doğu sahili üzerindeki mapler ve diğer "gereksiz" mapler oldukça fazla bir boyuta sahip kb-mb olarak ve benim düşünceme göre sunucu ve şehir görüntüsü olarak çok kötü ve berbat duruyor. Bir nevi oralarda para kaynağı evet farkındayız ama böyle şeylere gerek duyulmamalı. Özellikle East Beach yolu üzerindeki mapler çatışmaya yönelik, ortada rol dahil yok. PD&SD ile çatışmaya girmek isteyen bir kaç grup ve gruplardan oluşuyor. Zaten içeriye baktığınızda Coverlık bariyerler koyulmuş falan filan. Tamamen saçmalıktan ibaret. 
Katılıyorum. 
Adam haklı East Beach konusunda şöyle bir şeye de değinmek istiyorum orada bulunan Sicilya ve Sırp mekanları bu iki birlik & ekip sunucuyu bırakmış kişiler fakat hala mapleri durmakta sadece bu iki ekipte değil east beach üzerinde bir çok gereksiz map bulunmakta adamlar mapleri kullanmıyor giriş bile yapmıyor fakat mapleri orada duruyor bu sebepten dolayı bende dahil bir çok kullanıcı bu sebepten fps düşüşü yaşamakta.
Adamların yaptığı saçma sapan anlamı olmayan mapler yüzünden bizim fps imiz düşüyor Kaldırılmalı.