Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[DÜZENLENMELİ]Russela - Frank Bar

Başlatan Russela, 20 Temmuz 2022, 22:08:11
Okunma sayısı 490 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Russela

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
[DÜZENLENMELİ]Russela - Frank Bar
« : 20 Temmuz 2022, 22:08:11 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: Haftanın 7 günü aktifim bu ortalama olarak 3 veya 10 arası değişmekte.

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): Daniel_Frank
İş yeri koordinatları(/pos): 575.32, -1386.89 14.30, 8.65
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
İş yeri adı: Frank Bar
İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar
İş yeri interioru: Bublic Bar
Kişisel Bilgiler

İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC:Amacız şehirdeki legal görünümümüzü arttırmak ve şehirde legal bir iş adamı olarak anılmak fakat arka tarafta büyük ticaretler döndürmek bu iş yeri bize yeni bir imaj ve tarz kazandıracak aynı şekilde bu iş yeri bizim legal olduğumuzu gösterecek bir yer. OOC:Amacım hergün düzenli olarak belirli reklam ajansları sayesinde büyük partiler vermek rol olanını ciddi anlamda arttırmak istiyorum en azından şu bar önü rollerini arttırmak için can atıyorum.
İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Gelen oyunculara aktif ve akıcı bir rol ortamı sunmaya çalışacağım sürekli roleplay içinde olacağım insanlarla iletişimimi maximum düzeyde tutup kendileri ile bir çok tanışma rollerine gireceğim benim ve ekibimde aynı şekilde rollerde öbür kişilere ciddi anlamda rol zevkini yaşatırmayı planlıyoruz.
İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: İş bölgemizden bulunduğu bölgede pek çok fazla aktif rol ortamları görmüyorum bu sayede Rodeo tarafını aktif bir rol bölgesine çevirmeyi planlıyorum.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Russela"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
Ynt: Russela - Frank Bar
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2022, 20:57:43 »
orası kapı değil, değiştirin

Çevrimdışı Russela

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 22 Temmuz 2022, 23:41:31 »
Zamanında Harolds Agency ofisi buraydı kapı değil derken?

Çevrimdışı Russela

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 22 Temmuz 2022, 23:45:33 »
Zamanında Haroldson Agency'in ofisi ortadaki yerdi ve girebiliyorduk şuanda baktım ve başka giriş yeri yok lütfen buraya açar mısınız?

Çevrimdışı S H Y

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lowell Reed Lv.19
Son giriş: 10 Eylül 2023, 23:42
Toplam oynama: 84 gün, 16 saat
Son giriş: 04 Ağustos 2022, 17:03
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #4 : 02 Ağustos 2022, 00:20:24 »
Maalesef. Kapı olması gerekiyor.
Değiştirmek isterseniz diye 48 saat verildi.

Çevrimdışı S H Y

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lowell Reed Lv.19
Son giriş: 10 Eylül 2023, 23:42
Toplam oynama: 84 gün, 16 saat
Son giriş: 04 Ağustos 2022, 17:03
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: [DÜZENLENMELİ]Russela - Frank Bar
« Yanıtla #5 : 04 Ağustos 2022, 11:04:49 »
Lokasyon değiştirilmediği için reddedildi.