Üstümde emeği olanlara ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bırakmamamın ana sebebi atılmak değildi. Sıkıldım özel hayatımda sorunlarım, aşk hayatımda başarısız olmam, iş hayatımdaki sorumluluklarımın artması, genel olarak kadro içerisinde sorun yaşadığım durumlardan ötürü bunalmam ve bu yaşadığım sorunlardan ötürü daralmam. Her şeyin üst, üste gelmesi beni iyice sıkmaya başladı. Kadroya girmek isteyen herkese tek bir mesajım var. Hiçbir zaman yalan söylemeyin dürüst olun, saygınızı bozmayın, arkadaş olsanız bile kullandığınız kelimelere dikkat edin. Diğer türlü kaybeden her zaman siz olursunuz. Ben yeni dostlar kazandım. SAMP'ı bırakıyorum belki 1-2 ay sonra geri gelirim işi bırakacağım için. Kadronun bana kazandırdığı dostlarımı ayrı, rinanın bana kazandırdığı dostlarımı ayrı, ayrı çok seviyorum. Bana sürekli yardım eden
@Strawberry,
@Decalwii @Judgementdragon @ilcare başta olmak üzere herkese tek tek teşekkür ederim. TS ortamında takılmaya devam ederim ama oyuna girip rol yapmam.
İyi ki tanımışım sizleri.
@Decalwii @Strawberry @alberta @ilcare @Dejavu^^ @Awarchy @KINGSLAYER @Demircan @Más @#Féroniâ @Judgementdragon @##Beclirow @-mertt @EFSANE @namel
@#InFlâmés @#Nameless @Unsichtbar. @Libertas @BeeKaa @noro [hadi son zamanlar sohbet etmiştik bir iki senide seviom]
@Emre II [Sevilecek yanı yok ama seviyorum]
@Phane @reusia @SOWEZY @Recognize your eyes @Vladan @Valvior [az uğraşmadım seninle]
@Astiva @Carbonari unuttuklarım varsa hakkını helal etsin sonra eklerim ben gidiom unuttuklarım kızmasın bb.