Soyunuzu devam ettireceksiniz. Cinsel ihtiyaçlarınızı gidereceksiniz. Birbirinize güveneceksiniz ve en çok birbirinize güvenip, birbirinizi seveceksiniz. Yeri geldiğinde kadın, yeri geldiğinde erkek; birbirine her zaman destek olacak, arkasında duracak, ona sahip çıkacak. Sonuçta aileden sonra en yakın kişi o olacak size. Aileniz olacak, soyunuzu devam ettireceksiniz. Çocuklarınızın babası/annesi olacak. Aşk, romantiklik, karşılıklı duygular... aklımıza gelmeyen çok şey var. Sadece cinsellik olarak bakmamak gerekiyor.
Cinsiyet fark etmez. Her insan; güveneceği, sırtını vereceği, kendisini teslim edeceği, bağlanacağı, soyunu devam ettireceği, duygularını yaşayacağı, o yanındayken mutlu olacağı, seveceği bir insan bulmak ister. Hepimizin duyguları, ihtiyaçları, sıkıntıları, dertleri, mutlulukları var. Şunu diyebilirsin; Arkadaş, dost, kanka olmaz mı? Tabii, olabilir. Ama evlilik veya aşk çok değişik bir şey. Tabiatımız bu. Umarım; "ay zengin koca bulayım" "hayatım kurtulsun" "of çalışıp n'apca'm" "bu hayata kendimi bir kişiye pazarlamak için geldim" diyen karşı cinslerle karşılaşmazsınız. Ayakları üzerinde durabilen, her zaman arkanızda duracak, güvenebileceğiniz... "işte bu benim kadınım!" diyebileceğiniz bir ilişkiniz olur.