Öncelikle selamlar. Noro bey beni tam dört ay önce banladı neyin ne olduğunu bilmiyordum. Düşük level sebebi ile ilişkili olarak arkadaşlarım ile takılıyordum ardından ise discord üzerinde arkadaşlarım arasında konuşma geçti. Bana bu durumu şöyle söylediler. OOC ticaret yapılır diye bağır sonrasında sana para verirler dendi ardından ise bir kaç süre geçti ve ban yedim. Neyin ne olduğunu bilmiyordum. Bu durumdan üzgün ve hatalıyım. Hatamı kabul ediyorum ve üzgünüm. Hatamın ne olduğunu yeni öğrendim bir iki ay öncesinde de deneme yaptığımda hatamı öğrendiğimde ise bilgisayarım bozuldu ve bir kaç kötü sorun ile karşı karşıya kaldım. Lütfen beni affedin ve banımı açın. Ne isterseniz yapmaya hazırım. Loglara bakılacak olursa da benim ıc ooc yapmadığım görünebilir. Ben bunun ne olduğunu bile yeni öğrendim sadece oyuna giriyor rol yapıyor ve çıkıyordum ve bir kaçta araç satışı. OOC paraya ihtiyacım dahi yok. Neden böyle bir şey yapma gereği duyayım ki? Çok üzgünüm. Bir kaç defa nc atmak için para veren arkadaşlarım dışında para dahi almadım loglardan bakılabilir o kişilerede para vermedim. Üzgünüm hatamın farkındayım. Lütfen banımı açın ve mülkümü silmeyin nolursunuz daha önce böyle bir durum ile karşılamadım bile. Lütfen banımı açın.
Seviye: 16
Yasak No: 18231
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://discord.com/channels/@me/852621633222082561/1003689757819273247
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: IC OOC
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: 12/03/2022 16:18 Tiffany Earnshaw Kareem CadwalladeR<br />07/12/2021 20:51 Marshall Jockson Tiffany Earnshaw<br />21/07/2021 23:54 Lara Woldes Marshall Jockson<br />24/05/2021 17:42 Poddie Woldes Lara Woldes