Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Şirket Sistemi

Başlatan Hera, 31 Ağustos 2018, 19:56:46
Okunma sayısı 62290 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Şirket Sistemi
« Yanıtla #120 : 11 Şubat 2019, 21:30:01 »
Şirketi iade etme sistemide olsa yarsını alalım yeter.
Cidden o kadar kötü mü ya? fikrim yok, sadece merak ediyorum. Şirket sistemine gelen çoğu yoruma baktığımda sistemin kârsız olduğu söylenmiş.
piyasayı 150 200den 500e 600e çıkaran abilerimiz sağolsun
ceo olduğum şirketten vazgeçtim saatlik 500e gün boyu afk bırakıyorum
allah belamı versin çalışan olmak kurmaktan daha karlı

*düzenliyim de daha açıklayıcı olsun
şuan saatlik 680 geliyor
1104 saat oyun çıkarma süresi
120 saatini ben versem 81.5k kaldırıyorum şirketten
gold vip çeksem, bakın bir oyun ortalama 1.5 2 haftada çıkıyor. bu süreç içerisinde sadece 120 saat oynasam (günde 8 9 saat eder, afklar ile 12-16 saat arası oyundayım nerdeyse de neyse) 180k kaldırıyorum.
eğer şirket kursam şu piyasada minimum 500k maaş giderim oluyor, minimum diyorum bak. 400e bile kabul etmiyor adamlar artık.
hadi arkadaşlarım falan olsun 300kya indireyim
400k gelse oyundan 100k bana geliyor
aylık vergiyi saymıyorum
kasadan çektiğimde yine 81k falan geliyor
yani şirket kuracağıma çalışan olurum şu piyasada daha karlı

Çevrimdışı Nurican

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 17 Temmuz 2022, 22:12
Toplam oynama: 313 gün, 14 saat
« Yanıtla #121 : 11 Şubat 2019, 21:48:30 »
Şirketi iade etme sistemide olsa yarsını alalım yeter.
Cidden o kadar kötü mü ya? fikrim yok, sadece merak ediyorum. Şirket sistemine gelen çoğu yoruma baktığımda sistemin kârsız olduğu söylenmiş.
piyasayı 150 200den 500e 600e çıkaran abilerimiz sağolsun
ceo olduğum şirketten vazgeçtim saatlik 500e gün boyu afk bırakıyorum
allah belamı versin çalışan olmak kurmaktan daha karlı

*düzenliyim de daha açıklayıcı olsun
şuan saatlik 680 geliyor
1104 saat oyun çıkarma süresi
120 saatini ben versem 81.5k kaldırıyorum şirketten
gold vip çeksem, bakın bir oyun ortalama 1.5 2 haftada çıkıyor. bu süreç içerisinde sadece 120 saat oynasam (günde 8 9 saat eder, afklar ile 12-16 saat arası oyundayım nerdeyse de neyse) 180k kaldırıyorum.
eğer şirket kursam şu piyasada minimum 500k maaş giderim oluyor, minimum diyorum bak. 400e bile kabul etmiyor adamlar artık.
hadi arkadaşlarım falan olsun 300kya indireyim
400k gelse oyundan 100k bana geliyor
aylık vergiyi saymıyorum
kasadan çektiğimde yine 81k falan geliyor
yani şirket kuracağıma çalışan olurum şu piyasada daha karlı
                                                                                                                BU DORU KRDŞM

Çevrimdışı Plastik Mafya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Max Andreas Lv.15
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2023, 01:05
Toplam oynama: 54 gün, 4 saat
« Yanıtla #122 : 11 Şubat 2019, 23:05:46 »
1 ay öncesine kadar karlıydı,şu son zamanlarda eline 500-600k geçen her "vizyonsuz" adam şirket açmaya başlayıp daha kar/zarar hesabı bile yapamayan insanlar olduğu için piyasa 500-600 dolaylarına yükseldi,eskiden 350 veriyorum diyince herkes bi anda üşüşürdü,şimdi ise adam telefonda "köle mi çalıştırıyorsun?" deyip küfür ederek yüzüme kapatıyor.

Gelin bir hesap yapalım ;
Şirketin sahibi vizyonsuz,hesap yeteneği olmayan ve boş hayalleri olan birini düşünün,500 dolar maaş veriyor.552k maaş tutuyor ve bunun bir de vergisi vs,çekerken de para gidiyor falan rahat 100-200 bin zarara geçmesi lazım.

İnsanlar bunu farkedemiyor diye düşünüyordum kii,şirkette OOC para ile alınan bir sistem olduğunu fark ettim.
Sistemin tam olarak içeriğini bilmiyorum ama sanırım insanlar bundan satın alarak kar ediyor.Yönetim piyasayı normal bir oyuncunun kaldıramayacağını bildiğini için şirketleri bu ooc sisteme bağlı hale getiriyor ve ordan para kazanıyor.

Bence 10 numara hareket çok zekice,gelir kaynağı oluşturuyor.Yönetimin burda sistemi kurarken bunların olacağını demiştik demesinin türkçe meali ; Bu sistemi OOC parası olanlar kullansın,OOC parası olmayanlar kullanmasın diyemeyeceğimiz için piyasanın yükselmesine izin vererek OOC para kullanmadan kar elde etmeyi imkansız kıldık.(p2w)

Sanırım çok konuştum ve beni kovacaklar ama gerçek böyle,lütfen kimse kişisel algılamasın ben olsam ben de böyle yapardım,jail soğuktur daha konuşmayım:P

Çevrimdışı nightt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Mayıs 2021, 21:05
Toplam oynama: 40 gün, 0 saat
« Yanıtla #123 : 12 Şubat 2019, 19:05:42 »
Çalıştığım şirket 450$ maaş veriyor ve batmadı bence karlı iş
Şirketteki çalışanlar değil, şirketin sahibi kâr yapıyor mu yoksa yapmıyor mu sorularını cevaplayabilir.

bence kar yapmasa çalıştırmaz o paraya

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
« Yanıtla #124 : 12 Şubat 2019, 23:21:19 »
Çalıştığım şirket 450$ maaş veriyor ve batmadı bence karlı iş
Şirketteki çalışanlar değil, şirketin sahibi kâr yapıyor mu yoksa yapmıyor mu sorularını cevaplayabilir.

bence kar yapmasa çalıştırmaz o paraya
emin misin? .d

Çevrimdışı Shella

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mayıs 2021, 11:47
Toplam oynama: 139 gün, 10 saat
« Yanıtla #125 : 27 Şubat 2019, 17:59:00 »
 :D ;D

Çevrimdışı TakaReis

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Miya Mark Lv.33
Son giriş: 24 Ekim 2024, 16:13
Toplam oynama: 286 gün, 3 saat
Melissa Mark Lv.33
Son giriş: 08 Nisan 2024, 09:40
Toplam oynama: 62 gün, 5 saat
Martin Mark Lv.33
Son giriş: 20 Mart 2023, 23:08
Toplam oynama: 6 gün, 22 saat
Birlik: ***** FM
Son giriş: 19 Şubat 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #126 : 01 Mart 2019, 16:12:46 »
Hera şirketteki çalışanlarımın form üzerinden oyuna son girdikleri tarihe bakmaktan yoruldum, Helper ve adminlerin online log süresine bakabildiğin gibi bizde çalışanlarımıza bakabileceğimiz bir sistem yapabilir isiniz? Rica etsek 😊 OOC veya IC olarak bu online log bilgisi oyunda kimseye ayrıcalıklı bir yarar sağlamayacaktır demek istediğim oyunda diğer oyunculara karşı yarar sağlayacak hile mod vb kullanmak yasak, online log bir yarar sağlamayacaktır yapabilirsen teşekkürler ❤️ yok yapmazsan canın sağolsun.

Saygılarımla,
Paura Mark

Oyun güncellemesinden sonra forum güncellemesinde neden olmasın. :)

Ne zaman gelebilir?

Çevrimdışı Leavekzin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Şubat 2022, 15:03
Toplam oynama: 29 gün, 16 saat
« Yanıtla #127 : 01 Mart 2019, 19:31:30 »
1 ay öncesine kadar karlıydı,şu son zamanlarda eline 500-600k geçen her "vizyonsuz" adam şirket açmaya başlayıp daha kar/zarar hesabı bile yapamayan insanlar olduğu için piyasa 500-600 dolaylarına yükseldi,eskiden 350 veriyorum diyince herkes bi anda üşüşürdü,şimdi ise adam telefonda "köle mi çalıştırıyorsun?" deyip küfür ederek yüzüme kapatıyor.

Gelin bir hesap yapalım ;
Şirketin sahibi vizyonsuz,hesap yeteneği olmayan ve boş hayalleri olan birini düşünün,500 dolar maaş veriyor.552k maaş tutuyor ve bunun bir de vergisi vs,çekerken de para gidiyor falan rahat 100-200 bin zarara geçmesi lazım.

İnsanlar bunu farkedemiyor diye düşünüyordum kii,şirkette OOC para ile alınan bir sistem olduğunu fark ettim.
Sistemin tam olarak içeriğini bilmiyorum ama sanırım insanlar bundan satın alarak kar ediyor.Yönetim piyasayı normal bir oyuncunun kaldıramayacağını bildiğini için şirketleri bu ooc sisteme bağlı hale getiriyor ve ordan para kazanıyor.

Bence 10 numara hareket çok zekice,gelir kaynağı oluşturuyor.Yönetimin burda sistemi kurarken bunların olacağını demiştik demesinin türkçe meali ; Bu sistemi OOC parası olanlar kullansın,OOC parası olmayanlar kullanmasın diyemeyeceğimiz için piyasanın yükselmesine izin vererek OOC para kullanmadan kar elde etmeyi imkansız kıldık.(p2w)

Sanırım çok konuştum ve beni kovacaklar ama gerçek böyle,lütfen kimse kişisel algılamasın ben olsam ben de böyle yapardım,jail soğuktur daha konuşmayım:P

Bu doru

Çevrimdışı wildy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: