Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD-SD Akademi Ar&GE

Başlatan Ecelimbe, 24 Temmuz 2022, 01:17:42
Okunma sayısı 1649 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Kasım 2024, 17:46
Toplam oynama: 195 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Erin Yamate Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 09 Kasım 2022, 20:26
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ocak 2024, 14:18
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 05 Kasım 2022, 13:07
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Adam Quarty Lv.30
Son giriş: 00/00/0000
Ynt: PD-SD Akademi Ar&GE
« Yanıtla #10 : 24 Temmuz 2022, 02:08:33 »
Spoiler:
Spoiler:
Çaylak sayılan memurlar ne için devriyeye-sahaya çıkamasın ki? Adam kıçının üstüne oturup öğrenecek hali yok ya? Tehlikeyi görecek, saha da iken eğitim görecek, soru sorulacak ve dahası. Kolay bir şekilde rütbe atlanmaması adına bu daha sağlıklı. Kimin ne zaman aktif olduğu, aktiflik süresi de rütbe konusuna yardımcı oluyor diye düşünmekteyim.

Departman gidişatı oldukça iyi ilerlediğini düşünüyorum açıkçası, adamın IC toplanıp OOC bilgi sağlamasının sebebi ise sunucu da TELSIZ olarak TeamSpeak3 uygulamasının kullanlılmasıdır, bu uygulama eğitimlerde de oldukça yararlı oluyor. Eğitmenler neden yazmak ile uğraşsın ki? Onlarda biliyor bir çoğunun DM için geldiğini. Adam da kolaylık sağlayıp konuşuyor, zaten meraklısı olan memur şeflerinden yardım alabileceğini düşünüyorum, sorunlarını sebeplerini ve gerekeçelerini sunarlar ise olay oldukça basit bir yapıya bürünüyor.

Akademi hakkında pek bir bilgim yok, benim bildiğim kadarı ile böyle, bir kaç düşüncemi yazmak istemiştim. Umarım sıkılmadan okursunuz. Teşekkürler.
Geçen biri gelmişti po1 adam mesela kendi kendine ateş etme izni veriyordu, eve mesela operatörden izin almadan baskın atamıyorduk, adam kendi kendine baskın izni veriyordu, hadi arkadaşlar baskın atalım diyordu mesela, ama izin almalıyız diyorduk, birşey olursa ben yaptım, beni söylersiniz falan, düşünsene evinde AK47 var durup dururken bir anda kayboluyor, ss'in yok birşeyin yok gidiyor abi. @kalpavcısı
Bu konu da haklı sayılırsınız, şu şekilde bir çözüm getirilebilir. Bir memur eve baskın attı diyelim rütbesi falan yok trollüyor. Chatlog'a şu şu memur şu numaralı evden "AK-47" silahına el koydu mesela. Bunlarında genel bir logu için bir discord kurulur ise, oldukça stabil ilerleyen bir sistem ortaya sürülebilir. Oldukça can sıkıcı bir durum çünkü.
Abi bilemezsin ki, adama şikayet açmışsındır yarım saat önce adam sana sinirlenmiştir, frekans başlatır durup dururken hadi arkadaşlar baskın atıyoruz kanıtım var, kanıtım var dedikten sonra zaten o adam bütün sorumluluğu almış oluyor, olan o mağdura oluyor, hadi diyelim ben bu po1'i şikayet açtım bu po1 gitti, ya bu adamın gasp ettiği o silahlar falan okadar emek etmişsin 1 tane po1'in kini yüzünden telef oluyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 02 Kasım 2023, 15:56
Toplam oynama: 47 gün, 8 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Kasım 2023, 17:09
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #11 : 24 Temmuz 2022, 02:10:04 »
Spoiler:
Spoiler:
Çaylak sayılan memurlar ne için devriyeye-sahaya çıkamasın ki? Adam kıçının üstüne oturup öğrenecek hali yok ya? Tehlikeyi görecek, saha da iken eğitim görecek, soru sorulacak ve dahası. Kolay bir şekilde rütbe atlanmaması adına bu daha sağlıklı. Kimin ne zaman aktif olduğu, aktiflik süresi de rütbe konusuna yardımcı oluyor diye düşünmekteyim.

Departman gidişatı oldukça iyi ilerlediğini düşünüyorum açıkçası, adamın IC toplanıp OOC bilgi sağlamasının sebebi ise sunucu da TELSIZ olarak TeamSpeak3 uygulamasının kullanlılmasıdır, bu uygulama eğitimlerde de oldukça yararlı oluyor. Eğitmenler neden yazmak ile uğraşsın ki? Onlarda biliyor bir çoğunun DM için geldiğini. Adam da kolaylık sağlayıp konuşuyor, zaten meraklısı olan memur şeflerinden yardım alabileceğini düşünüyorum, sorunlarını sebeplerini ve gerekeçelerini sunarlar ise olay oldukça basit bir yapıya bürünüyor.

Akademi hakkında pek bir bilgim yok, benim bildiğim kadarı ile böyle, bir kaç düşüncemi yazmak istemiştim. Umarım sıkılmadan okursunuz. Teşekkürler.
Geçen biri gelmişti po1 adam mesela kendi kendine ateş etme izni veriyordu, eve mesela operatörden izin almadan baskın atamıyorduk, adam kendi kendine baskın izni veriyordu, hadi arkadaşlar baskın atalım diyordu mesela, ama izin almalıyız diyorduk, birşey olursa ben yaptım, beni söylersiniz falan, düşünsene evinde AK47 var durup dururken bir anda kayboluyor, ss'in yok birşeyin yok gidiyor abi. @kalpavcısı
Bu konu da haklı sayılırsınız, şu şekilde bir çözüm getirilebilir. Bir memur eve baskın attı diyelim rütbesi falan yok trollüyor. Chatlog'a şu şu memur şu numaralı evden "AK-47" silahına el koydu mesela. Bunlarında genel bir logu için bir discord kurulur ise, oldukça stabil ilerleyen bir sistem ortaya sürülebilir. Oldukça can sıkıcı bir durum çünkü.
Abi bilemezsin ki, adama şikayet açmışsındır yarım saat önce adam sana sinirlenmiştir, frekans başlatır durup dururken hadi arkadaşlar baskın atıyoruz kanıtım var, kanıtım var dedikten sonra zaten o adam bütün sorumluluğu almış oluyor, olan o mağdura oluyor, hadi diyelim ben bu po1'i şikayet açtım bu po1 gitti, ya bu adamın gasp ettiği o silahlar falan okadar emek etmişsin 1 tane po1'in kini yüzünden telef oluyor.
Klasik rina toxic oyuncularından yüzlercesinden biri, dediğim gibi şu evden ya da kimin üstünden silahına el koydu ise, chatloga düşmeli ve buna özel bir log getirilemli.

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Erin Yamate Lv.30
Adam Quarty Lv.30
« Yanıtla #12 : 24 Temmuz 2022, 02:12:56 »
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:

Klasik rina toxic oyuncularından yüzlercesinden biri, dediğim gibi şu evden ya da kimin üstünden silahına el koydu ise, chatloga düşmeli ve buna özel bir log getirilemli.
Chatloga düşüyor zatende, adam her chatloga düşen oyuncuya, eve kanıt göster demiyor ki, tutuklama raporu var mesela, ama oraya kanıt koyamıyoruz ne değişti abi?
1

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Erin Yamate Lv.30
Adam Quarty Lv.30
« Yanıtla #13 : 24 Temmuz 2022, 02:13:56 »
En az 10 gün akademi abi 10 gün akademi olmadan bu iş çok zor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 02 Kasım 2023, 15:56
Toplam oynama: 47 gün, 8 saat
Son giriş: 02 Kasım 2023, 17:09
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #14 : 24 Temmuz 2022, 02:16:39 »
Spoiler:
Ölüm gibi bir şey, bence bu kadar uzun tutmayı admin ekibi de istmeyecektir, elbet çürükler kendini belli edecek ve eleneceklerdir. Son gelen "Ceza artışlarından" sonra oldukça rahatlayacaklardır. Keyifli geceler dilerim.

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Erin Yamate Lv.30
Adam Quarty Lv.30
« Yanıtla #15 : 24 Temmuz 2022, 02:36:38 »
Spoiler:
Spoiler:
Ölüm gibi bir şey, bence bu kadar uzun tutmayı admin ekibi de istmeyecektir, elbet çürükler kendini belli edecek ve eleneceklerdir. Son gelen "Ceza artışlarından" sonra oldukça rahatlayacaklardır. Keyifli geceler dilerim.
Yani, yaşadım, yaşayanları gördüm bence en az 5-10 gün olmalı ciddiyim, yoksa gerçekten biz oyuncuların her akademi sonrası birisinin illa ki başı yanar, neden böyle birşey yaşayasın ki?

Çevrimdışı kaplanelchavo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:21
Toplam oynama: 118 gün, 18 saat
Birlik: *** NOT
Son giriş: 27 Haziran 2023, 01:23
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Son giriş: 26 Temmuz 2023, 19:24
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #16 : 24 Temmuz 2022, 02:52:32 »
Gereksiz, akademilerde hem IC hem OOC eğitim veriliyor. Örneğin OOC olarak PIT manevrası söylendi hemen ardından IC olarak bunu gösteriyorlar. Diğer PO1 konusu ise; PO1 veya Deputy Sheriff Traniee kıdeminde  bulunan kişiler yanlarında apoletliler ile çıktığında onların denetimi, gözetimi ve eğitim raporu dediğimiz şeyleri doldurup çavuş kıdeminde bulunan kişilerin onayı dahilinde PO1 veya Deputy Sheriff kıdemine terfi ediliyorlar. Ayrıca yeni geçilen raporlama sistemi bunlardan kat ve kat daha iyi.

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Erin Yamate Lv.30
Adam Quarty Lv.30
« Yanıtla #17 : 24 Temmuz 2022, 03:02:34 »
Ben sunucuda ilk Po1 olduğumda ts'den yanımda ki adama abi motoru çalıştırıyım mı aracın falan diyordum korkuyordum log gidicek kızıcaklar falan diye, deagle m4 falan alabilirmiyim diyordum mesela, kızıcaklar falan diye, rozet takıyım mı? üniformamı şimdi giyebilirmiyim falan yapıyordum.

Teğmen geliyordu kahve içmeye götürüyordu, kavga ediyorduk diğer memurlarla hayır teğmenin kahvesini ben ödiyicem falan diye, teğmen en son çıkıyordu, kim öderse üniforma yasağı veririm diyordu kimse ödemiyordu falan.

Çevrimdışı SebastianStsZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 21:45
Toplam oynama: 128 gün, 5 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 22:11
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 09:59
« Yanıtla #18 : 24 Temmuz 2022, 09:11:17 »
Her kıdeme 1 sınav. Rütbeleri kısıtlama garip geldi. AR-GE yi okuyan ve hiç PD-SD olmamış biri bunu okuyunca garipser. Öyle bir yazım varki sanki gecenin 4’ünde baskına çağırılır gibi bir hava konulmuş. 11 ay PD rolü yaptım yazdığınız hiç bir şey sorun olarak ne yaşadım ne de yaşayan gördüm. Geceleri çağırılma durumunuz nasıl olur söyleyim. SWAT iseniz telsiziniz var çok, çok zor kalınınca mesaiye çağırılırsınız. GSS rolleri yaptığım zaman ise sadece 1 defa çağırıldım oda dosya rolü için ve 3 dakika bile sürmedi. Yönetim ve FBI olayına hiç bir şey söylemiyorum admin kıdemi ile tecrübe farklıdır. LSCH’nin tüm barikatları silmesi saçma olur. Bir alanı kapatırız anlık herkes girer barikatlar kaldırılır bilgisi olmayan bir LSCH üyesi tarafından sorun yaratır. Yaşadığınız kötü olayları genel bir şeye yıkmanız doğru değil. Kendimi bildim bileli PD rolleri yapıyorum sorunlarınızı çözmeniz çok basit. Eğer başaramazsanız çözmeyi zaten üst yöneticiler hallediyorlar. Eğer ben çözemedim hala diyorsanız ya pasiflik verirsiniz girmezsiniz en kötü çözüm olan birlikten ayrılma yolunuda çözebilirsiniz. Eğer bir sorun var ise yönetim ile ilgili birliklerde ticket açabilir ve şikayetinizi yapabilirsiniz. Ar-Ge de böyle bir şey açmanız hoş değil. İyi günler

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
« Yanıtla #19 : 24 Temmuz 2022, 09:16:34 »
Pd'yi daha ne kadar ilahlaştırıcaksınız ben anlamıyorum ki, desteklemedim.