC
hadi ama dostum kasabamızda ki fıçı biradan içmelisin.
Umursanmıyorsun dostum, gerçekten. Üzücü haberi veriyorum, tartışmaya dahil olup düşünceni belirtmek yerine, buraya saçma sapan iletiler atman seni üstün taraf haline getirmeyecek. Yaptığın yorumdan da bu kadar dikkatsiz olup bazı rolleri kendi gözünde ne kadar kalıplaştırdığın ve ne kadar küçük gördüğün ortada. Bu rolleri bilseydin "Bira" yorumunu yapmazdın sanırım. Her neyse, dil dökmek boşuna...