Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[24.07.2022 - 12.00 ile 14.00 arası] James_Petrunko

Başlatan Üslup Hocası, 25 Temmuz 2022, 13:08:15
Okunma sayısı 446 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  Wiz_Keef
Seviye: 17

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: James_Petrunko
Seviyesi:  17

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 24.07.2022
Olay Saati: 12.00 ile 14.00 arası
Yaşadığınız olayı anlatınız: karakterim mesken tuttuğu yerde maskesiz bir şekilde takılıyordu ve iki eleman gelip karakterime sıktı, yaralıya düşürdü ve alıkoyma/rehin tutma rolü yaptılar bu rolde ise James Petrunko adlı kişi bana ic olarak çok cesurca sataştı ve korkmadığını sergileyerek maskesini çıkardı üstüne üstlük birde bana küçük düşürücü roller ve rolsel olarak saygısızlık yaptı. Karakterim bu olay örgüsü neticesinde intikam almak isteyecektir çünkü ölümle tehdit edildi karakterim.

Yer kalmadığı için burayada ss atmak durumundayım, düşürdüklerinin kanıtı: (https://cdn.discordapp.com/attachments/1000809660535804016/1000809813132980335/sa-mp-399.png)
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Merhabalar. Öncelikle kişiler canıma kast ediyor ss'lerde görüceğiniz gri takım elbiseli kişi bana sıkıyor ve düşürüyor daha sonra James Petrunko ile beni bir eve götürüp rehin alıyorlar ve burada James adlı karakter bana sürekli küçük düşürücü ve saygısızca roller yapıyor buna rolde suratıma tükürmesi ve karakterimin onuru kırılması dahil. Ve beni düşüren kişinin yakın arkadaşı yani ona yardım ediyor ve otomatikmen yüzünüde gösterince düşmanım oluyor ve canıma kast eden birini ck etmemde bir sakınca yok.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Hayır
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır, almadı

KANIT BİLGİSİ

Çevrimdışı ilcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı