Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Devil Dolls Motorcycle Club

Başlatan Rotto, 29 Temmuz 2022, 17:57:39
Okunma sayısı 7388 defa

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rotto

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Çinli
Son giriş: 17 Ağustos 2022, 22:44
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Meksikan
Son giriş: 17 Ağustos 2022, 22:48
Toplam oynama: 14 gün, 19 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Ağustos 2022, 22:40
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: The Devil Dolls Motorcycle Club
« Yanıtla #30 : 29 Temmuz 2022, 20:28:53 »
Bro keşke bbcode ile hiç uğraşmasaydın da bunu wordden veya canvadan yapsaydın. Sıfır şaka daha güzel gözükürdü yine de iyi  :like:

Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet; Word, Canva ya da Photoshop gibi yerlerde çok daha kolay yapabilirdim; ama uzun süredir forum’lar işe haşır neşir olduğumdan dolayı emin olun BBCODE ile yapmak benim için daha kolay. Bir de hazır bir şekilde yapıp, paylaşmak yerine üzerine emek vererek paylaşmanın değerinin daha farklı olduğunu düşünüyorum. <3
2

Çevrimdışı R0MBO

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Haziran 2023, 00:39
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
Köken: Rus
Son giriş: 23 Haziran 2023, 22:17
Toplam oynama: 49 gün, 15 saat
Köken: Rus
Son giriş: 25 Mart 2023, 22:59
Toplam oynama: 1 gün, 19 saat
« Yanıtla #31 : 29 Temmuz 2022, 20:47:53 »
Tanıtım çok iyi başarılarrrr
1

Çevrimdışı Rotto

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #32 : 29 Temmuz 2022, 20:49:38 »
Tanıtım çok iyi başarılarrrr
Teşekkür ederim. :like:

Çevrimdışı türeme arsny

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Temmuz 2024, 23:35
Toplam oynama: 43 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 02 Temmuz 2024, 23:37
Toplam oynama: 6 gün, 9 saat
« Yanıtla #33 : 29 Temmuz 2022, 21:07:16 »
Tekrardan selam dostum, bana wikipediden almak yerine kendin yazdığını söylüyorsun, paylaştığın tüm fotoğraflar ve görsellerin Devil Dolls'un sitesinden olmasından başka birşey yok, bana özgün içerik yaptığından bahsediyorsun. Wikipedi sayfasını tanıtımına hoş etmen beni benden aldı aslında gümledim yahu :D gördüğüm en saçma şeylerden yapıyosun sonra bana özgünüm diyosun devam et dostum, yine de o şeyi kendi aklından uydurup yazmak kolay olur, genç insanların düşünceleri ve hayal gücü ilerdedir.
2
1

Çevrimdışı Rotto

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 29 Temmuz 2022, 21:23:55 »
Tekrardan selam dostum,

Merhaba!

bana wikipediden almak yerine kendin yazdığını söylüyorsun

Evet, Vikipedi’den almak yerine kendim yazdım. Çünkü Devil Dolls MC’nin Vikipedi sayfası bulunmuyor.

paylaştığın tüm fotoğraflar ve görsellerin Devil Dolls'un sitesinden olmasından başka birşey yok, bana özgün içerik yaptığından bahsediyorsun.

Evet, önceki mesajımda aynen şöyle yazmıştım:

Alıntı
Her şeyden önce Vikipedi’den Devil Dolls MC hakkında herhangi bir şeyi almadım. Çünkü Devil Dolls MC’nin resmi Vikipedi sayfası bulunmuyor. Bulunmayan bir şeyi haliyle alamam. Yalnızca ilk mesaj bir Vikipedi sayfası şeklinde BBCODE olarak tarafımca tasarlandığı için içerisinde referans verdiğim bazı tanımları Vikipedi’den aldım. Bu da Vikipedi’nin kendi yazım ruhuna uygun bir şey. Bunda bir özgün dışılık göremiyorum. Ayrıca Devil Dolls MC hali hazırda gerçek hayatta var olan bir MC. Görsellerinden, vs. yararlandım; ama konseptini tamamen değiştirdim. Bunda da bir beis göremiyorum.

Ya anlamak istemiyorsunuz ya da bir art niyetiniz var. Sizin yazdığınız şeyi ben zaten öncesinde yazdım; ama siz yine önceki mesajda olduğu gibi hatalısınız. Çünkü önceki mesajınızda iddianız şöyleydi:

Alıntı
tanıtımdaki çoğu şeyi wikipediden almak yerine

Kendinizle çelişiyorsunuz.

Wikipedi sayfasını tanıtımına hoş etmen beni benden aldı aslında gümledim yahu :D

Neyine “gümlediniz” anlamadım... “Tanıtımına hoş etmen”den kastınız nedir anlamadım... Tekrarda söylüyorum: Devil Dolls MC’nin bir Vikipedi sayfası bulunmuyor.

gördüğüm en saçma şeylerden yapıyosun sonra bana özgünüm diyosun devam et dostum, yine de o şeyi kendi aklından uydurup yazmak kolay olur, genç insanların düşünceleri ve hayal gücü ilerdedir.

Burada yaptığım saçma şeyi bana açıklarsanız çok sevinirim. Evet, özgün bir çalışma ortaya koydum, neleri alıntı yaptığımı da zaten yazdım. Neleri “aklımdan uydurduğum” zaten ortada diye düşünüyorum.

Ayrıca, siz mesaj yazmadan önce, geçmiş mesajlarınıza bir göz gezdirdim. “willowfield teenagers contact, Russian Frauds” adlı birlik tanıtımı konusunda geçen bazı yerlerin alıntı olduğunu fark ettim. Genç yaşta insanların düşünceleri ve hayal gücü ileridedir, iddianız bu yönde. Ek olarak bir insanın kendi aklından uydurup yazması “kolay” olur, yine iddianız bu yönde. O halde bana bu aşağıda alıntıladığım şeyleri neden böyle yaptığınızı özel mesaj yoluyla anlatırsanız, çok sevinirim:

Sizin konunuz: https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=201103.msg2384403#msg2384403

Sizin mesajınız:

Alıntı
Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, liderliğini Gürcistan uyruklu ve Andri Malyi takma isimli Guram Chıkladze 'nin yaptığı ve Rusya ile bağlantılı olduğunu tespit ettiği organize suç çetesine 31 Ocak günü Operasyon düzenledi. Rus çete gruplarının aralarındaki hesaplaşmadan dolayı Santos'a geldiklerini ve eylem hazırlığında olduklarını belirleyen ekipler, şüphelileri teknik ve fiziki takibe aldı. Çalışmalarını tamamlayan polis, 31 Ocak günü Willowfield, Glen Park ve East Los Santos'daki 6 adrese operasyon düzenledi. Eş zamanlı operasyonlarda 9 İtalyalı , 5 Fransız , 2 Ukrayna ve 1 Rus olmak üzere 17 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, 11 tabanca, otomatik tüfek ve 222 mermi ele geçirildi.

Şüphelilerin, Rus çete gruplarının çeşitli suç organizasyonlarında bulundukları ve birbirlerine karşı eylem hazırlığında oldukları belirlendi. Yakalanan Rus çetenin hedefinde ise İtalya uyruklu suç çetesi lideri "Loto Guli " lakaplı Vitaliy Stepanov olduğu bildirildi. Suç çetelerinin hesaplaşmalarının ise öldürülen İtalyan mafya lideri Rövşen Caniyev'den oluşan boşluğu doldurmak ve Caniyev'i öldüren kişinin Vitaliy Stepanov'un olduğu düşünülmesinden kaynaklandığı iddia edildi.

Gerçekleştirilen operasyonda yakalanan şüphelilerin, Vitaliy Stepanov ve adamlarına yönelik eylem hazırlığında oldukları iddia edilirken, İstanbul'da çeşitli suçlara karıştıkları da belirlendi. Suç çetesinin liderliğini yapan Fransız uyruklu " Andri Malyi " ismini kullanan ve gerçek adı Guram Chıkladze olan kişi Willowfield'daki lüks rezidansta yakalandı. Çete liderinin havuza girerken yanında 3 korumasının bulunduğu ve sürekli zırhlı araçlarla gezdiği öğrenilirken, Vasya Bogdanov'un Rusya'da yankesicilik yapan bir çetenin lideri olduğu belirlendi. Yakalanan çetenin 22 Aralık 2019'da Beach'da bulunan bir restoranda Vitaliy Stepanov'un adamı olduğu iddia edilen bir kişiyi bıçakladığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Yakalanan şüpheliler Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bugün Los Santos Police Departman'a sevk edildi.

Orijinal metin: https://www.dha.com.tr/gundem/rusya-baglantili-suc-cetesine-nefes-kesen-operasyon-kamerada-1752612

Çevrimdışı mertorino

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 29 Temmuz 2022, 21:30:43 »
gereksiz insanların yorumlarını bu kadar takma, kendi tanıtımın başkalarına on basar  :like:
1

Çevrimdışı Quell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Mayıs 2024, 15:15
Toplam oynama: 188 gün, 0 saat
Birlik: ***ews
Köken: Kanadalı
Son giriş: 15 Mayıs 2024, 02:04
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #36 : 29 Temmuz 2022, 21:33:42 »
Tekrardan selam dostum, bana wikipediden almak yerine kendin yazdığını söylüyorsun, paylaştığın tüm fotoğraflar ve görsellerin Devil Dolls'un sitesinden olmasından başka birşey yok, bana özgün içerik yaptığından bahsediyorsun. Wikipedi sayfasını tanıtımına hoş etmen beni benden aldı aslında gümledim yahu :D gördüğüm en saçma şeylerden yapıyosun sonra bana özgünüm diyosun devam et dostum, yine de o şeyi kendi aklından uydurup yazmak kolay olur, genç insanların düşünceleri ve hayal gücü ilerdedir.

Saygısızlık diz boyu. Önüne gelen herkes helper oluyor gibi şu sıralar.
1
1

Çevrimdışı Sensei1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 22:38
Toplam oynama: 43 gün, 19 saat
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:21
Toplam oynama: 83 gün, 10 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Mayıs 2024, 21:56
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #37 : 29 Temmuz 2022, 23:55:51 »
Yazmıyım falan dedim ama kendimi tutamadım, dostum adam uğraşmış tanıtım yapmış bbcode falan da kullanmış herkesin tanıtımına laf ediyorsun falan wikipediden bakmış diyorsun bundan normal bir şey yok burda kimse babadan oğula motorcu falan değil herkes internetten ordan burdan araştırıyor ve tanıtım oluşturmaya çalışıyor sen de on tane birlik açtın kapattın hiç mi wikipedi ya da başka bir şey kullanmadın, kopyalamadın zaten bu yasak olsa ya da göze hitap etmese Bmler duruma el atarlar o yüzden gereksiz agresif eleştiriyi bana kalırsa bırak ve başarılar dileyip adamın atacağı rollere bak.İyi forumlar.
3
1
1

Çevrimdışı Rotto

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 30 Temmuz 2022, 01:29:12 »

THE DEVIL DOLLS MOTORCYCLE CLUB
Güncelleme
  • Bar/Club satın alındı. (Montgomery bölgesi, 208 no’lu işyeri)
  • Motosiklet ve taşıma aracı alındı. (4 adet Freeway, 1 adet Burrito)

s
s
s

s
s
s

s

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ekim 2024, 18:15
Toplam oynama: 92 gün, 1 saat
Birlik: ******OVA
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 23:00
Toplam oynama: 125 gün, 18 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 23:16
Toplam oynama: 12 gün, 1 saat
« Yanıtla #39 : 30 Temmuz 2022, 01:58:36 »
Kanka tanıtımın çok başarılı olmuş, sıradan motorcu cetesi olmasına rağmen tanıtımın göze cok güzel hitap ediyor bu yüzden ilgi cekici. Yakın zamanda yanına damlayabilirim, şimdiden iyi roller.  :fire:
1