başarılar
Teşekkürler; ama maalesef gerek kalmadı. Neden gerek kalmadığını aşağıdaki açıklamada yazdım.

Merhaba,
The Devil Dolls Motorcycle Club’ı maalesef ki kapatıyorum. Bunun birkaç sebebi var. Size bunları açıklamadan önce özür dilemem birkaç kişi var, müsaadenizle onlardan özür dilemek istiyorum.
“BURNS 2017” birliğinin kurucularından özür diliyorum. Onların birliğim hakkındaki düşüncelerini ve temennilerini birliği kapatarak yüzüstü bırakmış bulundum. Oyuna gireli henüz birkaç gün olmuşken gecenin bir saatinde benim ile rol yaptılar, sonrasında da OOC olarak sohbet ettiler. Üzerimde bir hakları var ise helal etmelerini onlardan rica ediyorum.
“BANDIDOS OUTLAW MOTORCYCLE GANG” birliğindeki çoğu arkadaştan özür diliyorum. Bundan birkaç gün önce bana ulaştılar, konuşmak istediler ve dün akşam konuştuk. IC ve OOC yardım edebileceklerini söylediler, sağ olsunlar, birliğimin son mesajındaki görselde yer aldılar. İşbu mesajdaki karakterler kendilerinin yan karakterleridir. Gecenin bir vakti vakitlerini ayırıp bana yardımcı oldular. Hepinize teşekkür ediyorum. Üzerimde bir hakkınız var ise helal etmenizi rica ediyorum.
Ayrıca Quell’den ve Strawberry’den de özür diliyorum. Quell ile oyun içerisinde rastgele bir şekilde karşılaştık ve uzun süre Discord üzerinden konuştuk. Kendisinin birlik anlamında hoş fikirleri var; umarım gerçekleştirebilir. Strawberry ile özel mesaj yoluyla tanıştım. Kendisi sağ olsun birlik ile çok yakından ilgilendi; rolsel anlamda yardımda bulunabileceğini söyledi. İyi bir insan olduğunu anladığımı düşünüyorum, umarım daha iyi yerlere gelir.
Peki The Devil Dolls Motorcycle Club’ı neden kapatıyorum? Çünkü gece işbu üstte bahsettiğim mesajdaki görselleri yaptıktan ve konuda paylaştıktan birkaç saat sonra forum’dan bir arkadaş beni Discord’dan ekledi. Bana birliğe katılım göstermek istediğini söyledi, bir saate yaklaşık sesli sohbette bulunduk. Kendisi, bana, aslında bir ekibin olduğunu ve onların benimle konuşmak istediğini söyledi. Ben de bunu kabul ettim ve beni davet ettiği Discord sunucusuna girdim. Sesli sohbette bulunan altı kişiyle yarım saat konuştuktan sonra, beni Discord’dan arkadaş ekleyen kişi bana hakaretler etmeye başladı. İşbu hakaret etmelere diğer arkadaşlar da katıldılar. Bunu neden yaptıklarını onlara sorduğumda aralarından birisi kıskanç olduklarını söyledi. Hakaretler, belli bir süre sonra, ailevi türe döndü. Vefat eden anneme ve babama, sırf birlik tanıtımıma ve konseptime özen gösterdiğim için hakaret edildi. Yahu... Neden? Gerçekten, neden? Ben bunu hak edecek ne yaptım? BBCODE yazdığım için mi vefat eden anne ve babama küfür ettiniz, varsayılan MC rolünü opposite ederek dikkat çekmeye çalıştığım için mi? Sağ olsunlar, bana o esnada bunun açıklamasını yapmadılar; ama küfür etmeye devam ettiler... Hiçbir insan bu kadar kötü olmamalı, gerçekten... Ben yine de bana ve vefat eden anneme ve babama küfür eden arkadaşlar hakkında kötü şeyler söylemek istemiyorum. Ne söylersem söyleyeyim anlamayacaklarını biliyorum. Ahım gitsin, vahım kalsın.
The Devil Dolls Motorcycle Club’ı kurarken gerçekten güzel şeyler olabileceğini düşünmüştüm. Bunun için onuncu seviyeye ulaşmak adına, birlik tanıtımının düzgün ve özgün olması için, vs. zaman ayırdım. Yanarım da geri dönemeyecek olan o zamana yanarım.
The Devil Dolls Motorcycle Club henüz daha resmi olarak rollere başlamadan burada bitiyor. İçine bir umut, heves ya da bir başka şey aşılamış olduğum herkesten ama herkesten özür diliyor, haklarını helal etmelerini istiyorum.
İki sene önce yine kötü bir şekilde biten Rina deneyimim, iki sene sonra ondan da daha kötü bir şekilde bitiyor. Sağlıcakla kalın, görüşmek üzere!

Not: BBCODE’ları kullanmak isteyen herkes kullanabilir. Kullanırken de beni referans göstermenize gerek yoktur, aklınızda bulunsun.
Not 2: Konuyu kilitledim, işbu bölümde yetkili olan arkadaşlar arşive taşırlarsa çok memnun olurum, teşekkür ederim.