Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birlik tanıtımlarına atılan etkinlik görselleri hk.

Başlatan Rosenzwei, 02 Ağustos 2022, 23:49:04
Okunma sayısı 1137 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Ekim 2023, 21:46
Toplam oynama: 130 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Ekim 2023, 19:23
Toplam oynama: 52 gün, 17 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 10 Ekim 2023, 20:38
Toplam oynama: 4 gün, 20 saat
Ynt: Birlik tanıtımlarına atılan etkinlik görselleri hk.
« Yanıtla #10 : 09 Ağustos 2022, 16:54:04 »
Sürekli olarak yapılmadığı için bence pek bir sorun teşkil etmiyor.
Kendi tanıtımından çıkıp başka tanıtımlara bakarsan sürekli olarak yapıldığını görebilirsin. İzinsiz atılması yasaklansın kendi tanıtımımda görmek istemiyorum bro sadece rol görmek istiyorum.
Kardeşim tamam, ben her tanıtıma atmıyorlar demiyorum. Ara sıra, bir etkinlik olduğunda atıyorlar diyorum. Sadece ve sadece rol görmeyi istemek mantıksız, gereksiz bir ar-ge.
Boş yapma birader. Ben istemiyorum tanıtımında etkinlik görseli felan? Ara sırada atmasınlar, nadirende atmasınlar ne fark eder? Görmek istemiyorum nokta. Gereksiz argeyse yazma kaybol burdan.
Bir şey demedim bile, neyin flame'ini yapıyorsun? Benim fikrim bu, tartışmanın seviyesini böyle hitaplarla düşürmeyelim kardeş.

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #11 : 09 Ağustos 2022, 20:41:34 »
Sürekli olarak yapılmadığı için bence pek bir sorun teşkil etmiyor.
Kendi tanıtımından çıkıp başka tanıtımlara bakarsan sürekli olarak yapıldığını görebilirsin. İzinsiz atılması yasaklansın kendi tanıtımımda görmek istemiyorum bro sadece rol görmek istiyorum.
Kardeşim tamam, ben her tanıtıma atmıyorlar demiyorum. Ara sıra, bir etkinlik olduğunda atıyorlar diyorum. Sadece ve sadece rol görmeyi istemek mantıksız, gereksiz bir ar-ge.
Boş yapma birader. Ben istemiyorum tanıtımında etkinlik görseli felan? Ara sırada atmasınlar, nadirende atmasınlar ne fark eder? Görmek istemiyorum nokta. Gereksiz argeyse yazma kaybol burdan.
Bir şey demedim bile, neyin flame'ini yapıyorsun? Benim fikrim bu, tartışmanın seviyesini böyle hitaplarla düşürmeyelim kardeş.
o halde argenin gerekli olup olmadığı konusunda görüşlerini kendine sakla. ben rahatsız olduğum için açıyorum gereksiz bir yanı yok.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kasumi Yato Lv.14
Köken: Japon
Son giriş: 03 Eylül 2022, 02:33
Toplam oynama: 34 gün, 20 saat
« Yanıtla #12 : 13 Ağustos 2022, 17:44:29 »
birlik tanıtımlarına atılan yorumlar değilde bu mu rahatsız etti seni?
100 sayfa ve üzeri gördüğüm her tanıtımın 70 sayfası sadece yorum 30 sayfası rol. üzücü bir durum gerçekten, sunucumuzda rol ss ile sayfa kasan birlik sayısı yok, edindiği ortam sayesinde yorumla kasan tanıtım var. istesende rol göremezsin bence bu tarz etkinlik reklamlarının bir zararı yok.

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #13 : 13 Ağustos 2022, 21:03:50 »
birlik tanıtımlarına atılan yorumlar değilde bu mu rahatsız etti seni?
100 sayfa ve üzeri gördüğüm her tanıtımın 70 sayfası sadece yorum 30 sayfası rol. üzücü bir durum gerçekten, sunucumuzda rol ss ile sayfa kasan birlik sayısı yok, edindiği ortam sayesinde yorumla kasan tanıtım var. istesende rol göremezsin bence bu tarz etkinlik reklamlarının bir zararı yok.
Atılan yorumlara rahatsız olmadığımı kim söyledi sana? Daha önce atılmasın diye AR-GE açtım reddedildi. Ben bu konuları çoktan konuşup geçtim bile. Sayfa sayısı rol sayısı felan filan benim umrumda değil gerçekten. Ben kendi birliğimin tanıtımında bu tarz afişler reklamlar görmek istemiyorum. Çok istiyorlarsa gitsinler atacakları tanıtımın sahibinden izin alsınlar öyle atsınlar. Her seferinde birilerini uyaramam.