Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Özür metini (Stewart Lee kalıcı ban, yasaklama.)

Başlatan mAyonEzzZ, 03 Ağustos 2022, 18:12:52
Okunma sayısı 286 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mAyonEzzZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Stewart Lee Lv.16
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Temmuz 2022, 17:32
Toplam oynama: 15 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Özür metini (Stewart Lee kalıcı ban, yasaklama.)
« : 03 Ağustos 2022, 18:12:52 »
Öncelikle merhabalar hile kullanımından dolayı karakterim tamamen oyundan yasaklandı fakat kullandığım hile ile giriş yaparken Client'i hiç bir şekilde kırıcı, sabote edici bir program kullanmadım zaten oyuna hile ile giriş yaptığımda 1,2 dakika içerisinde oyundan atıyordu. Kullandığım hesabım ortalama 1,5 senedir nerdeyse aktif bir şekilde oyunu oynadım yüklü bir miktarda IC param ve mülklerim var hile ile oyunda dolaşıcak ve oyuncuları kötü yönde etkiliyicek bir şey yapmadım. Zaten çekilen kanıtdada göreceğiniz üzere oyuna daha yeni giriş yaptım eğer istenirse oyuna nasıl giriş yaptığımıda göstere bilirim. Kullandığım hileyide paylaşdım cidden Olan herşeyden çok üzgünüm ve çok pişmanım yaptığım hatayı sonradan fark ettim fakat artık her şey için çok geçti bir daha böyle bir şey olmayacağına söz verebilirim  yaptıklarımdan dolayı bütün içtenliğimle çok üzgünüm ve yetkili kadrosundan hem özür dilerim hemde bana karşı son bir şans vermelerini rica ederim.
  (isterseniz bilgisayarımı bile araya bilirsiniz.)
Seviye: 16
Yasak No: [#20265
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://i.hizliresim.com/qemkoj1.png
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile ile oyuna giriş yaptım fakat oyunu kötü etkilicek bir şekilde kullanmadım (Hile kullanımı)
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Stewart_Lee

Çevrimdışı mAyonEzzZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Stewart Lee Lv.16
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Temmuz 2022, 17:32
Toplam oynama: 15 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Özür metini (Stewart Lee kalıcı ban, yasaklama.)
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2022, 18:12:52 »
İstenirse sunucudan yasaklanmadan 1-2 dakika öncesinde 10 dakikalık ekran kaydım var paylaşabilirim.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Özür metini (Stewart Lee kalıcı ban, yasaklama.)
« Yanıtla #2 : 03 Ağustos 2022, 18:13:24 »
Gerek yok. Hileyle girdiyseniz amacınız bellidir. Probation gireceksiniz.