Bu konuya başlıca yorumumu yapmak istiyorum; bence bu elemanın ciddi anlamda bir bilgisayar bağımlılığı sorunu var. Bu vasıfsız elemanı forumda her yerde ve her saatte görüyorum. Bu kardeşimin acil olarak sosyal bir terapi niteliğinde arkadaş edinmesi lazım. Adam sanki Hera tarafından kodlanmış bir yapay zekaya sahip bir robot gibi her postun ve her birliğin tanıtımına yorum atmak için görevlendirilmiş ya. Ancak sadece kötü yorumlar. Ve eleştiriler. Kendisine de yararı yok, foruma da. Sadece görüntü kirliliği. Kendisine yapılan eleştiriyi de kabul etmiyor ya.
Vladimir kardeşim; Herkese çamur atmadan önce kendi kişiliğini ve hayatını raya oturt. İnan bana böyle daha saygın birisi olacaksın. Birlikleri ve kendi halinde emek harcayan insanların çabalarına çamur sürmek senin işine gelmeyecek, aksine seni o beyaz plastik sandalyede oturup 60 hz monitöründe forumda millete sağlayan ve elini patates cipsin içinden çıkarmayan bir asosyal haline getirecek. Bir de ss bile editlemeyi öğrenmeden gelip birliklerin yorumunda bir şey biliyormuş gibi yorum yapman beni delirtiyor birader.