Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

hangi partiye oy vermeliyim

Başlatan 13579, 24 Temmuz 2022, 17:13:55
Okunma sayısı 10123 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mahleban

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 10 Haziran 2024, 17:42
Toplam oynama: 311 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 01 Nisan 2024, 14:03
Toplam oynama: 8 gün, 2 saat
Son giriş: 19 Nisan 2024, 23:29
Toplam oynama: 3 gün, 6 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ekim 2023, 20:51
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 10:31
Toplam oynama: 2 gün, 13 saat
Ynt: hangi partiye oy vermeliyim
« Yanıtla #40 : 26 Temmuz 2022, 14:20:10 »
Ümit Özdağ üç beş vaatte bulundu diye herkes bir anda Zafer Partisini desteklemeye başladı. Adam bunu görünce daha fazla vaatte bulundu fakat dediklerinin çoğu boş vaat, diyelim iktidara geldi. Yerine oturmamış küçük kadrosuyla hangi birini yapacak? O kadar fazla ve gereksiz vaatte bulundu ki iktidara geldiği zaman vaatlerinin %70'ine bile yapamayacak ki zaten iktidara gelme olasılığı bile çok düşük, yapılan anketlerde bile %7'nin üstüne çıkamazken bu kadar vaat gereksiz.

AKP, MHP, HDP, Deva, Gelecek, Saadet ve Zafer partisiz bir iktidardan başka bir şey görmek istemiyorum şuanda. Bunlar hariç iktidara kim gelirse ben razıyım.  Oy verecek olursam CHP'ye kullanırım.
Evet, haklısın. Ümit Özdağ halkın açığını buldu ve mülteci sorunlarını değindi. Böyle böyle de oy toplamaya başladı. Mültecileri gönderdi. Gerisi ne olacak? Ülke vahim hâlde. Ek olarak, bu ülke düzelmez. Yaklaşık, 10-15 sene bu tarz olaylar devam eder. 1959'dan beridir de ülke durumları içten içe karışık. Mansur Yavaş'ın aday olmasını isterdim ama kendisi Ankara'da devam edeceğini belirtmişti. Kemal Kılıçdaroğlu da bana pek fazla güven vermiyor. Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu güvensiz geliyor. Kısacası, durumlar karışık. İnsanlar, mağlum parti hariç herkese oy verebileceğini belirtti. Ümit Özdağ ise de bunu uygulayıp, mülteci sorununu değiniyor. CHP şu an en mantıklı seçim. Chp ve ya Mp. Muharrem İnce hoşuma gidiyor, vaatleri de güzel. En azından da gerçekçi. Geçen seçimlerde de chpde iken, %30 almıştı. Eğer iç karışık olayları olmasa belki şu an iktidar için en iyi aday olabilirdi. Kişisel görüşüm, kimseyi yönlendirmiyorum. İyi günler herkese!
1

Çevrimdışı LilPeep

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:12
Toplam oynama: 18 gün, 22 saat
Köken: Rus
Son giriş: 23 Şubat 2025, 04:27
Toplam oynama: 179 gün, 11 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 08 Mart 2025, 22:33
Toplam oynama: 33 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:05
Toplam oynama: 27 gün, 23 saat
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #41 : 26 Temmuz 2022, 15:33:17 »
valla kafamı çok karıştı ben galiba akpye basıcam

Spoiler:
saka arkdaslar yanlıs anlamayın buyuk akp haterıyım
1
1
1

Çevrimdışı Rinnegan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mart 2024, 20:00
Toplam oynama: 209 gün, 21 saat
Son giriş: 24 Mart 2024, 19:59
Toplam oynama: 12 gün, 14 saat
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 04:42
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 11:39
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 15:00
« Yanıtla #42 : 26 Temmuz 2022, 16:14:16 »
Arkadaşlar önünüzde çoklu seçenek yok şu an,

Önünüzde iki seçenek var:
1-) AKP-MHP tarafından yönetilmek istiyorum
2-) CHP-İYİ tarafından yönetilmek istiyorum

Başka partileri kafanıza şimdi takıp oy falan vermeyin, diğer seçimlerde verirsiniz. Bu kararınız hayati ve tarihi bir karar.
Ümit Özdağ üç beş vaatte bulundu diye herkes bir anda Zafer Partisini desteklemeye başladı. Adam bunu görünce daha fazla vaatte bulundu fakat dediklerinin çoğu boş vaat, diyelim iktidara geldi. Yerine oturmamış küçük kadrosuyla hangi birini yapacak? O kadar fazla ve gereksiz vaatte bulundu ki iktidara geldiği zaman vaatlerinin %70'ine bile yapamayacak ki zaten iktidara gelme olasılığı bile çok düşük, yapılan anketlerde bile %7'nin üstüne çıkamazken bu kadar vaat gereksiz.

AKP, MHP, HDP, Deva, Gelecek, Saadet ve Zafer partisiz bir iktidardan başka bir şey görmek istemiyorum şuanda. Bunlar hariç iktidara kim gelirse ben razıyım.  Oy verecek olursam CHP'ye kullanırım.
Evet, haklısın. Ümit Özdağ halkın açığını buldu ve mülteci sorunlarını değindi. Böyle böyle de oy toplamaya başladı. Mültecileri gönderdi. Gerisi ne olacak? Ülke vahim hâlde. Ek olarak, bu ülke düzelmez. Yaklaşık, 10-15 sene bu tarz olaylar devam eder. 1959'dan beridir de ülke durumları içten içe karışık. Mansur Yavaş'ın aday olmasını isterdim ama kendisi Ankara'da devam edeceğini belirtmişti. Kemal Kılıçdaroğlu da bana pek fazla güven vermiyor. Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu güvensiz geliyor. Kısacası, durumlar karışık. İnsanlar, mağlum parti hariç herkese oy verebileceğini belirtti. Ümit Özdağ ise de bunu uygulayıp, mülteci sorununu değiniyor. CHP şu an en mantıklı seçim. Chp ve ya Mp. Muharrem İnce hoşuma gidiyor, vaatleri de güzel. En azından da gerçekçi. Geçen seçimlerde de chpde iken, %30 almıştı. Eğer iç karışık olayları olmasa belki şu an iktidar için en iyi aday olabilirdi. Kişisel görüşüm, kimseyi yönlendirmiyorum. İyi günler herkese!
İşte herkes keşke şunu anlayabilse, ülkenin toplumsal sorunlarından yola çıkıp bunu kendi çıkarları için kullanan ve seçimlerde %3-%4 oy alacak olan partiye oy vermektense CHP ve AKP gibi seçimlerde %20 oy oranını geçen partilere oy vermek daha mantıklı.
2

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Haziran 2022, 22:04
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
« Yanıtla #43 : 26 Temmuz 2022, 19:34:08 »
Kemal kılıçdaroğlu, Selahaddin demirtaş'ın hakız yere hapse atıldığını DHKPC ve PKK'lı teröristleri hapishanede ziyaret ettiklerini söyledi. Gerçekten her şey ortada iken bunlara oy vereceğinizi belirtmeniz sizin bir şeyleri görmezden geldiğinizi gösteriyor. Seçimlere daha 10 ay kadar bir süre var bu süre zarfı içersinde neler olacağını hep beraber göreceğiz fakat şuanda sadece  Zafer partisini destekliyoruz ve bu değişiklik gösterebilir. Zafer partisi'nin Sadece %4 oy aldığını belirtiyorsun ben bunun farkındayım yapılan anketleri takip ediyorum ama CHP'ye oy vermek silahı kafana dayayıp tetiği çekmek demek tabi ki, bu benim kendi görüşüm... Ama güzel günler görelim derken kendi sonumuzu getiriyoruz.
1

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #44 : 26 Temmuz 2022, 19:52:54 »
Kemal kılıçdaroğlu, Selahaddin demirtaş'ın hakız yere hapse atıldığını DHKPC ve PKK'lı teröristleri hapishanede ziyaret ettiklerini söyledi. Gerçekten her şey ortada iken bunlara oy vereceğinizi belirtmeniz sizin bir şeyleri görmezden geldiğinizi gösteriyor. Seçimlere daha 10 ay kadar bir süre var bu süre zarfı içersinde neler olacağını hep beraber göreceğiz fakat şuanda sadece  Zafer partisini destekliyoruz ve bu değişiklik gösterebilir. Zafer partisi'nin Sadece %4 oy aldığını belirtiyorsun ben bunun farkındayım yapılan anketleri takip ediyorum ama CHP'ye oy vermek silahı kafana dayayıp tetiği çekmek demek tabi ki, bu benim kendi görüşüm... Ama güzel günler görelim derken kendi sonumuzu getiriyoruz.
Katılıyorum akp kötü o zaman chp ye vermeliyiz diyenler var ama ben chp nin akp den daha kötü olduğuna inanımyorum.Ayrıca zafer ilk başlarda evet mülteciler üzerinden yürüdü ama artık diğer planlarınıda açıklıyor ve gayet mantıklı planları var oy sayısının artacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı urfakebab

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Ekim 2024, 20:45
Toplam oynama: 100 gün, 22 saat
Birlik: * ***ION
Köken: Alman
Son giriş: 24 Ocak 2024, 20:36
Toplam oynama: 2 gün, 0 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 21:57
Toplam oynama: 14 gün, 20 saat
Son giriş: 24 Ocak 2024, 16:36
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
« Yanıtla #45 : 26 Temmuz 2022, 22:09:40 »
devir aydınlanma devri sarı ışık time (!)
1

Çevrimdışı iBlack

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Eylül 2024, 17:49
Toplam oynama: 175 gün, 1 saat
Son giriş: 09 Eylül 2024, 19:17
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #46 : 26 Temmuz 2022, 23:40:32 »

Hocam beni yanlış anlamada Muharrem İnce'yle birebir sohbete girmiş birisi olarak yapıyorum bu yorumu gerçekten çok samimi ve güler yüzlü birisi ancak benim gözümden "Millet ittifakının çıkartacak adayı yoksa ben aday olurum." açıklamasını yaptıktan sonra düştü. Ben kendisinin çıkarcı birisi olduğunu düşünüyorum. Pek fazla güvenim kalmadı kendisine. 2018 yılındada CHP'ye oy atan kesim gündemi takip eden kesimdi iktidarın beceriksizliğinden dolayı o dönem o kadar oy aldığını düşünüyorum çünkü vaatleri pek iyi değildi. Ama şuan CHP'nin vaatleri her kesimi etkiliyor çok kuvvetli, sağlam vaatleri var. Dediğiniz gibi CHP en mantıklı seçim.

@berke./
2

Çevrimdışı mahleban

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Haziran 2024, 17:42
Toplam oynama: 311 gün, 3 saat
Son giriş: 01 Nisan 2024, 14:03
Toplam oynama: 8 gün, 2 saat
Son giriş: 19 Nisan 2024, 23:29
Toplam oynama: 3 gün, 6 saat
Son giriş: 26 Ekim 2023, 20:51
Köken: Yunan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 10:31
Toplam oynama: 2 gün, 13 saat
« Yanıtla #47 : 27 Temmuz 2022, 01:00:56 »

Hocam beni yanlış anlamada Muharrem İnce'yle birebir sohbete girmiş birisi olarak yapıyorum bu yorumu gerçekten çok samimi ve güler yüzlü birisi ancak benim gözümden "Millet ittifakının çıkartacak adayı yoksa ben aday olurum." açıklamasını yaptıktan sonra düştü. Ben kendisinin çıkarcı birisi olduğunu düşünüyorum. Pek fazla güvenim kalmadı kendisine. 2018 yılındada CHP'ye oy atan kesim gündemi takip eden kesimdi iktidarın beceriksizliğinden dolayı o dönem o kadar oy aldığını düşünüyorum çünkü vaatleri pek iyi değildi. Ama şuan CHP'nin vaatleri her kesimi etkiliyor çok kuvvetli, sağlam vaatleri var. Dediğiniz gibi CHP en mantıklı seçim.

@berke./
Kankam sen de haklısın. Rte gibi bir hâle bürünüyor ama hoş ve sempatik adam. Geçen seçimlerde de en yüksek oy alan kişi de kendisi. Parti ile aralarında sorun çıkmasa belki şu anlık iktadar için adımlar atılıyor denilebilirdi. Mansur Yavaş'ın başkan olmasını çok isterim ama Ankara'da kalacağını belirtmişti. Belki de aday olabilir. Her an her şey olabilir. En mantıklı parti seçimi ise de Chp. Ekrem İmamoğlu ve ya Mansur Yavaş'ı aday yapmaz herhâlde. İstanbul ve Ankara. İki tane önemli yer. Başkent. Hayırlısı olsun artık. Halkın bir kısmı ise hâlâ gözünü açamamış. Akp destekçilerinden kurtulsak daha hoş olabilir.

Çevrimdışı am yalayıcı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Eylül 2022, 00:04
Toplam oynama: 16 gün, 12 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 03 Eylül 2022, 03:32
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Son giriş: 03 Eylül 2022, 03:34
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 29 Ekim 2022, 00:51
« Yanıtla #48 : 27 Temmuz 2022, 13:29:12 »

Çevrimdışı Mysed

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ekim 2024, 01:29
Toplam oynama: 266 gün, 6 saat
Son giriş: 30 Eylül 2024, 16:52
Toplam oynama: 7 gün, 21 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2023, 14:19
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #49 : 27 Temmuz 2022, 14:27:04 »
Katılıyorum akp kötü o zaman chp ye vermeliyiz diyenler var ama ben chp nin akp den daha kötü olduğuna inanımyorum.Ayrıca zafer ilk başlarda evet mülteciler üzerinden yürüdü ama artık diğer planlarınıda açıklıyor ve gayet mantıklı planları var oy sayısının artacağını düşünüyorum.
Zafer partisinin MHP'den oy kazanacağını düşündükçe seviniyorum. Bu ikilinin de oy kaybettiği bir seçim olması, AKP'nin yalnız başına 50+1 barajını geçmeye çalışması fakat başarısız olması dileğiyle :)
2