dayı ben genel olarak savaşın orta asyada meydana geliceğini düşünüyorum çünkü,
Rusya-Ukrayna arasında olan savaşta saklanılan çok büyük kayıplar var ve söylenilmeyen şeyler illaki vardır
İkinci olarak ABD büyük oranla yunanistan türkiye sınırına yakın kesimlerde ve adalarda askeri üs kuruyor ve silahlandırıyor bu bir süredir vardı silahlandırma olayı, Rusyanın japonyada kiril adalarına göz dikmesi öyle biliyom galiba o bölgedede bi gerginlik yaşanıyor sonra daha bahsedilmedi ve çin tayvan olayı büyüyor bunuda söylim ama ben savaş çıkarsa Doğalgaz konusundan çıkacağını düşünüyorum dünya geneline bakarsak doğalgazın rezervleri rusyada, rusya doğalgazı kesicekk diye bir şey söylemiyorum fakat artık avrupa yoruldu rusyadan belli bir müddet doğalgaz almasından ondan dolayı tüm avrupa ülkeleri gözünü yunanistana ve akdenizdeki doğalgaz rezervine dikti, bu olayda bizde varız savaş koparsa burdan kopar diye düşünüyorum he birde geçen şey muhabbetleri dönmüş yok efenim türk askeri ıraktaki sivilleri vuruyor diye olayda başta bizim adımız geçmiyor adamlar isyan ediyor mecliste türkiyeye patlıyor, herkesi afedersiniz ama bir yerini bir yere dayamıs arkasına güveniyor tayyip erdoğan cumhurbaskanımın dediği gibi bizim allahımız var allahımız bizim vatan sınırlarımızı koruyacak umarım. savaştan etkilenmeyeceğiz.