Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

West Dark - CK Talebi

Başlatan hellcat the vanished one, 31 Ağustos 2018, 19:15:00
Okunma sayısı 950 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
West Dark - CK Talebi
« : 31 Ağustos 2018, 19:15:00 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : West Dark
Olay Tarihi: SS
Olay Zamanı: "SS

Oyun için adınız: Cody Struggs
CK etmek isteme sebebiniz :Fear RP kural ihlali yapmış olması, yaptığı mg ile yaklaşık bir saat süren çatışmalı bir role zorlamış olması.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar:

Olayı anlatıyorum : Kişi birlik üyelerimizden biri ile sevgili, ardından kendi aralarında bir sebepten dolayı birlik üyemizi defalarca tehdit etti, küfürler etti.Ardından bir başka birlik üyemiz sebebini sorduğunda aynı tehditkar ve agresif davranışı ona karşı da sergiledi.Bunun üzerine bu birlik üyemiz kızı gerekli roller ile bayıltıp şehir dışındaki bir eve getirdi.Fakat suçlu kişinin bir çok dm ci arkadaşı olacak ki bir süre sonra nasıl geldiği bilinmeyen 5-6 silahlı kişiler evin önüne geldi, yaklaşık 1 saat boyunca çatışma dolu bir saat geçirdik. Ardından kişileri püskürterek role devam ettik. Bu çatışma sırasında içeride dönen bir takım rol vardı, e rp izni alınarak e rp yapıldıı, kişinin bu rol için elleri çözüldüğünde koşarak evi terk etmeyi denedi, yolun yarısında yaralıya düşürüldü. Şimdi gerçek hayatta etrafında 5 silahlı şahıs varken böyle bir cesarete sahip olamazsın, fakat arkadaş bunu yaptı ve fear rp kuralını ihlal etmiş bulundu. Şöyle bir not düşmek istiyorum, kişinin etrafı dm ci ile dolu, zaten mg nin allahını yaparak kızı kaçırdığımız yere geldiler, sorun çıkarttılar. Biz bu arkadaşın ck rolünü yaptık, kişi fear rp kural ihlali yaptığını, ck izninin elimizde oldugunu bilmesine rağmen ck komutunu kullanmadı. CK talebi sonuçlanınca kişinin admin tarafından sonsuz hapis cezası almasını talep ediyorum.

Çevrimdışı Rick

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Nisan 2024, 15:54
Toplam oynama: 111 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: West Dark - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 01 Eylül 2018, 01:33:45 »
FEAR-RP ihlali göremiyorum.
/b den rol Yaptığınız için.

Çevrimdışı archhell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Ocak 2025, 23:33
Toplam oynama: 230 gün, 19 saat
Son giriş: 24 Ocak 2023, 00:50
Toplam oynama: 4 gün, 7 saat
Son giriş: 14 Ocak 2023, 21:41
Toplam oynama: 9 gün, 2 saat
« Yanıtla #2 : 01 Eylül 2018, 09:46:52 »
Bide birini seçecek yazmışşınız  , Er-p iznide sorsanız Ck iznide sorsanız adam ikisinede "-" ve hayır diyebilir 2'sindne birini seçeceksin diye bir zorunluluk yok ve Ck iznin elimizde diyorsun elindeyse göster Adam Fear RP Bile yapmasa admin CK izni vermedikçe edemezsin adam Fear Rp yapmadı diye direk CK iznin elimizde seni Ck edecez diyemessin ona admin karar verir ,  adamın evden kaçmaya çalıştığı için Fear Rp yapmamış olduğu düşünüyorsunuz sanırım ama adam size"Lütfen beni öldürmeyin , Beni öldürmeyin , lütfen "filan diyor adam size yalvarıyor orda Adamın buralarda Hiç Fear Rp ihlali görükmmüyor sadece evden kaçmaya çalışması olabilir ama bana göre oda değil ona kararı admin verir .Bunun dışında SS'lerde herhangi bir Fear Rp ihlali yok.

Çevrimdışı 88savage

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ağustos 2019, 10:03
Toplam oynama: 73 gün, 7 saat
« Yanıtla #3 : 01 Eylül 2018, 11:29:24 »
Arkadaşınız üstüne çullanmış beş adam varken kaçmaya yelteniyor. Neresinde yok bunun FEAR-RP? Bizim o evde olduğumuzu da nereden biliyorsunuz? Arkadaşınız /do'dan takip cihazının ameliyatla organlarına saklandığını söyledi. Ben Retarded RP'den başka bir şey göremiyorum zaten rolde.

https://i.hizliresim.com/5yvDGl.png

Çevrimdışı CoreX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Enzo Galante Lv.17
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Nisan 2022, 04:22
Toplam oynama: 83 gün, 14 saat
« Yanıtla #4 : 01 Eylül 2018, 11:40:57 »
Şahitlik ediyorum...

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2018, 12:17:46 »
Etrafındaki silahlı adamlara rağmen kaçacak cesareti bulması rol kavramına uymayan bir şey, böyle bir cesaret gerçek hayatta bir insana, hatta bir kadına hiç gelmez. Arkadaş oyun olduğundan fazla iplemedi, ipini çözdüğümüz gibi kapıya depar attı. Zaten bundan sonra fear rp yapmadığın için ck edeceğiz gibi şeyler söyleyince çok korktu ve güya ck olmamak için ''Lütfen öldürmeyin,lütfen beni öldürmeyin'' bozuk plak gibi bu 2 cümleyi 50-60 kez tekrar etti.

Çevrimdışı Thomasss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 21 Aralık 2020, 19:45
Toplam oynama: 106 gün, 8 saat
« Yanıtla #6 : 01 Eylül 2018, 12:29:51 »
Şahitliğimi destekliyorum West üstelik elimde silah var Ken korku RP si yapmıyor küfür ediyor

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Şubat 2023, 16:42
Toplam oynama: 141 gün, 10 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 22 Şubat 2023, 16:42
Toplam oynama: 30 gün, 1 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 04 Mayıs 2023, 02:30
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
« Yanıtla #7 : 01 Eylül 2018, 20:23:17 »
Kardeşim küfür ediyor diyorsunda SS varsa atarmısın.

Çevrimdışı Parzival

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Clara Bell Lv.16
Son giriş: 30 Haziran 2021, 02:36
Toplam oynama: 80 gün, 17 saat
« Yanıtla #8 : 02 Eylül 2018, 01:36:06 »
Şahitliğimi onaylıyorum Korku rolü yapmıyor ve üstünde 5 kişi varken kaçmaya çelışıyor ve ağır mixing yapıyor /pm den adam cagırıyor.  OOC tehditlerdede bulunuyor. 

Çevrimdışı Thanatost

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Louis Guiza Lv.17
Köken: Rus
Son giriş: 21 Ocak 2021, 22:17
Toplam oynama: 100 gün, 8 saat
« Yanıtla #9 : 02 Eylül 2018, 06:08:01 »
İyide StoryRP İzni olmadan adam nasıl orasında burasında takip cihazı olduğunu söylüyor? Başlı başına MG ve Mix ile bulunmuşsunuz. Bunu yapmadan önce sizden izin alması gerekiyor.