Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sunucuyu DM'nin aşırı olduğu bir sunucuya dönüştüren Troller için olması gerekli

Başlatan AnyPower, 31 Ağustos 2018, 19:55:35
Okunma sayısı 962 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Kesinlikle çok haklısınız bu konuyu ben açacaktım ne zamandır aklıma gelmiyordu.

Ya adam şaka gibi uzaktan rifle ile sıkıp öldürüyor göremiyorsun sonra yanına gelip kahkaha atıyor tekrar uzaklaşıyor bizi hastaneye gönderiyor yaralıyken mouse"u haraket ettiremiyoruz ettirebilsek kişinin ss ini alır atarız admine kahkaha attığı ss i oluyor onuda adminler kabul etmiyor napacağımızı şaşırdık ben sunucuya başladım başlayalı bok yere birsürü ak gitti dg gitti shotgun gitti oyundan soğutuyor beni cidden.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Admin jaile atıyor elinde ak var roldesin ak gidiyor polisi geçtim xd

Çok affınıza sığınarak ama çok çok özür diliyorum. Admin ve helperları tanrı sayalım oyuncularıda biz insanlar tanrı jaile atmıyor bizi polis atıyor admin atınca zaten ne zaman hangi vakit attıgını bilmiyorsunda öyle de çok silahım gitti param yok ben fakirim başlarda 500k ile gezerdim şimdi 50k lık bir evim birde 100k lık mekanik mesleğim kaldı elimde artacağına azalıyor. günde 2 tane ak gidiyor adminlerim.. param yok fakirim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
giden silahları sabit bi merkeze koysanızda onları biz 5k cezasıyla 10k cezasıyla alsak zaten ak lere zam geldi şimdi 100k yaparlar

Çevrimdışı AnyPower

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2022, 19:31
Toplam oynama: 251 gün, 22 saat
giden silahları sabit bi merkeze koysanızda onları biz 5k cezasıyla 10k cezasıyla alsak zaten ak lere zam geldi şimdi 100k yaparlar
Kesinlikle katılıyorum bari çeyrek fiyatını ödeyerek geri alabilelim.

Sonuçta boşa durmuyoruz yani oyunda durup kamyonculuk yapma bile emek sarfetmektir abi o yoldan git gel gözlerim error veriyo :D Acilen bir düzenleme talep ediyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Haziran 2019, 05:03
Toplam oynama: 30 gün, 3 saat
Hem DM'den şikayetçi olup, hem de böyle bir konu açmak trajikomik. DM'cilerin, durup dururken sağı solu taramamasını sağlayan son etken de ölünce silahın gitmesi, bu da kaldırılırsa Suriye'ye döner sunucu.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat

Çevrimdışı AnyPower

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Fikirlerinize saygım var fakat bunu düşünen tek ben değilmişim onuda gördük zaten verilen emek emektir sonuçta uğraşıyorsun bu şeyle. Geliyor trollün teki pat pat pat bide rk kural ihlali yapan kural bilmeyen şizofrenik şahsiyetler mevcut onlara diyecek birşey bulamıyorumda desteklemeyen arkadaşların başına bu tür olaylar gelmemiş anlaşılan pek.  :)

Çevrimdışı Veronica

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Temmuz 2020, 20:46
Toplam oynama: 15 gün, 22 saat
herkes q çekiyor zaten :d?

Bak kardeşim ESC basıyorsun sonra " YENİ OYUNA BAŞLA > YENİ OYUN " yaparak  crash aldıyorsun için rahat ediyor bi bakıyorsun form'dan şikayet açılmış :)
O zaman deagle gibi silahın varsa aracına koy sonra rol tekrarı yap zaten DM atıyorsa bişi yapamaz şunu mu diyecek Biz DM atıyorduk fake crash yaptı :D

Çevrimdışı AnyPower

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dediğim gibi bari silahın yarı fiyatıyla geri alabilsek biryerden.

Çevrimdışı EserhaNN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
David Andone Lv.32
Son giriş: 11 Kasım 2020, 01:17
Toplam oynama: 298 gün, 5 saat
Çoğunluk geri verilsin felan demişte nicklere bakıyorum bazılarına rolde q çekmekten kaç kere şikayet açtığımı hatırlamıyorum  ;D