Gereksiz bir ego olduğu olayı yalandır,tipi ortalama hatta berbat olan bir kıza bile en az beş erkek yürüdüğü için kızlarda ister istemez bir ego oluşuyor,şu anda yaptığı bu hareketlerden dolayı aramızın eskisi kadar iyi olmadığı,hatta hiç olmadığı bir arkadaşım var,geçen senenin son ayında bir kız arkadaş edindi,şu ana kadar sekiz ay geçti ama bu sekiz ayda belki de on kere ayrılıp barışmışlardır. Hepsi de salak saçma sebeplerden. Koskocaman insanların ilkokul aşkı yaşarmış gibi triplere girdiğini,hareketler yaptığını görürseniz direkt aranızı açın. Çocuk arkadaşım olduğu için sürekli sevgilisiyle aynı ortamlara giriyorduk,bunlar tam bir ay önce yine ayrılmıştı ve kız da bana istek atmıştı,kullanıcı adı ingilizce olduğu için ilk başta o olduğunu farketmedim herhalde tanıdık birisidir falan diyip geri takibe aldım,kısa bir süre sonra whatsapp grubumuza bildiğiniz hesap sorar gibi mesajlar geldi. İşte bu çocuk da ben kızı unuttum bir daha yüzüne bakmam bile diyordu. Sen o kızın profiline bakmışsın ki benim takibe aldığımı anlamışsın. Boşa triplere girmeye gerek yok değil mi?
Ben de boş yaptığını ve tekrar konuşmak istemediğimi belirterek çocuğu sildim. Sonradan farklı bir arkadaşımdan öğrendim ki kız çocuğu kıskandırmak için bana istek atmış. Bizim arkadaşın aklı başına çok sonradan geldi yani. Burada demek istediğim şey evet ego oluşuyor ve siz her ayrıldığınızda köpek gibi kızın peşine düştüğünüz için kız kendini vazgeçilmez sanıyor. Siz bir süre daha yüz vermeyince böyle çocuğun arkadaşına istek atmak gibi kendini düşürecek hareketler yapıyorlar. Siz siz olun çocuk akıllı olan ne birisiyle arkadaşlık edin ne de onu kız arkadaş olarak kendinize seçin,böyle bir hataya düştüyseniz de çok geçmeden ilişkinizi sonlandırın (arkadaşlık ilişkisi dahil.)