Şimdi şöyle birşey var ben zamanında hun harca ceza kesiyordum çünkü çok zevkliydi, gerek ceza kesmek gerekse insanların benle role girip bu olaya itiraz etmesi, kimisi silahla itiraz etti, kimisi gelip konuşarak itiraz etti hatta bazı durumlarda adam haksız olmasına rağmen parasını veriyordum çünkü güzel rol yapıyordu.
PO1'lerin ceza yazması çok saçma, onlar gerçek hayatta rapor yazıp kendilerini üst kıdemlere kanıtlıyor, ceza yazma rütbesi PO2 ve üstü olmalı, zaten PO1 tek başına çıkamaz, PO1 PO1 çıkabiliyor, bu durumda zaten saha temiz oluyor ceza yazmak yerine tow truck çıkıp araç çekse en azından PD birliğinde biri TOW çıkar ve biz uyurken şehirde hatalı parkda ki araçlar temizlenir.
Sonuçda PD birilerini kovalıyor pursuit yapıyor, hangi polis pursuit'deyken hatalı parkta ki bir araca çarpmak ister?
Ben şahsen sabah saat 6'da kalkıp sahada ki hatalı park araçları temizliyordum hatta PD araçlarını bile çekiyordum bakıma gidiyor diyip, insanlar Oooo Ecelimbe helal olsun falan diyorlardı sarıyordu, insanların gözüne giriyordum, göze girdikce hiç ummadığım yerlerde şikayet yiyordum.
PO1'ler /mdcden kısıtlanabiliyor örneğin PO1'lerin /dolap'da M4 çekemiyo, M4 çekemediği gibi cezada yazamamalı.