Herkese selam, maaşlarımızı belediye binasından çekiyo olmamızın saçma olduğunu düşünüyorum, ATM'den çekebilmeliyiz, otomatik vergi ödeme özelliğinde bize bir banka numarası soruyor ve ordaki parayla vergi ödüyor, aynı şey maaş içinde geçerli olabilir, bir banka hesabı belirleriz, o hesabın maaşı oraya yatar, ATM karşısında ALT tuşuna bastığımız zaman önümüze açılan sekmelerde bir de "Maaş hesabından para çek" yazısı eklenir, eğer araç cezamız, hız sınırı cezamız radar cezamız filan varsa onu ödedikten sonra çekebiliriz, yani sistem olarak farklılık istemiyorum, sadece belediye binasından çekebilceğimiz maaşı normal atmden çekebilmeliyiz diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Ek olarak cezamız olduğunda belediye binasında "Ödenmemiş cezalarınız var" gibi bir şey çıkıyor, bakın ben bunlar kalsın demiyorum, bunlar devam etsin ama sadece ATM üzerinden maaş çekme sekmesi eklensin, isteyen belediye binasından isteyen ATM üzerinden çeksin, yine aynı şekilde ATM üzerinden çekmek istediğimizde cezamız varsa "ödenmemiş cezalarınız var" yazısı çıkar böylece oradan da çekemeyiz, fazla bir şey istemiyorum, oyuncuya zararı değil yararı olur.
Kısacası cezamız varsa belediye binasından maaş çekememe, vergi ödeyememe gibi şeyler devam etsin, aynı şrkilde cezamız vsrsa etkileşime geçemeyelim Alt tuşu ile, isteyen belediyeden maaş alır isteyen atmden, yine atmden çekenler için bir maaş hesabı sekmesi eklenir, böylece cezamız varsa oradan da para çekemeyiz, şuankiyle aynı mantık.