Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROB][18/09/2022] Kareem_CadwalladeR - OOC ticaret

Başlatan Jodess, 03 Ağustos 2022, 13:26:49
Okunma sayısı 2021 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jodess

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 19 Aralık 2024, 18:25
Toplam oynama: 58 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 14:02
Toplam oynama: 44 gün, 6 saat
Ynt: Ban.
« Yanıtla #10 : 05 Ağustos 2022, 15:25:16 »
Probation sürecim bitene kadar bu karakterim ile devam edeceğim.Bu süreç Bittikten Sonra Karakterimi Büyütüp İkinci El Oto Alım satım Yapacağım İkinci el oto alım satım çevresinde Takılmayı düşüniyorum ama çocuk rolünde iken Pizza Stackte takılmayı düşüniyorum şuanda Belkide NC Atıp Başka karakter Açma olasılıgıda Mevcuttur. Yani Kısaca Probation sürecim bitene kadar bu çocuk rolünü yapacağım Sürec Bittikten sonra Karakterimi Büyütüp İkinci El Araba al Sat Yada Ev Al Sat yapmayı düşüniyorum Bu kadar Yada NC atıp tekrar başka bir karakter açarak Gene İkinci El al sat yapabilirim böyle düşüniyorum Umarım olmuştur...

Bu kadar umarım beğenmisinizdir okudugunuz için teşekkür ederim. @Strawberry  @Asiz

Çevrimdışı Asiz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 20:15
Toplam oynama: 260 gün, 23 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ekim 2022, 03:06
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
« Yanıtla #11 : 06 Ağustos 2022, 10:51:03 »
Probation sürecinde yapacağınız rolü yazın. İyi roller.

Çevrimdışı Jodess

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 06 Ağustos 2022, 12:01:10 »
Probation sürecinde Çocuk Rolü yapmayı düşüniyorum.. 10 Yaşında olcak bu kadar sonra Probation süreci bittincede karakterimi büyütüp İkinci el oto galerisinde Araba al sat yapmaya başlıyacağım.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #13 : 06 Ağustos 2022, 21:36:05 »
Probation sürecinde yapacağınız rolü yazın. İyi roller.

Probation sürecinde araç, silah kullanamaz para alıp veremezsiniz. Bu kriterleri de baz alarak rol planı oluşturun, detaylı olsun. İki cümlelik bir rol planı istemiyoruz. 14 gün boyunca ne yapacaksanız onu anlatın.

Çevrimdışı Jodess

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 07 Ağustos 2022, 15:28:49 »
14 Gün boyunca İllegal rollerden uzak Legal rollere yakın bir Aile rolü yapmayı düşüniyorum Karakterim ile Maceradan maceralara arkadaş edinerek sosyal roller yapmayı düşüniyorum Karakterim İllegal rollerden uzak durmaya çalışağım sonra Santa Marina Ve pizza Stack gibi yerlerde rollerimi daha iyi yapacağımı düşüniyorum insanların çoğunluk oldugu yerlerde Sonra Karakterime aile bulmaya çalışacağım ayrıca Pizza Stack ve Santa marina gibi yerlerde insanlar ile sohbet ederim Polislerle ve Doktorlar ile aynı şekilde sohbet ederim dediğim gibi Agrasif rollerden kaçınırım illegal rollerdende aynı şekilde Legal rollere karşı karakterime çeki düzen veririm bu kadar Probation Süresi zaten bunları yapana kadar bitmiş olur sonrada karakterimi büyütüp İkinci el araba al sat yapmaya başlarım  kendimi böyle oyalarım yani bitene kadar

@Strawberry  @Asiz

Çevrimdışı Asiz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 20:15
Toplam oynama: 260 gün, 23 saat
Son giriş: 02 Ekim 2022, 03:06
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
« Yanıtla #15 : 08 Ağustos 2022, 11:10:25 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

11/08/2022

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Byrne Lv.39
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Kareem_CadwalladeR - OOC ticaret
« Yanıtla #16 : 25 Ağustos 2022, 12:35:41 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 3 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 30 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.(konu linki buradan)
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 20 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 2 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 3 gün ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

Çevrimdışı Jodess

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Kareem_CadwalladeR - OOC ticaret
« Yanıtla #17 : 25 Ağustos 2022, 18:31:51 »
[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 3 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.

[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.

[!]Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.

[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 30 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.(konu linki buradan)

[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.

[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 20 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 2 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

[1. Görev]
Spoiler:
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=192894.0 Rolerimde ceza yememem için yararlı bir konu olmuş. Yaptığım hatalar bunlar hep. H'hihih.
Spoiler:
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=122168.0 Kendi hatalarımı gördüm ve çoğu konuyu güzel bir şekilde geliştirecek şekilde yapılandırdım. Çok yararlı.
Spoiler:
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=163374.50 Bu konuda kendi eksiklerimi gördüm ve kendimi geliştirip daha dikkatli şekilde rolerimi yapacağım.

---------------------------------------------------------------------------------------------

[2. Görev]
Spoiler:
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=206456.0 Bu konuya da katılıyorum yapılacak olan rol'ün yarıda kesilmesine neden olabilen bir konu oluyor ve bu rol için kolaylık sağlar.
Spoiler:
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=205374.0 Forum üzerinden ihbar verilmesi mantıklı bir konu olacağına inanıyorum. Kanıtları ve olan olayın gereken tüm kanıtlarını alıp bir arşiv haline gitirilip ihbar edilmesi iyi bir sistem olacağına inanıyorum. Bu konuyu destekliyorum rol çeşitliliği konusunda kesin bir şekilde işe yarayacaktır.
Spoiler:
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=205686.0 Bu konuyu da destekliyorum insanların çok olduğu ve aktif olan bir yerde insanların buga girebileceği dar ve kötü görüntüye sahip olan bir yer olduğu için sonuna kadar destekliyorum.
Spoiler:
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=206493.0 Kaza rolleri kısmında kişiye katılıyorum ama bunun dışındaki kısımlarda karşı çıkıyorum. Cezaların artması taraftarıyım. Bunun dışında kaza rolleri gibi kısımda destek çıkıyorum. Kaza yapıp sonrasında devam etmek ne kadar mantıklı bir şey olabilir ki?
Spoiler:
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=206106.0 Sunucu içersin de bulunan meslek çeşitliğine biraz daha katgı sağlayabileceği için ve güzel olacağı için destekliyorum.

---------------------------------------------------------------------------------------------

[3.Görev]

Spoiler:

Spoiler:

[4.Görev]
Spoiler:

[5.Görev]
Spoiler:

[6.Görev]
Spoiler:

@Strawberry

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Byrne Lv.39
Ynt: [MAL VARLIĞI] Kareem_CadwalladeR - OOC ticaret
« Yanıtla #18 : 26 Ağustos 2022, 11:04:04 »

PROBATION SONUÇLANDIRMA / EL KOYMA RIZA BİLDİRGESİ

Probation işlemleriniz sona ermek üzeredir.
Probation işlemlerinizin tamamlanması ve un-ban işlemi ile birlikte sizi probation aşamasına dahil edebilmemiz için aşağıdaki miktarda/nitelikte mal varlığınıza el koyulacaktır:

[!] Araç: X
[!] Ev: X
[!] Nakit/Banka Hesap: Tüm paranıza.
[!] Diğer: Bekleyen iadelerinizin tamamına.

Bunu onaylıyor iseniz "Belirtilen mal varlığıma el koyulmasını onaylıyorum." yazarak probation konunuza gönderiniz.
Onaylamıyor iseniz veya pazarlık yapmaya kalkışır iseniz un-ban talebiniz reddedilecek ve karakteriniz kalıcı olarak yasaklanacaktır.

Çevrimdışı Jodess

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [MAL VARLIĞI] Kareem_CadwalladeR - OOC ticaret
« Yanıtla #19 : 26 Ağustos 2022, 21:38:14 »
Belirtilen mal varlığına el koyulmasını onaylıyorum.