Siyasette aktif bulunan birisi olarak söyleyebilirim ki; hiçbir partiye oy vermem. Ama hepimiz uzun adam ve malum partinin gitmesini istiyoruz. Ben, Zafer'e basacağım.
AKP ve CEHAPE bitti. Gerçek heyecanlı seçimler; 2023'den sonra olacak. AKP kazanırsa intihar edeceğim. Vasiyetim hazır.
Hocam siyasette aktif olduğunu ve iktidarın değişmesi gerektiğini söylüyorsun, şimdi bende sana şunu soracağım, bildiğini farz ediyorum seçime kadar bir takım şirketler ve üniversiteler tarafından anketler yapılıyor. Bu anketlerde dört ay öncesine kadar Zafer Partine bireysel olarak yer verilmiyordu "Diğer" katagorisi içerisindeydi ki, hala da çoğu ankette yer verilmiyor. Temmuz ayının başında yapılan bir anketi sizinle paylaşmak istiyorum.
(Bunun dışında bir sürü anket bulunuyor araştırıp inceleyebilirsiniz.)
Zafer Partisi anketlere dahil olduğundan bu yana en fazla bir ankette %4'lük bir oy alabildi şimdi gerçekçi düşünelim günümüz iktidarının oy oranı %27-%30 civarlarında bu partiyi %1-4'lük oy alan bir parti mi düşürecek?
Ayrıca şunuda belirteyim Haziran ayında gerçekleştirilen 8 anketin 4'ünde CHP birinci parti olarak geliyor.
@Sekmeyen Kanguru bu konu hakkındaki yorumunu merak ettim, mümkünse eleştiri gerçekleştirebilir misin?