Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROB][10/28/2022] Lescha_Drake - Hile k

Başlatan raizy, 21 Temmuz 2022, 16:41:45
Okunma sayısı 2630 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı raizy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Raizy Wade Lv.15
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 05:18
Toplam oynama: 29 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [MAL VARLIĞI] Lescha_Drake - Hile k
« Yanıtla #30 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
veya özür metni yazim Merhaba rina roleplay ben bu oyuna 2 sene önce başladım ama 6 aydır bir hata yüzünden hesabım banlı o hata ise hesabımı sevdigim bi arkadaşıma verdim o arkadaş olmadıgım arkadaşım ise sobiet denen hile türünden açıp rina rp yetkilileri tarafından banlanmıs 6 aydır ben bu hesabın acılıcagı günü bekliyorum bu sefer 500 e tamamlamayı düşünüyorum cidden çok sıkıldım bu konudan ticket cevabı gelcek diye sabahtan akşama kadar uyumuyorum hergün bakıyorum olumlu bi cevap geldimi diye arkadaşlarım beni bekliyo girmemle birlikte oyuna 20 25 kişi getircem toplu ekip felan kurcaz vs ben özür diliyorum ban yedigim dogruydu çünkü hesap başkasının elinden ban yedi en iyisi oldu bence ama hesap benim bi taraftan üzülüyorum bi taraftan seviniyorum hergün ticket bekliyorum sizden 500 kelime zor geldi ama bugun tamamlıcam.ticket başvurusu yaptım yaklaşık 2 aydır oyuna giremiyorum 2 level bi hesabım var oda dandirik bişey eski hesabımı özledim yakın bi sürede açılmasını talep ediyorum bu hafta açılırsa çok iyi olcak elime bi miktar para geçecek
onuda oyuna yatırcam gerçekten kendim için yapmadıgım şeyleri rina role play için yaptım bunları anlatırsam zaman yetmez benim için çok degerli olan rina roleplay arkadaşımın hatası yüzünden beni istemiyo kendime sıfır bi hesap açtım bu 500 kelime olmasa o hesabı takibe alınız hiç hile ile ilgisi olmayan bir insanım ben rina rp den baska sw bilmem kendi tarafında para kasan bi kişiydim ben kendi adıma rina rp yetkililerinden oyuncularından heradan özür dilerim rexzy#3657 bu benim discord adresimdir discord.gg/payment ise discord sunucumdur. sizden gerçekten çok özür dilerim rina roleplay cok güzl disiplinli bir sunucudur özelikle siz noro siz benimle cok ugraştınız  efendim yeni hesabımın ismi Rexzy_Anarchy dir insallah bu özür metnim kabul olur da bende oyuna tekrar döne bilirim veya bu hesaptaki parayı Rexzy Anarchy olan hesabıma aktara bilsem dwqm lütfen kabul edin bu özür metnini rina rp oyuncularıyla tekrar etkileşim halinde olmak isterim çogu dostum var Danny hipster Raizy Deloyete ben ban yedigim için onlarda oyunu saldı efendim banımın açılması için benden 500 kelimelik bir özür metni istedin inşallah bu sefer sefer olur olur bu karantina günlerimde oyun oynamak benim için büyük mutluluk olur inşallah hesabım acılırda oyuna tekrar geri dönebilirim ben bu özür metni icinde bu ticket icinde 6 7 ay uğraştım inşallah sizin emekleriniz ve benim emeklerim boşa gitmez yoksa çok üzülürüm ben harbi aglarım bu sefer ÜWQDĞÖQ **bidaha söylüyorum sizden cok özür dilerim benim bir sucum yok hersey arkadasım tarafından yapılmıştır ** bu oyunda çok emegim geçti bilgisayarım 4 gün boyunca afk kaldı rinada sonra pc patladı simdi yeni pc aldım oyuna girmek icin bu seferde hesab yoktu tekrar ticket atmak geldi aklıma bu sefer ısrarcıydım insallah acılır diyorum son defa sizlerden heradan tek tek tek bütün rina roleplay kullanı cılarından özür diliyorum özel likede sizden rina roleplaye hasret cekerek yt den izliyodum inşallah hesabım acılır kelime sayardan baktıgımda tam 452 kelimede kalıyo hiç birşey  aklıma gel miyo kimseden özür dilemem ben aslında sadece rina roleplayi sevigim icin yazıyorum yoksa beni s**kse**ler yazmam allah belamı verSİN ama rina rp yi sevdigim icin hersey rina icin tekrar tekrar diyorum sizden heradan rina roleplay  oyuncularından adminlerden oyuna daha yeni başlayanlardan özür dilerim. sizleri seviyorum saygılarla

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #31 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
1 hafta sonra aktifleştirin ticketi.

Çevrimdışı raizy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Raizy Wade Lv.15
« Yanıtla #32 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Evet Efendim Aktifleştirdim Hesabım Açılcakmı Bayım.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #33 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Düzgün birmetin değil bu düzgün bir metin yazın.

Çevrimdışı raizy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Raizy Wade Lv.15
« Yanıtla #34 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Ya daha nasıl yazabilirim ne istiyorsunuz ben açmadım işte arkadaşa verdim o açtı bu kadar vicdansiz olmayin 5 6 qydir bunun icin uğraşıyorum hesabim acilsada oyuna girsem diye yeter bıktım bende

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Düzgün bir metin yazacağınız zaman ticketi aktifleştirirsiniz.

Çevrimdışı raizy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Raizy Wade Lv.15
« Yanıtla #36 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Selam bi hesap açtım bu hesabın açamıyodum banını Rexzy_Anarchy diye bu hesaptaki 80k paramı oraya atabilirmiyiz

Çevrimdışı raizy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Raizy Wade Lv.15
« Yanıtla #37 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Selam Rina roleplay yetkilisi Noro  bugun birdaha yazıyorum bu özür metnini eylül ayından beri 4. oldu bu. gerçekten ben yoruldum siz hesabı açmamaya  yemin etmişsiniz gibi geliyor bana lütfen açın hesabı 4 kere 500 kelime ve üstü yazdım geçen gün arkadaşlarım girdi ekibe cagırıldım 10 level üstü hesap olmadıgı için oynuyamadım lütfen hesabımı açın çok özür dilerim lütfen bir şans daha verin rina roleplaye daha iyi bir oyuncu olacagıma yemin ediyorum benim gibi banlanan çok kişi vardır ama ben açmadım o sobiet denen lanet hileyi oyunu çok özlediğim için yazıyorum bu özür metnini. rinaya o kadar baglanmıştımki geceleri xp kasmak için pc yi afk bırakıyodum zar zor 10 lvl oldum çok güzel planlarım vardı ama arkadaşa verdim çok pişmanım hileyi açtı özür dilerim bir şans daha istiyorum cok iyi rol yaparım ama işte hesap yok 0 dan başlamak istemiyorum lütfen açın hesabı eylülden beri açık olan ticket de 36 cevap var ben çok yoruldum artık hergün bir umut hesabım açılcak diye sevgiyle en içten özür dilerim bidaha söylüyorum sizden cok özür dilerim benim bir sucum yok hersey arkadasım tarafından yapılmıştır bir daha hesabımı kimseye vermeyecegime söz veriyorum bir daha yapmayacagım birazcık tekrar oldu ama neyse bu sefer gene açılmasa tüm umutlarım hayallerim boş olacak tekrar oyuna başlamak için ekip kurdum ama hesabım yok lütfen tekrar açılsın hesabımı açmazsanız yeni bir hesap açsam oraya bu hesaptaki paraları atarmısınız hatta eskiden abilerimle birlikte oynuyodum size videosunu atayım o zamandan beri oyundayım o zaman hesabımı kaybettti simdide bu hesabın banını açılması için kovalıyorum gerçekten çok özür dilerim hayatımda kimseden böyle özür dilemedim
alın size video 2018 den kalma bi video çok özür dilerim birazcık tekrar oldu ama hesap satın alasım var ama kurallarda hesap satın almak yasak kurralara uyan biriyim aslında ama yapmadıgım bişey için cezalandırılmam normal degil ben bu tictek le 6  7 aydır ugraşı yorum ltfen açın artk bu hesabı lğtfen artık bi oyun oynamak istiyorum rinadan baska oyun oynuyamıyorum hatta pc de rinadan baska oyun yok son birkere daha şans verin hesabı takibe alın hile acıyomuyum diye çünkü hileyi ben açmamıştım hile nasıl indrilir nasıl kurulur nasıl rinaya sokulur onuda bilmem Heradan Sizden forum görevlilerinden oyun görevlilerinden seviye 1 den 5 e kadar bütün helper lardan teker teker öz ür dilerim bidaha hata yapıp hesabımı kims eye vermeyecegim lütfen hesabın banını acın her gün formuna girip Bu karakter uAres tarafından 18/09/2021, 22:01 tarihinden beri Hile Kullanımı sebebiyle yasaklı. bu yazıyı görmekten sıkıldım uzun bir süredir rina oynuyamıyorum lütfen açın hesabı şuan da 400 kelime olmuşmu onuda bilmiyorum geçen gün o kadar sıkıldımki rinanın instagr am hesabına girdim ve mesaj attım lütfen artık hesabımı açın diye onlarda ticket atmamı söyledi bende tekrar 4. defa özür metnini yazıyorum lütfen açın hesabı her özür dilerim kime dediysem CTRL+C CTRL+V yap diyo bende olmaz kendim yazacam diyorum bi hata yaptım kendim telafi ederim diye düşünmüştüm ama yanılmışım 6 7 aydırbu hesabla ugraşıyrum rol yapmayı özledim rina oynamayı özledim BİN KERE DAHA ÖZÜR DİLESEM hesabım gene açılmaz lütfen sesimi duyun artık oyuna girip oynamak istiyorum lütfen tekrar diyorum 1 şans daha verin özür dilerim lütfen affedin.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Başka hesap açmışsınız ondan oynayın.

Çevrimdışı raizy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Raizy Wade Lv.15
« Yanıtla #39 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Dalgamı geçiyon sen? ben bu hesap yüzünden bilgisayarım patladı diyorum emek verdim diyorum ekimden beri bu ticketle ugrasıyoru ben acmış olsam bu kadar uğraşmam nasıl bi yetkilisin sen?