Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROB][30/08/2022] Xavier La Copeland - Hile Kullanımı

Başlatan YüceKratos, 29 Temmuz 2022, 14:41:50
Okunma sayısı 934 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YüceKratos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Slav
Son giriş: 30 Ağustos 2022, 11:49
Toplam oynama: 66 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Merhaba iyi günler dilerim önceden arkadaşlarıma uyup hile kullanıp ban yemiştim o zaman pişman olup oyunu bırakma kararı aldım, yaz geldiği için geri başlama kararı aldım ve yeni hesap kurmaktansa olan hesabım ile devam edip rollerime devam etmek istedim umarım bana bir şans verirsiniz
Seviye: 19
Yasak No: 18780
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: -
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile Kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Xavier_La_Copeland

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Ynt: Xavier_La_Copeland
« Yanıtla #1 : 29 Temmuz 2022, 14:42:11 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.

Çevrimdışı YüceKratos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 01 Ağustos 2022, 10:03:44 »
Merhabalar tekrardan neden hile kullandığım hakında benimde en ufak bir fikrim yok çünkü normal zamanda Hile kullanmayan, IC çatışma rollerine bile girmeyi sevmiyen birisiyim ama hileler tarafından vurulunca çok trigırlandım o sebepten dolayı kullanmak istedim yoksa hile kullanmak zevk verici bişey değil bunun farkındayım.

Yapıcağım rol şu şekilde olacaktır arkadaşlarıyla beraber aynı apartman dairesinde yaşıyan Xavier günün bazı saatlerinde saatlik işler yapıp gününü geçiren bir Asosyol bir karekter olacaktır bu karekteri yavaş yavaş sosyeleşmesine yardımcı olacak aktiveteler kovalamaya başlıyacak barlar, eğlenceler, içki içmeler bu şekilde rölümü ilerletip sonucu görmek istiyorum.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Byrne Lv.39
« Yanıtla #3 : 01 Ağustos 2022, 23:45:08 »
Rol planınız detaysız, detaylandırın.

Çevrimdışı YüceKratos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 02 Ağustos 2022, 15:59:49 »
Arkadaşlarımla beraber nc atarak bar ve güzel bir ev alıp akşamları arkadaşlarımızla beraber rollü bir şekilde birliklerin arasına gidip sohbet edip rol alanı oluşturmayı planlıyoruz akşam vakitlerine doğru ise barımızda arkadaşlarımızı dostlarımızı çağırarak parti verip eğlenmemize bakmayı düşünüyoruz. Gece saatlerine yaklaştığımız zamanlarda ise idlewood pizza stack, sahil taraflarına giderek flörtleşebilcek birleri bulup flörtleşme sevgili rolleri yapmaya çalışcaz, ardından para kazanmak için daha büyük işlere girmeleri gerektiğini farkederler, arkadaşları ile silah ve uyuşturucu ticareti işine girip şehirde kendimize göstermek için çabalayıp büyüklerin gözüne girmek için belli bir çaba göstericeklerdir bu sebepten dolayı illegal/legal çatışmalar yaşanıp iki tarafdanda karekterler ölüp yada yaralanabilcek buda rölleirmize Yaralanma sakatlanma gibi alternatifler sunup rol çeşitliliğimizi artıracakdır. şuanlık aklımızda olan rol planı kısacası böyle ilerleyen zamanlara görede rollerimiz değişim gösterecektir.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Byrne Lv.39
Ynt: [06/08/2022] Xavier La Copeland - Hile Kullanımı
« Yanıtla #5 : 03 Ağustos 2022, 13:34:00 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

06/08/2022

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Byrne Lv.39
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Xavier La Copeland - Hile Kullanımı
« Yanıtla #6 : 07 Ağustos 2022, 14:56:48 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 3 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 30 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.(konu linki buradan)
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 20 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 2 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 3 gün ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

Çevrimdışı YüceKratos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Xavier La Copeland - Hile Kullanımı
« Yanıtla #7 : 07 Ağustos 2022, 21:26:22 »
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=192894.0
bu konu çok güzel bir örneğe değinmiş, roller sırasında araç parketmek çok fazla önemsenmiyor
Halbuki rölümüzün bir parçasıda aracımızın nasıl durduğudur, araçları oğru yada role uygun park etmek
role olumlu bir katkıda bulunacağını düşünüyorum.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=174751.0
GtaSA bildiğimiz üzeri eski bir oyun motoru ile yapılmış eski bir oyundur bu yüzden çok sisteminiz iyi
olsa bile bazı yerlerde optimazasyon sorunu çekebiliyorsunuz bu sorunu en minimal düzeye düşürmek
içinde fps boost rehberlerini takip etmek yararlı olacaktır.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=99147.0
Bu konuda değinilen olay daha çok oyunculardan ziyada, admin, Helper, OG, işine yarabilicek gibi duruyor
ama sistemin açıklarından faydalanabilceği için Somut kanıt olarak pek fazla nitelendirilmez ama kişisel
rolleri takip etmek için, yada daha sonra hatırlamak için gayet yararlı olacaktır.

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=202050.0
Bu düşüncede desteklenen ARGE'nin başarısız olduğunu düşünüyorum çünkü gerçek hayatda polis tarafından
arandığımızı bilemeyiz bu yüzdne gerçekci rollere devam etmek için şu an olduğu gibi ilerlemesi daha iyi olur
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=205028.0
Bu konuda ARGE düşüncesine katılıyorum çünkü sunucuda çok fazla olmasada bir lag varmış gibi geliyor bir kişiden
hasar yedikten sonra çok geç yansıması rolleri yada çatışma rollerini olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=204482.0
Bu ARGE'yi desteklemiyorum çünkü herhangi bir röllü örneğe dayalı olmadan RK olmak kötü olurdu zaten kişinin üstünde
silah var ise üstünde belli olur, bu yüzden şu anki sistemin iyi olduğunu düşünüyorum.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=202311.0
Bu ARGE'yi destekliyorum, çünkü gerçek hayatda elleri kelepçeli olan biri kişi yüreyebilir, hafif bir tempo ile
koşabilir, hatta biraz uzun sürse bile bir araca binebilir, gerçekci roller açısından bu sistemin gelmesi iyi olur.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=203123.0
Bu ARGE'yi desteklemiyorum çünkü zaten sunucuda IC/OOC ticaret yasak neden bunu adminler yapsınki
yasak olmasının sebebi ise PAY2win'in önüne geçmek oldupu açık o yüzden bu konuyu desteklemiyorum.

ABONE OLDUĞUMUN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ;

https://cdn.discordapp.com/attachments/995406204056633385/1005895921504100382/unknown.png

https://cdn.discordapp.com/attachments/995406204056633385/1005896232788566068/unknown.png

[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 30 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.(konu linki buradan) ==>Aşağıda

https://cdn.discordapp.com/attachments/995406204056633385/1005897599313780746/unknown.png

[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın. ==> Aşağıda

https://cdn.discordapp.com/attachments/995406204056633385/1005865005826199623/unknown.png

[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 20 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 2 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın. ==> Aşağıda

https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/herhangi-bir-roleplay-sunucusunda-rol-ss-editleme-kolay-bir-sekilde/new/#new

https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/surekli-crash-yiyen/new/#new

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Byrne Lv.39
Ynt: [MAL VARLIĞI] Xavier La Copeland - Hile Kullanımı
« Yanıtla #8 : 10 Ağustos 2022, 03:34:03 »

PROBATION SONUÇLANDIRMA / EL KOYMA RIZA BİLDİRGESİ

Probation işlemleriniz sona ermek üzeredir.
Probation işlemlerinizin tamamlanması ve un-ban işlemi ile birlikte sizi probation aşamasına dahil edebilmemiz için aşağıdaki miktarda/nitelikte mal varlığınıza el koyulacaktır:

[!] Araç: X
[!] Ev: X
[!] Nakit/Banka Hesap: Banka hesabınızdaki paranın tamamına.
[!] Diğer: Bekleyen iadelerinizin tamamına.

Bunu onaylıyor iseniz "Belirtilen mal varlığıma el koyulmasını onaylıyorum." yazarak probation konunuza gönderiniz.
Onaylamıyor iseniz veya pazarlık yapmaya kalkışır iseniz un-ban talebiniz reddedilecek ve karakteriniz kalıcı olarak yasaklanacaktır.

Çevrimdışı YüceKratos

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: