Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yeni gelen ceza sistemi (Bir şey sanmıştık... :()

Başlatan Üslup Hocası, 26 Temmuz 2022, 16:46:59
Okunma sayısı 418 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
Merhabalar.
Öncelikle bu yeni gelen ceza sistemiyle ceza süreleri arttı denildi ve çok fazla ihlal işleyen kişileri ticket yoluyla bildirirseniz banlarız biz gibisinden şeylerde okuduk ama ben bunu hiç hissedemedim, misal oyunda modlarımda çakışmalar meydana geldi ve bu yüzden relog atma durumunda kaldım roldeyken, sorunumu savunma kısmında ispatladım ama bu yeni gelen ceza sisteminin "Kasti olarak yapılmayan ihlaller daha az süresi olucak " gibisinden denilen olayından nasibimizi alamadık.
 Ayrıca sürekli ceza yiyip her rolünde  (Rol bile değil low iq eleman) en az 3 adet ihlal barından ve benim rol çizelgemi sadece bir ihlali ile alt üst eden bir kişi uyarı falan yiyor.

Yani burada ki arge'nin konusu nedir, bende bilmiyorum. Sunucunun en çok revaçta olan bölümü burası olduğu için buraya konu açtım onun dışında illa bir şey önermem gerekirse:

Sadece dm değil , bir sürü ihlal işleyen arkadaşlarımızı sunucudan şutlamamız lazım ki bu sunucu gelişsin. (Yıl 2022)

Ceza süreleri arttı deniliyor ama fıs çıkmış, bu durum düzeltilsin. Sunucu yetkilileri yemin ediyom saray ahalisi gibi, sadece dm işleyen biri huzurumuzu bozmuyor bu ortamda (Öyle sanılıyor ki ticket açtığımda dm değilse sorun yok denildi), diğer ihlallerde bozuyor. DM dışındaki diğer ihlallerede "aman bu küçücük bir ihlal, ne var bunda yavvv" gibisinden değilde, ihlal işlemenin bir ağır bir suç arz ettiği ve bu yukarıda bahsettiğim "her rolünde en az 3 adet ihlal bulunduran, rol yerine ihlal yapmayı seven, 10 üstü ooc sicili olan" kişilerin sunucuda barınmaması gerektiğini önerebilirim, zaten sunucuda rol yapıcak adam bulunmuyor bari ihlal görmeyelim.
1

Çevrimdışı kaplanelchavo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:21
Toplam oynama: 118 gün, 18 saat
Birlik: *** NOT
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:23
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Temmuz 2023, 19:24
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Ynt: Yeni gelen ceza sistemi (Bir şey sanmıştık... :()
« Yanıtla #1 : 28 Temmuz 2022, 03:27:46 »
jokzilla haklısın kardeşim, bir çare bulmaları gerek

Çevrimdışı Mysed

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 28 Ekim 2024, 01:29
Toplam oynama: 266 gün, 6 saat
Köken: Alman
Son giriş: 30 Eylül 2024, 16:52
Toplam oynama: 7 gün, 21 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2023, 14:19
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2022, 11:55:10 »
Doğru konuşuyor @Lonnely

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2022, 13:08:53 »
Kendi şikayetinde oluşan durum için itiraz ticketı açabilirsin, buradan yapılabilecek bir şey yok o konuda.

Onun dışında diğer konularda 5-10 sicili olan birisini banlatmak istiyorsanız maalesef banlamıyoruz her sicil alanı, siz bence olayı yanlış anlamışsınız.