Gel gelelim rina rp nin gerçek yüzlerine. Herkes biliyorki burada bir çok insan torpil döner ve dönen torpillerde herkes hakkını arar ve başını alır. RNRP'de bulunduğum süre boyunca 2020'nin iilk aylarından itibaren sürekli olarak PD/SD/PD/SD olarak takılmış birisiyim ve buralardaki yenilen haklar günlük yaşantınızda yenilen yemeklerden daha fazla. Özellikle yönetimdeysen zaten seni savunan bir admin yoksa o hakkı başını geri alırsın. Ya da karşı tarafı savunan birisi varsa ve hak yiyen adminse tabikide başını haklarını alırsın. HATTA BAK ŞUNU DİYİM hak yiyenin arkasında admin varsa başını alırsanda şükret amk.
Her ne kadar belirtsekde tabikide bu şeyler sessiz kaldı. Hatta yönetim onları tuttu bu bok çuvalı bir oyun ve sikko bir şey için arkadaşlarına torpil yapanı arkadaşlarını kayırmak için uçuşanı görmemiştim ki ben 2018'den beri rp yapan birisiyim. Hayatım boyunca arkadaşlarını bu kadar kayıran başka bir yer görmedim. Yönetim kadrosunda ise sırf kinlendiği için ota boka uyarı yazmak için uğraşan Lead FG'nin sadece kadrosundayım diye arkadaşlık yapması, HSFG lerinden tut görevlilerine kadar bıçaklanmam ve araba çarpma olayıma kadar benimle dalga geçen geri zekalı kadro üyelerini şikayet etmeme rağmen benimde karşılıklı uyarı alacağımı söyleyen ve buna tenezzül eden HSFG lerin uğraşmasına göz yumulması ve bunların kendi aralarında geri zekalı geri zekalı şakalarını userlara kadar yansıtlamasından tut her sikime kadar göz yuman kadroda bulunmak bu saaten sonra bir işe yaramaz.
Ha birde LSPD'den ihraçlar için elinden geleni yapan üst yönetimi eklemeyi unutmicam
Nasıl ama yap denilen şeyleri yaptık diye atılmalar gerçekleri konuştuğu için banlananlar
@efecaan gibi bugün bende buraya bazı yönetimin sizden sakladıkları ve bazı eski/hala duran yöneticilerin karaktersizliği buyurun çünkü ailenizdeki ölüler ile dalga geçen adminler/sakatlandığınızda dalga geçen dingiller samimi olmadıklarıma söylüyorum samimi olduklarımın dalga geçmesinde sorun yok/gelen geçene sikko sikko OOC bilgilerimi verip datamı yayın kadro içindeki yetkililer yalakalık yapanların uçtuğu yapmayan benim gibilerin atıldığı kadroda görev alan tüm stajyerler sizlere selam olsun alın buda gerçekler olsun. He birde o eski bir tane lead fg vardı ticket hakkı verip ticket kullananlara gavat diyen biri onu zaten allaha havale ediyorum çünkü yetkiliylen kardeşim atılınca iki yüzlü dlfkjgsdlgdfgdsfg
@Vladan @Vinograd @Corrival @CiosLine @#Jéricho sizlerede hani ciosline biliyor tüm saçmalıkları hadi bb