Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Xenia'nın Atılması Hk.

Başlatan Forceps, 21 Temmuz 2022, 14:26:04
Okunma sayısı 484 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Forceps

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 23:49
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Xenia'nın Atılması Hk.
« : 21 Temmuz 2022, 14:26:04 »
Öncelikle Xenia isimli yetkiliye selamlar, saygılar. Kendisi çok iyi PD yöneticisidir. PD'yi o kadar harika yönetir ki kendisi ile özel modeli olup erotik roller çeviren kişilere terfi verir. PD'de çavuş olmak çok kolay! PD'de çavuş olmak istiyorsan tek yapman gereken sunucuya bir özel model ekletmek, sonrasında ise Xenia ile roller yapmak!

Bazen Xenia'nın canı sıkılır ve frekansa girer ve bazen canı sıkılır, PD personellerine bağırır "BENİM SESİM GELMİYO MU BİRADER" diye. "MERAK ETME, GELİYOR BİRADER" diye bağırasın gelir ama bağıramazsın. Çünkü o Xenia.

Geçenlerde PD eğitimine gireyim dedim, bir baktım eğitimde sadece el kitabı okunuyor. O zaman kahkahayı bastım işte. PD eğitiminde neden el kitabını okuyorsun gardaşım? Bana ver ezberliyeyim direkt, ne uğraşıyorsun? PD eğitimi dediğin yerde adama hani durumlarda ne yapması gerektiğini öğretmen gerekir. Sen diğer türlü adama rol ezberletirsin, adam kafasına göre rol yapar. Bir de sunucuda ilk yardım rolü bilen yok. Var ama sadece kurşun dışarıdaysa, içeriye girdiği zaman hiçbir PD oyuncusu ne yapması gerektiğini bilmiyor. Bunu da eğitime ekleyin derim. :)

Sunucu içerisinde ilk başta Sheriff Departmanı PD'ye yardımcı olmak için açılmıştı. PD yönetimi o kadar çok yeteneksiz ki şuan PD yardımcı birlikmiş gibi. Geçen olan ayaklanma rolünde departmanın hemen karşısı belediye binası iken bir tane bile PD başkanı korumaya gitmedi, sadece SD yardıma gitti.

Amacım kimseye hakaret etmek ya da başka bir şey yapmak değil, sadece fikirlerimi belirtim. Kısacası olur da bir gün Xenia atılırsa belki geri dönmeyi düşünebilirim. Buraya kanıtlar sunmak isterdim ama arkadaşlarımın başını yakmak istemiyorum, üzgünüm. :/
2
1
1

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: Xenia'nın Atılması Hk.
« Yanıtla #1 : 21 Temmuz 2022, 14:29:15 »
Yıllardır gelen her PD yöneticisine E-RP yap terfi al yakıştırmasını yaparsınız, bu değişmeyen bir şey. Bu kafadan bir şekilde çıkmanız gerek artık, kimin terfisini haksız buluyorsanız onun hakkında ticket açın yetkililer de gereken açıklamaları yapsın tatmin olmazsanız tekrardan ticketa yanıt bırakabilirsiniz.

Frekansın IC olduğunu biliyorsanız oradakinin Xenia değil de IC'de Yüzbaşı olduğunu da biliyorsunuzdur diye düşünüyorum.

Eğitim konusu PD'nin kendi tercihi olan bir şey, o konuda yaptıklarını eleştirebilirsiniz ama bu yanlış veya atılacak bir şey değil.

Kapatıldı.
2